Harley Benton -Ένα ακόμα poll

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K

Ποιά από Harley Benton?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25
Λέμε τώρα....για copy Μιλάμε
Μην αλλάξεις τίποτα, μην κάνεις upd τίποτα, μην ασχοληθείς καθόλου... 

Η malakious maximus που κάνουμε όταν παίρνουμε φτηνοκόπιες είναι να αρχίσουμε τις... αναβαθμίσεις. Και πάει κυριολεκτικά ο κούκος αηδόνι.

Άμα θες να είναι όπως το real mccoy, αγόρασε εξαρχής το... real mccoy. ?

Μην αλλάξεις τίποτα, μην κάνεις upd τίποτα, μην ασχοληθείς καθόλου... 

Η malakious maximus που κάνουμε όταν παίρνουμε φτηνοκόπιες είναι να αρχίσουμε τις... αναβαθμίσεις. Και πάει κυριολεκτικά ο κούκος αηδόνι.

Άμα θες να είναι όπως το real mccoy, αγόρασε εξαρχής το... real mccoy. ?
Καλέ σιγά μη ασχοληθώ.

Έτσι το έβαλα για εγκυκλοπαιδική γνώση και για την ενημέρωση. ?

Καταρχας με 100 ευρω παίρνω αλλη μια ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καταρχας με 100 ευρω παίρνω αλλη μια
Σε αυτό συμφωνώ. Αφού το πήρες απόφαση ότι θες να κάνεις την πλάκα σου - και με γεια σου και χαρά σου- 100 φορές αυτό, παρά να αρχίσεις να πετάς χρήμα απ' το παράθυρο για upd. 

Σε αυτό συμφωνώ. Αφού το πήρες απόφαση ότι θες να κάνεις την πλάκα σου - και με γεια σου και χαρά σου- 100 φορές αυτό, παρά να αρχίσεις να πετάς χρήμα απ' το παράθυρο για upd. 
Γιατί τώρα το κάνει;

Γιατί τώρα το κάνει;
Το να πετάει χρήμα απ' το παράθυρο; Αν εννοείς αυτό, ναι το κάνει ?

Το να πετάει χρήμα απ' το παράθυρο για upd; ; Όχι δεν το κάνει.

Το να πετάει χρήμα απ' το παράθυρο; Αν εννοείς αυτό, ναι το κάνει ?
Εδώ διαφωνώ κάθετα.

1ον Για το επίπεδο κιθαρίστα που είμαι και

2ον Για το οικονομικό επίπεδο μου (αν θες πολλές κιθάρες), μάλλον πολύ μου πέφτει η Harley Benton.?

Χρήματα θα πετούσα (ή πέταξα) όταν έπαιρνα ακριβές .

Χρήματα θα πετούσα (ή πέταξα) όταν έπαιρνα ακριβές .
Αυτό το απαντά αποκλειστικά η μεταπώληση του οργάνου, if you can see what I mean... ?

Αυτό το απαντά αποκλειστικά η μεταπώληση του οργάνου, if you can see what I mean... ?
Δεν είμαι επενδυτής κιθάρων. ?

Δηλαδή θες να μου πείς ότι την LP Gibson Studio που την είχα πάρει το 2011 760,00 €  748,00 €, μπορώ να την πουλήσω τώρα παραπάνω; (επειδή όντως ανέβηκαν γενικά οι τιμές τις Gibson?).

Δεν νομίζω...... Άσχετα που αυτό βλέπω στις αγγελίες ως τάση και απλά....διασκεδάζω (απούλητες θα μείνουν ....πάντα).

Δεν είμαι επενδυτής κιθάρων. ?

Δηλαδή θες να μου πείς ότι την LP Gibson Studio που την είχα πάρει το 2011 760,00 € 748,00 € , μπορώ να την πουλήσω τώρα παραπάνω; (επειδή όντως ανέβηκαν γενικά οι τιμές τις Gibson?).

Δεν νομίζω...... Άσχετα που αυτό βλέπω στις αγγελίες ως τάση και απλά....διασκεδάζω (απούλητες θα μείνουν ....πάντα).

Δηλαδή θες να μου πείς ότι την LP Gibson Studio που την είχα πάρει το 2011 760,00 €  748,00 €, μπορώ να την πουλήσω τώρα παραπάνω; (επειδή όντως ανέβηκαν γενικά οι τιμές τις Gibson?).
Δεν σου λέω φυσικά αυτό. Όμως το μεταπωλητικό value της Gibson είναι αισθητά μεγαλύτερο από μια (για παράδειγμα) ΗΒ.

Βέβαια, κατανοώ ότι ποσώς σε ενδιαφέρουν αυτά. 

Πάντως, το μέλλον, η ζήτηση και τα trends που θα διαμορφωθούν, θα δείξουν αν η Χ "LP Gibson Studio" θα μπορούσε να πουληθεί περισσότερο απ' την τιμή κτήσης της. Όμως αυτή είναι μια τεράστια κουβέντα... 

Δεν είμαι επενδυτής κιθάρων
Αυτό το κατάλαβα στην δημοπρασία του Knopfler - που "κονταροχτυπηθήκαμε" για την... μπαλαλάικα του ? 

@Terry RoscoeBeck5

Και αμιγώς επενδυτικά να το δεις, αγοράζεις οταν η τιμή είναι χαμηλή. 

οι HB , μονο να ανέβουν στο μακρινό μέλλον μπορούν (έστω και ....και ως cult επιλογή).. 

Δεν έχει παρακάτω. ?

Το να αγορασεις τώρα Gibson, στο ιστορικό υψηλό της, δεν δε κάνει επενδυτή...ανόητο σε κάνει ?. 

οι HB , μονο να ανέβουν στο μακρινό μέλλον μπορούν
Ναι και μπορώ να φανταστώ μια περίπτωση: Βγάζεις δίσκο- τι δίσκο... δίσκους- τρως λάχανο ακόμα και την... Taylor Swift.  Grand succès δηλαδή ?. Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους... 

Και έρχεται η ημέρα... 

Sotheby's: The LK guitar collection auction ?

Και να δεις την ΗΒ να πάει στα 50 χιλιάρικα.

Δηλαδή τι, καλύτερος είναι αυτός ο πώς τον λένε των Dire Straits, που πούλησαν τις... ΕΚΟ του 20 χιλιάρικα;

Όπως όλες οι αποφάσεις μου, έτσι και αυτή πάρθηκε με καθαρό μυαλό.

Φρέσκος μετά από έναν 7 ωρο Σαββατοβραδινό ύπνο και μετά το πρωινό Κυριακάτικο  τζόκινγκ όλα ήταν ξεκάθαρα μπροστά μου. ?

3-Colour sunburst it is (και μάλιστα το bundle - σοβαρά τώρα gig bag με 3,00 €?).

Τελικά είμαι συντηρητικός.

Μου φαίνεται πιο κιθάρα παρά παιχνίδι σε αυτά τα χρώματα.

Για πρώτη και μοναδική jazzmaster τύπου κιθάρα κινήθηκα με ασφάλεια.

Αν ήταν να πάρω κι άλλες (που δεν)....οκ και το dakota red  και το seafoam green είναι υπέροχα χρώματα.

Θα τα προτιμούσα όμως σε αξεσουάρ κουζίνας, όπως π.χ σε έναν βραστήρα ή μια φρυγανιέρα.

Τα πράγματα "σοβαρεύουν" όταν πάμε στις κιθάρες.....εκεί είμαι κλασικός καθόλου τολμηρός.

Για να γλιτώσω τα μεταφορικά....προσέθεσα ένα πραγματικά εντυπωσιακό guitar strap , το Minotaur North Star Leather PaddedStrap, το οποία είδα ότι είναι Ελληνικής κατασκευής, οπότε ένας λόγος παραπάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και πάλι!

Minotaur-North-Star-Leather-PaddedStrap.jpg

Για να γλιτώσω τα μεταφορικά....προσέθεσα ένα πραγματικά εντυπωσιακό guitar strap , το Minotaur North Star Leather PaddedStrap, το οποία είδα ότι είναι Ελληνικής κατασκευής, οπότε ένας λόγος παραπάνω.

Προβολή συνημμένου 42808
Να και μια σοβαρή αγορά. 

Να και μια σοβαρή αγορά. 
Σοβαρότατη , κάτι ανάμεσα σε Σερίφη και Πρίγκιπα της Ζαμούντας ?

Για να γλιτώσω τα μεταφορικά....προσέθεσα ένα πραγματικά εντυπωσιακό guitar strap , το Minotaur North Star Leather PaddedStrap...Προβολή συνημμένου 42808
Για να γλυτώσεις τα μεταφορικά (€20) πήγες και παράγγειλες τη Minotaur North Star Leather PaddedStrap που κοστίζει €33. Ωραίος...?

Για να γλυτώσεις τα μεταφορικά (€20) πήγες και παράγγειλες τη Minotaur North Star Leather PaddedStrap που κοστίζει €33. Ωραίος...?
E ναι, μου βγήκε 10,00 €.?

Δεν ήθελα κάτι άλλο, οπότε λέω από το να πάρει τα ταχυδρομείο τα 20,00 € , ας στηρίξω εγώ τα εντόπια προϊόντα  με έξτρα 10,00 €. 

Και επίσης το βασικότατο που μου επηρέασε να πάω στο vintage sunburst είναι αυτός ο κύριος,  που πέρα από αγαπημένος song maker,  τον εκτίμησα ακόμα παραπάνω από το πέρασμά του στο "two and a half man " 

81OkG2Lb6uL._UF1000,1000_QL80_.jpg

Προφανώς σαν γνήσιος ροκάς είσαι αντιδραστικό στοιχείο και πας ενάντια στο ρεύμα γιατί μόνο έτσι μπορώ να ερμηνεύσω το γεγονός ότι αγόρασες αυτή που ψήφισαν μόλις 3. ✌

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back