Haris είπε:
αλλά τουλάχιστον ένα Neon Nights, ένα Children of the Sea, ένα Sign of the Southern Cross, κάτι βρε παιδί μου...
Και τα 3 είναι κομματάρες...
Όσο και να μου αρέσουν οι συντελεστές (τι να πούμε τώρα για Dio - Iommi - Appice...) δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κιόλας... Και στο Rockwave κατά τη γνώμη μου οι Heaven and Hell ήταν φανερό ότι δεν έχουν κάτι να δώσουν πλέον... Μάλλον κούρασαν. Βέβαια, τόσο μεγάλοι μουσικοί και σε μια εποχή που κυκλοφορεί πολύ σαβούρα μοιάζουν με όαση και προφανώς το cd είναι καλύτερο από το 72,342234929 % των νέων κυκλοφοριών...
Αυτή η εξέλιξη του σκληρού ήχου πρέπει να μας προβληματίσει!!! Ενώ έχουμε γεμίσει παιχταράδες, πείτε πόσα μεγάλα τραγούδια που να σας μάγεψαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα ακούσατε τα τελευταία χρόνια....
Λοιπόν, το cd κατά τη γνώμη μου είναι απλά καλό.
Φίλε Playloud, άλλο να λέμε ότι ο Α είναι καλύτερος από τον Β και άλλο να λέμε ότι ... όταν ο Α έπαιζε o B ακόμα δεν ήξερε να μπουσουλάει πχ... Η πρώτη πρόταση βγάζει το συμπέρασμα ότι ο Α είναι καλύτερος του Β ενω η δεύτερη ότι είναι πιο ηλικιωμένος!!!
Δηλαδή από την πρόταση... Όταν ο Τσαλουχίδης έπαιζε στην εθνική Ελλάδος, ο Μέσι δεν περπατούσε καν, τι συμπέρασμα βγαίνει?
(Σαφώς και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση Black Sabbath και Candlemass όχι για λόγους αρχαιότητας όμως, για λόγους ποιότητας..)