Η επιστολη του Πανου...

Status
Not open for further replies.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά σίγουρα κάτι δεν κατάλαβα' date='ειδικά αυτό με τη μουσική προσφορά που έλεγε ο eye.Εννοείτε ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει (έστω και μαλακισμένα-σωστά όμως κατα τη γνώμη του)επώνυμους μουσικούς τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει δισκογραφική παρουσία ??? Είναι έτσι ή είμαι πολυυυυυυ κουρασμένος ???[/quote']
ολοι μπορουμε να κρινουμε..ΑΛΛΑ!δεν μπορουμε να κρινουμε ολοι το ιδιο..με ποια λογικη το λεω αυτο...εγω που ειμαι ενας απλος ακροατης μπορω να λεω οτι γουσταρω...ενας οποιοσδηποτε επαγγελματιας μουσικος απο εδω μεσα ο οποιος εχει κανει και αυτος καποια δισκογραφικη..δουλεια και εχει παρουσιασει το υλικο του παραεξω ειναι στην ιδια μοιρα με τον..πχ τωρα τον κατσιμιχα...

ετσι αυτος δυστυχως ή ευτυχως κρινεται και με βαση την δουλεια που εχει βγαλει παραεξω και οχι οπως πχ εγω που ειμαι ενας απλος ακροατης...

ετσι απο την στιγμη που καποιος επαγγελματιας μουσικος απο εδω μεσα(δεν ξερω ποιοι ειναι και ποιοι εχουν ποσταρει),εχει θαψει επωνυμα τον κατσιμιχα και τον καθε κατσιμιχα,πρεπει να γραψει κατω απο το ποστ του ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ να θαψει και αυτος επωνυμα και οχι πισω απο ενα ψευδωνυμο!

ολοι οι αλλοι,το απλο κοινο και ακροατες λεμε και κανουμε οτι γουσταρουμε.. :)

Ψεύτικα χαμογελάκια; Αν θες μας εξηγείς καλύτερα τί θες να πεις μ'αυτό; Μιλάς για θάρρος άποψης αλλά κατηγορείς χαλαρά και αόριστα συμφορίτες σου.
Ξέρεις πολύ καλά τι είναι τα ψεύτικα χαμογελάκια. Είναι αυτά εδώ:

:lol: :D :) κτλ

Όλοι τα χρησιμοποιούν είτε στην ΄λένε' είτε όχι. Ξέφυγε το θέμα όμως πάλι κ είναι κρίμα να το συνεχίσουμε με προσωπικές συζητήσεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Oooookkkkk.......τώρα τόπιασα... :wink:

Να πώ τη μαύρη αλήθεια εγω εδώ και κάτι χρόνια έχω εφεύρει ενα ρητό για την περίπτωση,και να που κι εγώ δεν το εφαρμόζω.... :oops:

Εχω πεί λοιπόν ότι για καταξιωμένους καλλιτέχνες,έχω δικαίωμα να λέω

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,αλλά όχι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....τώρα ξέρω,άν μου πείς και τι σημαίνει καλλιτέχνης και ειδικά καταξιωμένος,εντάξει,εκεί θα κάνουμε ένα θρέντ ατελείωτο που και άκρη δεν θα βγεί...

Συμφωνώ πάντως απόλυτα ότι εαν στο συγκεκριμένο υπήρχε επαγγελματίας με παρουσία στο χώρο,καλά θα ήταν να έλεγε επωνύμως τις θέσεις του.

Υ.Γ. Η απάντηση μου αφορούσε στον Τάκη απλά δεν έκανα παράθεση.Σόρρυ

παιδιά υπάρχει και το chat για παραπάνω κουβέντα, πιστεύεται οτι στα 256 post που έχουν γραφτεί εδω μέσα, είναι οι απόψεις μας, είναι σχολια για την επιστολή του κ. Πάνου Κατσιμίχα

ας είμαστε όσο είναι δυνατόν πιο "εντός θέματος" για να είναι και εύκολα προσβάσιμες οι πληροφορίες ενός καινούργιου αναγνώστη ή επισκέπτη.

άραγε πόσες απόψεις, συζήτησεις και λογοδιάρεια είχαμε o καθένας μας :lol:

λοιπόν:

superfunk 29

forensick 23

fatalk 24

eyeprotoc 17

whitenoise 11

sympether 10

hariliatron 8

zithon 7

tag 7

haryy 7

kwstas79 7

sergei 7

wasted sun 7

john 6

marathon 6

lsega 5

mechng93 5

blue 5

takis 5

rope 4

jasemeist 4

tthawth 4

brain 3

boukaw7 3

frounbulx 3

seth 3

db48 3

dimicupo 3

zestair 2

nemo 2

hindmost 2

apostolis 2

losthigway 2

evris 2

chenbeast 2

pastelius 2

electrikwiz 2

snare 1

bluespower1

elavd 1

federiaris 1

antouan_z 1

gangster 1

yameth 1

theopas 1

zeros 1

nikoskor 1

deadmind 1

alpatman 1

mesimeriar 1

fight4 1

alchemist 1

nikos0937 1

stanley 1

:lol: 8)

*εγινε επεξεργασία για ανακαταταξεις :lol:

Συμφωνώ πάντως απόλυτα ότι εαν στο συγκεκριμένο υπήρχε επαγγελματίας με παρουσία στο χώρο' date='καλά θα ήταν να έλεγε επωνύμως τις θέσεις του. [/quote']
ιδιαιτερα αν ειναι απαξιωτικα τα σχολια..εγω για τετοια μιλαω..τα καλα οκ τα λες και δεν τρεχει τιποτα... :wink:

Ψεύτικα χαμογελάκια; Αν θες μας εξηγείς καλύτερα τί θες να πεις μ'αυτό; Μιλάς για θάρρος άποψης αλλά κατηγορείς χαλαρά και αόριστα συμφορίτες σου.
Ξέρεις πολύ καλά τι είναι τα ψεύτικα χαμογελάκια. Είναι αυτά εδώ:

:lol: :D :) κτλ

Όλοι τα χρησιμοποιούν είτε στην ΄λένε' είτε όχι. Ξέφυγε το θέμα όμως πάλι κ είναι κρίμα να το συνεχίσουμε με προσωπικές συζητήσεις.
Τώρα που το εξήγησες κατάλαβα τι εννοείς.

¶μα θεωρείς ότι κάποιος ξεφεύγει απ'τα όρια απέναντί σου κάνεις ένα pm στο Yameth ή ακόμα και pm στον ίδιο να του εξηγήσεις ότι δεν εκτιμάς την συμπεριφορά του απένταντί σου.

Εγώ προσωπικά αγνοώ τους "ελαφρούς είρωνες" και όπως είπα κρίνονται από το σύνολο των ποστς τους.

Το θέμα όντως ξέφυγε πάλι και ναι είναι κρίμα να το συνεχίσουμε με προσωπικές συζητήσεις αλλά θα έπρεπε να το σκεφτείς αυτό πριν γράψεις το σχόλιό σου για το θέμα του Seth.

BRAIN, αν και συμφωνω με αυτα που ειπες, το θεμα "ζηταγε" απο μονο του να γινει chat, απο την αποψη οτι επερνε πολυ συζητηση.Δεν ηταν "εχω το ταδε προβλημα, βοηθεια", που πρεπει να εισαι λακωνικος και να βοηθησεις χωρις να καταληγει αλλου το θεμα. Ειναι αλλης φυσεως. Θα επρεπε να ειναι στο "περι ανεμων.." εν τελει.

Επισης θα μπορουσαν τα ποστ που γινονται σε "περι ανεμων..." να μην μετρανε στο συνολικο του καθε μελους.

Κλειδώστε το ρε παιδιά...Ή μεταφέρετέ το στο "Περι ανεμων και υδάτων"....

Σήριαλ το κάναμε....:lol:

BRAIN' date=' αν και συμφωνω με αυτα που ειπες, το θεμα "ζηταγε" απο μονο του να γινει chat, απο την αποψη οτι επερνε πολυ συζητηση.Δεν ηταν "εχω το ταδε προβλημα, βοηθεια", που πρεπει να εισαι λακωνικος και να βοηθησεις χωρις να καταληγει αλλου το θεμα. Ειναι αλλης φυσεως. Θα επρεπε να ειναι στο "περι ανεμων.." εν τελει.
Επισης θα μπορουσαν τα ποστ που γινονται σε "περι ανεμων..." να μην μετρανε στο συνολικο του καθε μελους.[/quote']

ναι όντως, η κάθε πίπα που πετάμε στο περί ανέμων δεν πρέπει να μας δίνει πόντους για αστεράκια...

Κλειδώστε το ρε παιδιά...Ή μεταφέρετέ το στο "Περι ανεμων και υδάτων"....
Ναι, κάτι από τα δύο θα γίνει, αλλά στην πορεία έχει προκύψει ένα σημαντικό θέμα. Μέχρι σήμερα, όποιος ήθελε τη γνώμη του φόρουμ για τις μουσικές του προσπάθειες, έμπαινε μέσα και έλεγε "παιδιά, τα κομάτια μου είναι εκεί, ακούστε τα και πείτε μου". Τότε - και μόνο τότε - μας έδινε το δικαίωμα να κριτικάρουμε τη δουλειά του.

Χάρη στον Seth και όσους τον έχουν μυήσει σε αυτή τη λογική, τώρα έχουμε ειρωνείες και γελάκια για τη μουσική κάποιου που δεν ζήτησε ποτέ τη κριτική του φόρουμ. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα του noiz και (κατά τη γνώμη μου) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Βλέπετε, μπορεί οι πιο πολλοί από εμάς να είμαστε χομπίστες και να μην μας ενδιαφέρει άμεσα, αλλά υπάρχουν και κάμποσοι που είναι επαγγελματίες του χώρου, είτε σαν μουσικοί, είτε σαν παραγωγοί, είτε σαν ηχολήπτες κλπ κλπ. Εγώ έχω υπ' όψιν μου αρκετούς τέτοιους (σίγουρα περισσότερους απ' όσους έχει ο Seth) και παρότι δεν μου αρέσει η δουλειά πολλών από αυτών, δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους εκθέτω σε ένα φόρουμ όπου λειτουργούν με διαφορετική ιδιότητα.

Κάτι τέτοιο είναι ανάρμοστο και άτιμο - ειδικά όταν κάποιος αξιοποιεί πληροφορίες που του έχουν παρασχεθεί στα πλαίσια ιδιωτικής συναναστροφής. Για παράδειγμα, εγώ μπορεί στο σπίτι μου να έχω ένα αυτιστικό αδελφάκι και κανένας σας να μην το ξέρει. Κάποια στιγμή, καλώ κάποιον από εσάς στο σπίτι μου, επειδή είμαστε (π.χ.) γείτονες, ή για να του δώσω κάτι ή να μου δώσει κάτι. Επειδή τον κάλεσα στο σπίτι μου, είδε και το αυτιστικό αδελφάκι μου οπότε τι ; Του δίνει αυτό το δικαίωμα να μου κάνει πλάκα για τα γονίδια της οικογένειάς μου μέσα από ένα φόρουμ στο οποίο συμμετέχω χωρίς ΠΟΤΕ να το έχω απασχολήσει με τα οικογενειακά μου προβλήματα;

Όχι κύριοι, δεν του το δίνει. Τώρα αν κάποιος έμπαινε στο φόρουμ με λογάκια του στυλ "είμαι ο μεγαλύτερος συνθέτης της τελευταίας εικοσαετίας" ΕΝΩ παράλληλα μας έκρυβε την ταυτότητά του ΚΑΙ κάποιος από εμάς ανακάλυπτε ποιος είναι ΚΑΙ αποδεικνυόταν ότι είναι παπάρας ΤΟΤΕ ας τον ξεφτιλίζαμε.

Όταν όμως τίποτε από αυτά δε συμβαίνει, τότε η επίθεση είναι αδικαιολόγητη και προσωπική και θα τύχει της ανάλογης μεταχείρισης.

Φαντάζομαι ότι κανείς από εσάς δεν θα ήθελε να αισθάνεται ότι βρίσκεται ανάμεσα σε πιθανούς σφαιτεριστές της εμπιστοσύνης του - τι διάολο, εδώ λέγατε να οργανωθούν και κοινά live. Στο περσινό live είδαμε ο ένας τη φάτσα του άλλου, για φαντάσου λοιπόν την υπόλοιπη χρονιά να κοροϊδεύαμε αυτούς που δεν μας άρεσε η φάτσα τους την οποία είδαμε ΕΠΕΙΔΗ εκείνοι νόμιζαν ότι βρίσκονται ανάμεσα σε φίλους;

Αυτό είναι το θέμα.

πολυ σωστα ολα eye και πρεπει να τα λαβουμε ολοι υποψην μας αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι δν ειναι ετσι πως να το πω πουστρακια...

Eye,σωστα και σημαντικα ολα αυτα που λες,αλλα πιστευω πως

"αναγνωρισμενοι" καλλιτεχνες σαν τον κυριο ανυπαρκτο του

συγκεκριμενου thread,εχουν θεσει ηδη τον εαυτο τους σε δημοσια

κριτικη,ειτε αυτο ειναι απο ανθρωπους που ασχολουνται με τη

μουσικη σαν εμας,ειτε απο την κυρα Κουλα.

Φυσικα και οι 2 αποψεις δεν εχουν την ιδια βαρυτητα.Μπορει να μην ζητησε αμεσα την κριτικη μας,και μπορει και να μην τον ενδιαφερει καν.Αλλα οταν εισαι δημοσιο προσωπο με τη σημασια της λεξης,και υποτιμας τη νοημοσυνη των υπολοιπων,εισαι αξιος της μοιρας σου.Μπορει η δηλωση του να εγινε

εσκεμμενα.Εμενα προσωπικα δε με εθιξε,ουτε νομιζω οτι μπορει να με

θιξει καποια-οποιαδηποτε-δηλωση τετοιου ατομου,χωρις βαρυτητα.

Προς θεου δε θα ηθελα να συνεχιστει καμια διαμαχη,απλως τονιζω και

την αλλη πλευρα.

Και οχι,εγω δε συμφωνω να κλειδωθει το θεμα,να δουμε ποσες σελιδες

μπορει ακομα να φτασει αυτη η συζητηση & τι αλλο πια μπορει να ειπωθει γι αυτο το ατομακι...Εγω λεω να ξεκινησει ενα νεο thread με μια δηλωση του

Miles Davis."white men can't play music"... :lol: :lol:

EDIT: Παραπανω μιλαω φυσικα για τον κυριο Χατζηκλανη.. :wink:

υπάρχουν και κάμποσοι που είναι επαγγελματίες του χώρου' date=' είτε σαν μουσικοί, είτε σαν παραγωγοί, είτε σαν ηχολήπτες κλπ κλπ. Εγώ έχω υπ' όψιν μου αρκετούς τέτοιους και παρότι δεν μου αρέσει η δουλειά πολλών από αυτών, δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους εκθέτω σε ένα φόρουμ όπου λειτουργούν με διαφορετική ιδιότητα.[/quote']
φιλε μου παναγιωτη.. :) αυτοι οι επαγγελματίες του χώρου, είτε σαν μουσικοί, είτε σαν παραγωγοί, είτε σαν ηχολήπτες κλπ κλπ έχουν δικαίωμα να εκθέτουν ΑΝΩΝΥΜΑ εναν συναδελφο τους;

παντα φιλικα και με σεβασμο ιδιαιτερα προς εσενα... :wink:

ειναι πολυ βολικο κ ευνοει την καφριλα η προταση εγω κρινω σαν ακροατης και οχι σαν μουσικος (πχ εχω γνωρισει wannabe μουσικους που βριζουν Hendrix και Κιουρτσογλου και οταν τους τα χωνω μου πετανε την ιδια καραμελα).Ειναι εννοιολογικο τρυκ και μπορει να χρησιμοποιηθει αμφιδρομα οπως βολευεται ο συνδιαλεγομενος.

Αν δεν ειναι καποιος μουσικος,αλλα χομπιστας συνεπαγεται (εστω κοινωνιολογικα) οτι ειναι ηδη αποτυχημενος μπροστα σε καποιον επαγγελματια οποτε παλι δεν του πεφτει λογος.Δεν επιτρεπεται λοιπον καποιος αποτυχημενος να λεει ειμαι αποτυχημενος για την πλακα μου οποτε μπορω να κρινω ελευθερα οποιον θελω,απο τη στιγμη που κραταει στα χερια του καποιο οργανο.Γιατι,τι κανεις με το οργανο?Δεν προσπαθεις να γινεις καλυτερος(ο καθενας με τα δικα του κριτηρια τι θεωρει καλυτερο)?Αμα δεν γινεσαι γιατι αυτοχαρακτηριζεσαι ακροατης και χομπιστας,και οχι αποτυχημενος και αταλαντος?

Δλδ σαν ακροατης δεν μου αρεσουν οι Dream Theater,αλλα σαν μουσικος μου αρεσει ο Bireli Lagrene?Oχι βεβαια.Αυτο που ειμαι,και αυτο που υποστηριζω περιγραφεται χαρακτηριστικα απο ολες μου τις ιδιοτητες (αν ειμαι μαλακας,ομορφος,αμορφωτος,κανω μαθηματα μουσικης,wannabe rock star,δε με παιζανε τα αλλα παιδακια στο σχολειο κλπ) και δεν γινεται να διαχωριζεται κατα βουληση.

Αποψη μου

Νομίζω αυτό που είπα πως έχουμε το δικαίωμα να λέμε για όποιον θέλουμε "δεν μου αρέσει" αλλά όχι "είναι άχρηστος" λογικά μας καλύπτει...

όχι και να μη μιλάμε,έλεος.. :?

φιλε μου παναγιωτη.. :) αυτοι οι επαγγελματίες του χώρου' date=' είτε σαν μουσικοί, είτε σαν παραγωγοί, είτε σαν ηχολήπτες κλπ κλπ έχουν δικαίωμα να εκθέτουν ΑΝΩΝΥΜΑ εναν συναδελφο τους;[/quote']
Κατ' αρχήν δεν του εκθέτουν - ασκούν κριτική. Αλλά εγώ θα σου κάνω τη χάρη και θα παραδεχθώ ότι ΔΕΝ είναι σωστό να ασκείς ανώνυμη κριτική αν είσαι επώνυμος σε ένα χώρο. Και λοιπόν; Ξέρεις πόσο νερό παίρνει η κουβέντα "επώνυμος"; Και ούτως ή άλλως, τι σχέση έχει αυτό με εμάς; Εμείς πρέπει να κάνουμε το σωστό, ανεξάρτητα από το αν ο άλλος είναι λάθος ή νομίζουμε ότι είναι λάθος.

1)Αν δεν ειναι καποιος μουσικος' date='αλλα χομπιστας συνεπαγεται (εστω κοινωνιολογικα) οτι ειναι ηδη αποτυχημενος μπροστα σε καποιον επαγγελματια οποτε παλι δεν του πεφτει λογος.Δεν επιτρεπεται λοιπον καποιος αποτυχημενος να λεει ειμαι αποτυχημενος για την πλακα μου οποτε μπορω να κρινω ελευθερα οποιον θελω,απο τη στιγμη που κραταει στα χερια του καποιο οργανο.Γιατι,τι κανεις με το οργανο?Δεν προσπαθεις να γινεις καλυτερος(ο καθενας με τα δικα του κριτηρια τι θεωρει καλυτερο)?Αμα δεν γινεσαι γιατι αυτοχαρακτηριζεσαι ακροατης και χομπιστας,και οχι αποτυχημενος και αταλαντος?

2)Δλδ σαν ακροατης δεν μου αρεσουν οι Dream Theater,αλλα σαν μουσικος μου αρεσει ο Bireli Lagrene?Oχι βεβαια.Αυτο που ειμαι,και αυτο που υποστηριζω περιγραφεται χαρακτηριστικα απο ολες μου τις ιδιοτητες (αν ειμαι μαλακας,ομορφος,αμορφωτος,κανω μαθηματα μουσικης,wannabe rock star,δε με παιζανε τα αλλα παιδακια στο σχολειο κλπ) και δεν γινεται να διαχωριζεται κατα βουληση.

Αποψη μου[/quote']

1) To oτι εγω ειμαι χομπυστας και οχι επαγγελματιας, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειμαι αποτυχιμενος μπροστα σε εναν επαγγελματια μουσικο. Γιατι ας πουμε εγω μπορει να ειμαι επιστημονας, οποτε με την ιδια λογικη, και αυτος αποτυχιμενος ειναι μπροστα μου.

Δεν πιστευω οτι παει ετσι. Επισης ο επαγγελματιας, με λιγα λογια οι μουσικοι/η που ακουμε, δεν ειναι υπερανω κριτικης. Οχι ομως απολυτης κριτικης. Ειναι υποκειμενικο το θεμα, περα μονο απο καποια ελαχιστα θεματα που μπορουν να ειναι αντικειμενικα(οτι ο LaBrie ας πουμε ηταν χαλιας στα live ειναι μια γενικη αληθεια/κριτικη). Το οτι δεν μου αρεσει η φωνη του εν λογω τραγουδιστη, δεν σημαινει οτι δεν ξερει να τραγουδαει κιολας.

Το οτι αυτοχαρακτηριζομαι χομπυστας, σημαινει οτι κανω κατι για να περναω ωραια την ωρα μου και προσωπικα, δεν εχω αφιερωσει ωρες στο παιξιμο μου. Αυτο τι σημαινει, οτι ειμαι αποτυχιμενος? Οχι. Απλα δεν ηθελα να ασχοληθω παραπανω ή για καποιους λογους δεν ασχοληθηκα. Αν ονειρο ζωης μου ηταν να γινω κιθαριστας και ημουν στο επιπεδο που ειμαι, τοτε ναι, αυτο ειναι αποτυχια.

Το οτι τελικα ειμαι οτι ειμαι ομως, δεν μου αφαιρει το δικαιωμα της κριτικης.Της κριτικης με επιχειρηματα και οχι στις ανουσιες και ανανδρες προσωπικες επιθεσεις ομως. Στο κατω κατω, ενας μουσικος κρινεται απο το κοινο του και απο τον καθε ενα, που με καλη διαθεση παει να ακουσει το εργο του και του αρεσει ή δεν του αρεσει.

2) Το τι εισαι, κατα την γνωμη μου δεν φαινεται στα παντα. Ναι μεν μια προσωπικοτητα ειναι ενα παζλ με πολλα κομματια, αλλα το να βγαλεις συμπερασμα οτι ο ταδε ειναι ετσι γιατι ακουει εκεινον, τοτε ειναι αν μη τι αλλω, ανωριμο. Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να κρινει με βαση τα μουσικα γουστα.

Βεβαια ολα αυτα με την προυποθεση πως η μουσικη ειναι για την διασκεδαση και πνευματικη τροφη και να μην υπαρχει ταυτιση της μουσικης με την προσωπικοτητα.

@ forensick:

1)Ειπα "εστω κοινωνιολογικα".

Ξερω παρα πολυ καλα οτι η θεωρια μου εχει απειρες τρυπες και να σου πω την αληθεια,μπορω καλυτερα να επιχειρηματολογησω απο την αλλη πλευρα.Αλλα εμμενει η αποψη οτι η προταση "ειμαι ακροατης" αποτελει καταφυγιο για να μπορει καποιος να κρινει απο το απυροβλητο.Αποδειξη αυτου οτι ελαχιστοι ακροατες μπαινουν στον κοπο να ασχοληθουν με μουσικες/μουσικους που δεν τους αρεσουν.Λεω οτι δεν μπορεις να επιλεγεις καθε φορα σε καποια συζητηση ποια απο τις δυο ιδιοτητες σου (μουσικος ή ακροατης) θα χρησιμοποιησεις γιατι δεν διαχωριζονται.

2)Δεν σε παρακολουθω.Ειπα οτι αυτα που λεει καποιος ειναι μια συνισταμενη ολων των παραγοντων που εχουν καθορισει την προσωπικοτητα του και αφηνω να εννοηθει (επειδη ετσι πιστευω) οτι η μουσικη παιδεια πλαθει χαρακτηρα.Εσυ λες οτι να κρινεις καποιον απο αυτα που ακουει ειναι λαθος κ ανωριμο.Ειπα εγω κατι τετοιο?

btw εξωπραγματικα ασχετο,αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας επιστημονας υπερτερει σε κατι σε σχεση με καποιον αλλο οποιασδηποτε εργασιακης βαθμιδας?Δλδ απο που προκυπτει αυτο?

δεν σημαινει αυτοματα οτι ειμαι αποτυχιμενος μπροστα σε εναν επαγγελματια μουσικο. Γιατι ας πουμε εγω μπορει να ειμαι επιστημονας, οποτε με την ιδια λογικη, και αυτος αποτυχιμενος ειναι μπροστα μου

@ forensick:
1)Ειπα "εστω κοινωνιολογικα".

Ξερω παρα πολυ καλα οτι η θεωρια μου εχει απειρες τρυπες και να σου πω την αληθεια' date='μπορω καλυτερα να επιχειρηματολογησω απο την αλλη πλευρα.Αλλα εμμενει η αποψη οτι η προταση "ειμαι ακροατης" αποτελει καταφυγιο για να μπορει καποιος να κρινει απο το απυροβλητο.Αποδειξη αυτου οτι ελαχιστοι ακροατες μπαινουν στον κοπο να ασχοληθουν με μουσικες/μουσικους που δεν τους αρεσουν.Λεω οτι δεν μπορεις να επιλεγεις καθε φορα σε καποια συζητηση ποια απο τις δυο ιδιοτητες σου (μουσικος ή ακροατης) θα χρησιμοποιησεις γιατι δεν διαχωριζονται.

2)Δεν σε παρακολουθω.Ειπα οτι αυτα που λεει καποιος ειναι μια συνισταμενη ολων των παραγοντων που εχουν καθορισει την προσωπικοτητα του και αφηνω να εννοηθει (επειδη ετσι πιστευω) οτι η μουσικη παιδεια πλαθει χαρακτηρα.Εσυ λες οτι να κρινεις καποιον απο αυτα που ακουει ειναι λαθος κ ανωριμο.Ειπα εγω κατι τετοιο?

btw εξωπραγματικα ασχετο,αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας επιστημονας υπερτερει σε κατι σε σχεση με καποιον αλλο οποιασδηποτε εργασιακης βαθμιδας?Δλδ απο που προκυπτει αυτο?

δεν σημαινει αυτοματα οτι ειμαι αποτυχιμενος μπροστα σε εναν επαγγελματια μουσικο. Γιατι ας πουμε εγω μπορει να ειμαι επιστημονας, οποτε με την ιδια λογικη, και αυτος αποτυχιμενος ειναι μπροστα μου

1)Mαλλον δεν ημουν συγκεκριμενος. Εννοω οτι ολοι εχουν στο δικαιωμα της κριτικης, η οποια ομως εχει επιχειρηματα. Το οτι καποιου δεν του αρεσει ο Petrucci επειδη δεν του αρεσουν τετοιου ειδους κιθαριστες, δεν σημαινει οτι μπορει να τον θαψει, αλλα ουτε και να μην πει την γνωμη του. Εναν μουσικο, τουλαχιστον απο την μερια μου, πρωτα θα τον κρινω απο μουσικης αποψης. Δηλαδη αν μου αρεσουν τα δημιουργηματα του. Ε, δεν μπορω να το πω αυτο, επειδη δεν ειμαι και γω φτασμενος μουσικος?

2)Δεν καταλαβα αυτο που ειπες αρχικα, οποτε παρτο ως ακυρο.

Το τελευταιο που λες, το ειπα σε συμφωνια με το δικο σου παραδειγμα: το οτι εγω ως κιθαριστας ειμαι αποτυχημενος μπροστα σε καποιον επαγγαλματια, δεν με κανει αποτυχημενο.

Και παραδειγμα ειναι, οτι αμα εγω ειμαι φυσικος, επειδη ο αλλος δεν ειναι καλος στην φυσικη, σημαινει οτι ειναι αποτυχημενος μπροστα μου? Οχι βεβαια!

1)Mαλλον δεν ημουν συγκεκριμενος. Εννοω οτι ολοι εχουν στο δικαιωμα της κριτικης' date=' η οποια ομως εχει επιχειρηματα. Το οτι καποιου δεν του αρεσει ο Petrucci επειδη δεν του αρεσουν τετοιου ειδους κιθαριστες, δεν σημαινει οτι μπορει να τον θαψει, αλλα ουτε και να μην πει την γνωμη του. Εναν μουσικο, τουλαχιστον απο την μερια μου, [b']πρωτα θα τον κρινω απο μουσικης αποψης[/b]. Δηλαδη αν μου αρεσουν τα δημιουργηματα του. Ε, δεν μπορω να το πω αυτο, επειδη δεν ειμαι και γω φτασμενος μουσικος?
Φυσικα μπορεις,αλλα μεσα στην προταση σου χρησιμοποιεις αυτο που εχω boldαρει.Για αυτον τον λογο απαιτειται να μην υποστηριξεις οτι το λες σαν ακροατης,αυτο λεω τοση ωρα.

2)Δεν καταλαβα αυτο που ειπες αρχικα, οποτε παρτο ως ακυρο.
ok

Το τελευταιο που λες, το ειπα σε συμφωνια με το δικο σου παραδειγμα: το οτι εγω ως κιθαριστας ειμαι αποτυχημενος μπροστα σε καποιον επαγγαλματια, δεν με κανει αποτυχημενο.Και παραδειγμα ειναι, οτι αμα εγω ειμαι φυσικος, επειδη ο αλλος δεν ειναι καλος στην φυσικη, σημαινει οτι ειναι αποτυχημενος μπροστα μου? Οχι βεβαια!
Oχι δεν ειπες αυτο.Ειπες οτι υπερτερεις σε σχεση με εναν μουσικο αν εισαι επιστημονας.Αν το διατυπωσες λαθος οκ,αλλα δεν ειπες αυτο.

Το οτι επιλεγεις (ή εισαι αναγκασμενος ) να κανεις κατι σε βαζει μεσα στο παιχνιδι οποιο και να ειναι αυτο.πχ ενας μαθητης που επιλεγει να μην διαβαζει στο σχολειο θα ειναι αποτυχημενος σαν μαθητης και θα δεχτει τις συνεπειες αυτου.Αν ισχυριστει οτι βλεπει τα μαθηματα οχι επαγγελματικα αλλα σαν ακροατης 8O :D θα γελασουμε παρεα,ετσι δεν ειναι?

Ενας μουσικος που ξεκιναει αλλα δεν προχωραει (εστω απο επιλογη) γιατι διαφερει απο τον παραπανω μαθητη?

τεσπα πολλα τα ειπαμε,νομιζω καταλαβαμε τι λεμε :wink:

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back