Harley Benton -Ένα ακόμα poll

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K

Ποιά από Harley Benton?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25
Προφανώς σαν γνήσιος ροκάς είσαι αντιδραστικό στοιχείο και πας ενάντια στο ρεύμα γιατί μόνο έτσι μπορώ να ερμηνεύσω το γεγονός ότι αγόρασες αυτή που ψήφισαν μόλις 3. ✌
Ρόκας ούτε για πλάκα ?. 

Εξήγησα τους λόγους που πήγα στην sunburst.

το poll εγινε για να δω αν μου αλλάξει κατι την αρχική γνώμη (που ηταν sunburst) .

Διάβασα πολλά, αντίθετα και ικανά επιχειρήματα, αλλά τελικά δεν αλλάξω γνώμη. ?

This poll is over. Next poll please κ. συνήγορε. Η συλλογή πρέπει να επεκταθεί. Τι να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον;  

This poll is over. Next poll please κ. συνήγορε. Η συλλογή πρέπει να επεκταθεί. Τι να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον;  
1. Thin line HB και 2. TV Special HB.

Όταν θα έρθει η ώρα για την TV special HB (αλλά ακόμα και τώρα) θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε συνδρομή κάποιου που την είδε ζωντανά .

Από τα video και τις φώτος δεν μπορώ να καταλάβω πόσο αποκλίνει από το yellow της gibson ακόμα και της epiphone. 

Αυτό το κίτρινο είναι iconic (για τους ιστορικούς λόγους του) , αλλα μου θυμίζει και το κίτρινο που είχαν τα προκατ στοιχεία της Δανέζικης πρεσβείας στο Λονδίνο του Arne Jacobsen (αλλα τα βάψαν μετά σκούρο μπρονζέ..) ?.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όταν θα έρθει η ώρα για την TV special HB
Καταστροφέα των τροπικών δασών...

- Body: Mahogany

- Fretboard: Amaranth

Αίσχος λαίμαι! Να πάρεις κάτι poplar που είναι εν αφθονία ?

Καταστροφέα των τροπικών δασών...

- Body: Mahogany

- Fretboard: Amaranth

Αίσχος λαίμαι! Να πάρεις κάτι poplar που είναι εν αφθονία ?
Αν είχα τέτοιες ανησυχίες φίλοζ, θα κατέβαινα για δημοτικός σύμβουλος ?

Ήρθε σήμρα.

Δεν χρειάζεται να γράφω τα ίδια για 4 η φορά.

Όσοι με εμπιστεύονται.....παίρνουν HB.

10 στα 5 αστέρια. (play ability , sound , design)

Υ.Γ. Όχι η ταστιέρα δεν είναι κανελί.

JM01.jpg

JM02.jpg

Όντως υπο αυτη τη γωνία και φως φαινονται καλύτερες απο τη φωτογραφια του Θωμα. Με γεια λοιπον! καλοπαιχτη

By the way, εξαιρετικό και το strap της minotaur. 

Βολικό και πολύ όμορφο. 

2 μπράβο που είναι και Ελληνικό. 
Ειναι γνωστη και παλια εταιρεια η Minotaur, θυμαμαι μια εποχη προ 10ετιας και βαλε που αναφεροταν συνεχως εδω στο φορουμ. Θυμαμαι μαλιστα πολλους να κανουν custom παραγγελιες για Gilmour-style straps - νομιζα οτι ημουν ο μονος νοιζας τοτε που δεν ειχε ενα!

Ειναι γνωστη και παλια εταιρεια η Minotaur, θυμαμαι μια εποχη προ 10ετιας και βαλε που αναφεροταν συνεχως εδω στο φορουμ. Θυμαμαι μαλιστα πολλους να κανουν custom παραγγελιες για Gilmour-style straps - νομιζα οτι ημουν ο μονος νοιζας τοτε που δεν ειχε ενα!
Ναι ε; Δεν το θυμάμαι...

Όχι είναι πάρα πολύ ωραίες....αν είναι να συμπληρώσω μελλοντική παραγγελία θα πάρω και καμιά ακόμα.

Εχω μια απο το 2002.
Και που εν εχει παιξει.
Σαν καινουργια ειναι.

Το πατούμενο είναι peep toe? είναι mule? Και αν ναι, γιατί δεν φαίνονται.

Η φωτογραφία έχει πολύ άσπρο στο πάνω 1/4ο κατά τη γνώμη μου λάθος

Το πατούμενο είναι peep toe? είναι mule? Και αν ναι, γιατί δεν φαίνονται.

Η φωτογραφία έχει πολύ άσπρο στο πάνω 1/4ο κατά τη γνώμη μου λάθος
Ok Helmut !

Ok Helmut !
Όπως βλέπεις η μπένετον-μπέντον- σε πολ έμεινε κι εγώ να σε πω την αλήθεια, ούτε ο Χέλμουτ, μα ούτε ο Χιου θα με ενδιέφερε να είμαι. Φιλαράκι λείπει το παπούτσι ολόκληρο και το τεταρτημόριο σαπάν, είναι υπερφορτισμένο. Ταίλως, λαίμαι όλμος 

Είδα Harley Benton και είπα να μπω. Έχουμε γνώμες για Harley Benton vs Epiphone για Les Paul style κιθάρες; Ποια έχει καλύτερο value for money;

Είδα Harley Benton και είπα να μπω. Έχουμε γνώμες για Harley Benton vs Epiphone για Les Paul style κιθάρες; Ποια έχει καλύτερο value for money;
Εξαρτάται το μοντέλο.

Υπάρχει epiphone LP με 135 ευρώ και με 1000 + ευρώ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back