Earendil, τελικά έπεσες στην ίδια μοίρα με τον elavd. Αυτός έχασε τη δύναμη του search (προφανώς κάποιο απ'τα...150 πετάλια του δουλεύει με cryptonite για βελούδινα μεσαία και έγινε πάλι κοινός θνητός) και συ...τι να πω...tele? Να'λεγα να μην είχες πιάσει τον ταύρο απ'τα κέρατα πρώτα, θα'λεγα ότι το παιδί είναι άπειρο δεν ξέρει καλύτερα.
Τώρα μας παραθέτεις την ιστορία του ταύρου, μπας και εξιλεωθείς. Σαν να μου μιλάει ο Καραμανλής για διαφάνεια. Όπως καταλαβαίνεις το μητρώο σου έχει σπιλωθεί ανεπανόρθωτα.
Υπάρχει όμως και για σένα σωτηρία τέκνο μου. Ο δρόμος της συγχώρεσης και της εξιλέωσης είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά στο τέλος θα ανταμοιφθείς.
Θα πρέπει να πας στο εργοστάσιο της Tokai στη Νιππόν και να δουλέψεις σκληρά φτιάχνοντας μονάχα ταύρους για 6 μήνες. Πρόσεχε όμως γιατί ο διάβολος (βλ. SF) κυκλοφορεί συχνά στην Άπω Ανατολή ψάχνοντας να αποπλανήσει μικρά σχιστομάτικα κοριτσόπουλα με τις vintage tele του και θα προσπαθήσει να σε πείσει να φτιάξεις τέλε με παχιό μπράτσο και μπόλικο του Ang. Μην υποκύψεις, δεν εννοεί μπόλικο "του Ang"us Young αλλά twang (είδες πόσο ύπουλος είναι
. Έχουν γνώση οι φύλακες όμως και έχουν κρεμάσει γύρω απ'το εργοστάσιο μπόλικες strat με 22 τάστα, το truss-rod adjustment στο headstock και ultra-thin, ultra-wide μπράτσα. Για επιπλέον προστασία κρέμασε ένα Metal Zone γύρω στο λαιμό σου και έχε πάντα τον τιμοκατάλογο του Suhr στο προσκέφαλό σου. Πριν φύγεις θα πρέπει να φτιάξεις ένα '61 reissue, μαύρο, nickel hardware και pickguard. Θα πρέπει να είναι άψογο. Θα επιστρέψεις με αυτό στην Ελλάδα και θα το κάνεις τάμα στο ξωκλήσι δίπλα απ'το σπίτι μου, τα κλειδιά του οποίου έχω μόνο εγώ.
Ραντεβού λοιπόν σε έξι μήνες.