To αναγνωρίζει ο Άγιος Πέτρος?Superfunk είπε:ενταξει τωρα με τους Ταλιμπαν...μπορει να φας κανα δυο αδεσποτες αλλα το πτυχιο θα το παρεις.... ;D )
To αναγνωρίζει ο Άγιος Πέτρος?Superfunk είπε:ενταξει τωρα με τους Ταλιμπαν...μπορει να φας κανα δυο αδεσποτες αλλα το πτυχιο θα το παρεις.... ;D )
Ναι και όχι,audiokostas είπε:Το έγραψες για πλάκα αυτό, έτσι;
Και όπως είχε πει ο Ψάλτης "Και τι του περνάει από το μυαλό; Μια οβίδα να.." ;DSuperfunk είπε:...μπορει να φας κανα δυο αδεσποτες αλλα το πτυχιο θα το παρεις.... ;D )
Θυμάμαι παλαιότερα που το πάλευαν, τελικά nein, nichts, niet?* Το ΠαΠει δεν εχει φοιτητικη εστια *
He better........ or we nuke them.marathon είπε:To αναγνωρίζει ο Άγιος Πέτρος?
Και όπως κάποιος διάσημος είχε πεί "Προτιμώ τον παράδεισο για το κλίμα και την κόλαση για την παρέα"audiokostas είπε:Και τότε ΚΟΛΑΣΗ.
Which it aint' a bad place to be......\ii/
Ποια δεν υπαρχουν τα ερευνητικα κονδυλια; Εισαι σιγουρος για αυτο;theoctapus είπε:Αυτά είναι κάτι σαν τα πουλιά Ντόντο. Δεν υπάρχουν. :-X >
Αυτό δεν παίζει. Δεν ξέρω αν το άκουσες πουθενά ή απλά κάνεις υποθέσεις.
;D
Mπα..theoctapus είπε:Θυμάμαι παλαιότερα που το πάλευαν, τελικά nein, nichts, niet?
Για ρώτα κάποιον που έχει κάνει αίτηση για ερευνητικό κονδύλι. Εμείς ακόμα περιμένουμε απάντηση (απάντηση, όχι λεφτά) για αίτηση που έγινε προ διετίας. Άσε μην το ψάχνεις, εδώ και αν γίνεται το έλα να δείς.thanasisk είπε:Ποια δεν υπαρχουν τα ερευνητικα κονδυλια; Εισαι σιγουρος για αυτο;
Καλά, μην νομίζεις ότι και εδώ είναι τόοοοοοσο εύκολο. Το ότι το έκανε κάποιος, κάπου, κάποτε δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι, συνέχεια, παντού. Είναι επικίνδυνη γενίκευση.κοβω πτυχια εννοω οτι ειτε περναω τον κοσμο (αρα τον εχω φοιτητη αρα παιρνω τα λεφτα), κανοντας τα στραβα ματια, ειτε του δινω τις "απειρες ζωες" που λεγαμε στα ηλεκτρονικα, με συνεχεις επαναληψεις ετων, χαμηλες απαιτησεις κτλ
Στο 1ο γενικευεις καπως. Το "εδώ" που κολλαει; (εικαζω οτι με το εδω εννοεις Ελλαδα), αφου εγω μιλαω καθαρα για μερικα Πανεπιστημια της Μεγαλης Βρεταννιας;theoctapus είπε:Για ρώτα κάποιον που έχει κάνει αίτηση για ερευνητικό κονδύλι. Εμείς ακόμα περιμένουμε απάντηση (απάντηση, όχι λεφτά) για αίτηση που έγινε προ διετίας. Άσε μην το ψάχνεις, εδώ και αν γίνεται το έλα να δείς.
Καλά, μην νομίζεις ότι και εδώ είναι τόοοοοοσο εύκολο. Το ότι το έκανε κάποιος, κάπου, κάποτε δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι, συνέχεια, παντού. Είναι επικίνδυνη γενίκευση.
Εγω παλι σε αυτα που εχω δει (πολυ προσφατα) εχω δει μεχρι και εγκληματικες καταστασεις, τωρα για μαθημα θα σου πω απλα πως σβηνουν 50 απουσιες καθε φορα που οι μαθητες συμμετεχουν στην παρελαση, γιατι δεν υπαρχει συμμετοχη.kokobloko είπε:Κι ομως σε ορισμενα σχολεια επαγγελματικης εκπαιδευσης γινεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...βεβαια αυτο συμβαινει λογω των καθηγητων που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και δεν πανε μονο για το μισθουλακο τους...εχω βρεθει σε τετοια ΕΠΑΛ (πρωην ΤΕΕ) και εχω μεινει αφωνος απο τα αποτελεσματα των μαθητων και το εργο που παραγουν...μην τα υποτιμαμε και ολα...βεβαια στην πλειοψηφια τους το επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλο...
Πες το έτσι ρε μεγάλεthanasisk είπε:Στο 1ο γενικευεις καπως. Το "εδώ" που κολλαει; (εικαζω οτι με το εδω εννοεις Ελλαδα), αφου εγω μιλαω καθαρα για μερικα Πανεπιστημια της Μεγαλης Βρεταννιας;
Σύμφωνοι, δε μίλησα για σοβαρά Βρετανικά πανεπιστήμια. Απλώς δε συμφωνώ και με το αντίθετο επιχείρημα, ότι εκεί κανουν πιο πολλά. Πάνω κάτι τα ίδια κάνουν και οι γενικεύσεις είναι λίγο άτοπες.odis13 είπε:Οποτε, κατα την ταπεινη μου γνωμη & εμπειρια, αν μιλαμε για σοβαρα Βρετανικα πανεπιστημια, η λεγομενη υπεροχη υλης των ελληνικων πανεπιστημιων ειναι μια τρυπα στο νερο, ενα αβασιμο και γενικολογο επιχειρημα για αυτους που αρεσκονται να βαυκαλιζονται περι ανωτεροτητας του Χ ελληνικου πανεπιστημιου.
τώρα να δεις τι θα βγάζουν κι οι δύο μαζί.το διαλυσε το..ανθρωπινο κτηνος που αναφερω παραπανω (πως να μη διαλυθει οταν στη Γερμανια π.χ. ενας ανεργος βγαζει....περισσοτερα απο τα επιδοματα του απο αυτα που βγαζει ενας εργαζομενος απο τον μισθο του?)
Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται αυτό; γιατί ξέρω πως τα αμερικάνικα πανεπιστήμια είναι ότι έχουν πολλά μηδενικά στα δίδακτρα. Εννοείς με υποτροφίες;εδω κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος,οι περισσοτεροι συμμαθητες μου ηταν απο πολυ φτωχες οικογενειες...(μερικες ουτε καν αμερικανικες) αν ΑΞΙΖΕΙΣ θα σπουδασεις στις ΗΠΑ οσο φτωχος και αν εισαι trust me
υποτροφιες, δωρεες, προγραμματα σπουδων για φτωχους φοιτητες, υπαρχουν απειρα τετοια στην αμερικη, μεχρι και για ξενους φοιτητες.. για τον μεσο φοιτητη ειναι ακριβα, αλλα αν εισαι αριστουχος μπορεις να σπουδασεις πρακτικα οτι και οπου θελεις ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης..Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται αυτό; γιατί ξέρω πως τα αμερικάνικα πανεπιστήμια είναι ότι έχουν πολλά μηδενικά στα δίδακτρα. Εννοείς με υποτροφίες;
δεν υπαρχουν σπουδαστικα δανεια στη Γερμανια,η παιδεια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεαν (και το φαγητο και η στεγη για οσους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν εχουν πορους)..Κι όταν σκάσουν και τα σπουδαστικά δάνεια...
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με γονίδια. Υπάρχει ένα σάπιο σύστημα που διαιωνίζεται εδώ και δεκαετίες και καταπίνει σχεδόν όλους όσους εντάσσονται σε αυτό, ανεξάρτητα με τις αρχικές τους προθέσεις και τις αντιστάσεις τους.Alter είπε:.. η μεγαλυτερη διαφορα που ειδα στον πανεπιστημιακο χωρο αναμεσα σε ελλαδα και αμερικη δεν ηταν οι υποδομες, η οργανωση, το συστημα δουλειας, κτλ, αλλα το ηθος και η αξια των ανθρωπων που στελεχωνουν τα εκει ιδρυματα, σε σχεση με την αθλιοτητα των εδω πανεπιστημιακων. ειναι στα γονιδια μας μαλλον..
ΚΑΙ ΤΙ;;;;;;;;;;; ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ;;;;;;; ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΙΧΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;;;; ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ CDS;;;;;;; ΟΥ ΡΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ!!!Alter είπε:μετα θυμηθηκα την καταντια των δικων μας πανεπιστημιων, ειδικα αυτο της αθηνας οπου περνω συχνα, με τα σκουπιδια, τη βρωμια, τα σπασιματα, το υβρεολογιο, τη διαλυση.... μ επιασε θλιψη..