- Πόντοι
- 198
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το έναυσμα για αυτή τη συζήτηση δεν ήταν το αν έχουμε δικαίωμα για κριτική -επώνυμη ή ανώνυμη- αλλά για το αν δικαιούται ο κ. Πάνος να λέει:
Και καθώς -νομίζω- και άλλοι πιστεύουν το ίδιο, η συζήτηση παρεκτράπη προς το "σιγά την προσφορά".
Εννοώντας "εντάξει ρε φίλε, έγραψες πολλές επιτυχίες αλλά μην μου παριστάνεις τον άγιο, και μην λες ότι όλα αυτά τα έκανες για να υπερασπιστείς το Ελληνικό τραγούδι και την αξιοπρέπεια του δημιουργού".
Προσωπικά τουλάχιστον αυτό εννούσα όταν απαξίωσα την προσφορά τους.
Ξέρεις ποιοι χύσανε ιδρώτα και αίμα 20 χρόνια τώρα, για να δημιουργήσουν από το τίποτα αυτό το τεράστιο συναυλιακό κοινό που γεμίζει τα καλοκαιρινά γήπεδα και θέατρα;
καιΑυτοί υπερασπίζονται εδώ και είκοσι τόσα χρόνια το ελληνικό τραγούδι και την αξιοπρέπεια του δημιουργού, αν αυτά σου λένε κάτι
Πιστεύω ότι ορισμένα πράγματα είναι γελοίο να τα λες μόνος σου για τον εαυτό σου. Όσο καλός και να νομίζεις ότι είσαι.Μάθε να σέβεσαι την πνευματική ζωή του τόπου που σε φιλοξενεί και σου δίνει ψωμί να φας.
Και καθώς -νομίζω- και άλλοι πιστεύουν το ίδιο, η συζήτηση παρεκτράπη προς το "σιγά την προσφορά".
Εννοώντας "εντάξει ρε φίλε, έγραψες πολλές επιτυχίες αλλά μην μου παριστάνεις τον άγιο, και μην λες ότι όλα αυτά τα έκανες για να υπερασπιστείς το Ελληνικό τραγούδι και την αξιοπρέπεια του δημιουργού".
Προσωπικά τουλάχιστον αυτό εννούσα όταν απαξίωσα την προσφορά τους.