Oχι δεν ειπες αυτο.Ειπες οτι υπερτερεις σε σχεση με εναν μουσικο αν εισαι επιστημονας.Αν το διατυπωσες λαθος οκ' date='αλλα δεν ειπες αυτο.
2)Το οτι επιλεγεις (ή εισαι αναγκασμενος ) να κανεις κατι σε βαζει μεσα στο παιχνιδι οποιο και να ειναι αυτο.πχ ενας μαθητης που επιλεγει να μην διαβαζει στο σχολειο θα ειναι αποτυχημενος σαν μαθητης και θα δεχτει τις συνεπειες αυτου.Αν ισχυριστει οτι βλεπει τα μαθηματα οχι επαγγελματικα αλλα σαν ακροατης 8O

θα γελασουμε παρεα,ετσι δεν ειναι?
Ενας μουσικος που ξεκιναει αλλα δεν προχωραει (εστω απο επιλογη) γιατι διαφερει απο τον παραπανω μαθητη?
τεσπα πολλα τα ειπαμε,νομιζω καταλαβαμε τι λεμε :wink:[/quote']
Αυτο ειπα. Τεσπα.
Δεν θα κρινω τον αλλον σε εναν τομεα που εχω λιωσει εγω και αυτος οχι. Δεν με απασχολει να τον κρινω. Απλα για να του δωσω την ταμπελα του αποτυχημενου σε σχεση με μενα?
Εκτος αν αυτος θελει να αυτοχαρακτηριζεται ως χασαπης, ενω δεν ξερει να κοψει μια μπριζολα. Ειναι εντελως διαφορερικα αυτα που λεμε.
Αλλο καποιος να παιζει κιθαρα μεχρι ενα επιπεδο και να αυτοχακτηριζεται ως μουσικος και αλλο ενας ο οποιος απλα λεει "γρατζουναω μια κιθαρα που και που". Το εναν μπορεις να τον κρινεις ως αποτυχημενο, γιατι ενω ειναι αθλιος εχει την αυταπατη οτι ειναι μουσικος, ενω ο αλλος, απλα παιζει ενα οργανο.
Το οτι μπορει εγω να γραφω κομματια, δεν με κανει αυτοματα μουσικο.