- Πόντοι
- 31
Παιδιά νομίζω πως ξεφεύγουμε από το θέμα και θα σας παρακαλούσα να σταματήσουμε εδώ τον άσκοπο τσακωμό.Απόψεις υπάρχουν πολλές πάνω στο θέμα αλλά ας μείνει το θέμα συμπυκνωμένο.
Κανένας τσακωμός. Εάν ο Sottos πείθει τους πελάτες του ότι φτιάχνει τις ΗΒ...Gibson...no problem.ibanezbass είπε:Παιδιά νομίζω πως ξεφεύγουμε από το θέμα και θα σας παρακαλούσα να σταματήσουμε εδώ τον άσκοπο τσακωμό.
Υπάρχουν κιτ και κιτ...απλά τα "καλά" δεν έχουν σχέση (ούτε σε τιμή ούτε σε ποιότητα) με της ΗΒ...yannis37 είπε:ειμαι κατά του ετοιμου κιτ
Κανένας τσακωμός πράγματι έως εδώ και όπως είδες συμφωνούμε σε ορισμένα σημεία(οκ, διαφορετικές απόψεις θα υπάρχουν).marathon είπε:Κανένας τσακωμός. Εάν ο Sottos πείθει τους πελάτες του ότι φτιάχνει τις ΗΒ...Gibson...no problem.
Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα...και εάν νομίζεις ότι υπονοείται, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Πραγματικά!Sottos είπε:Κανένας τσακωμός πράγματι έως εδώ και όπως είδες συμφωνούμε σε ορισμένα σημεία(οκ, διαφορετικές απόψεις θα υπάρχουν).
Αλλά σε παρακαλώ, να ανακαλέσεις την προσβολή που γράφεις παραπάνω. Το να υπονοείς ότι με "απατεωνιά" και ψευδο-πειθώ πουλάω σε πελάτες HB για gibson είναι χοντρό φίλε μου. Δεν κάνω τέτοια και ΔΕΝ σε προσέβαλα έτσι. Το παιδί που μου ζήτησε το κιτ, έδωσε όσο έκανε το κιτ(88Ε) συν 20Ε(σαν να έδινε π.χ. μεταφορικά). Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
και επιμένωΜου έχουν φέρει gibson custom, carvin, esp κακοδιατηρημένες που κυριολεκτικά δεν έπαιζαν... Οι ιδιοκτήτες τους έπαιξαν λίγο με H.Benton LP και strats που έχω εκεί και έπαθαν πλάκα απ το playability και τον ήχο.
δεν γράφει πουθενά ότι πουλάς τις ΗΒ για Gibson. ΕΣΥ γράφεις ότι οι ΗΒ είχαν καλύτερο playability και ήχο. Σαφές τώρα?Εάν ο Sottos πείθει τους πελάτες του ότι φτιάχνει τις ΗΒ...Gibson...no problem.
Γι αυτό σαν καλοί φίλοι τα ξεκαθαρίζουμε γιατί δεν έχουμε και να χωρίσουμε τίποτα... ;DSottos είπε:ΤΩΡΑ έγινες σαφής όπως καταλαβαίνεις! Οταν εγώ λέω για playability ασετάριστου VS σεταρισμένο οργάνου και εσύ μου λες ότι πιάνω "πελάτες", τι να υποθέσω?!?
Το να πετάμε ατάκες και διφορούμενα στον αέρα κι ότι πιάσουμε δεν είναι σωστό γενικά κι ειδικά όμως εδώ, σε ένα θέμα και φόρουμ που δε θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός, διαγωνισμός παράφρασης λεγομένων κι απόλυτη επιμονή.
Θα τους πλακώσουμε το βράδυ 8) ......σίιιγουραyannis37 είπε:Tώρα που γινατε φίλοι,....πάμε να πλακώσουμε κανεναν γερμανό? ;D
Και που είναι το κακό στον ανωτέρω χαρακτηρισμό;Stoner Jackass είπε:YΓ:Ο Sottos μόνο φραγκοφονιάς δεν είναι(όχι ότι τον χαρακτήρισες έτσι)..![]()
Ωραία κιτάκια κι από ελληνικό κατάστημα βλέπω! Μπορείς να βάλεις καπάκι στα μέτρα του αρκεί να μην είναι πολύ παχύ αλλά ούτε και φλούδα. Μετά το βάφεις και λίγο see throuh αν θέλεις να φαίνεται.warchief είπε:πολυ ομορφο το μπασακι φιλε καλοπαιχτο.τωρα με την κριση ολοι στα κιτ το ριξαν.εγω μηνες τωρα σκεφτομαι κατι τετοιο
http://shop.kg-guitars.gr/product_info.php/cPath/87/products_id/1006
ή κατι τετοιο
http://shop.kg-guitars.gr/product_info.php/cPath/87/products_id/1000
αν μπορεσει να μπει και ενα καπακι σφενδαμου θα γινει εξαιρετικο...
Έχεις δίκιο, κι εμείς ξεφύγαμε με το flaming του θέματος και χάσαμε την ουσία. Και πάλι συγχαρητήρια για το μπασάκι! Πάντοτε θέλουμε να βλέπουμε ιδιοκατασκευές και δημιουργικές ιδέες που δίνουν έμπνευση!ibanezbass είπε:Παιδιά αν θυμάστε το θέμα άνοιξε για να παρουσιάσω το όργανο που συναρμολόγησα και να λυθούν απορίες μερικών(πόσο εύκολο είναι να υλοποιηθεί,αν αξίζει ως όργανο και σε τι επίπεδο και φυσικά να λυθούν απορίες εάν υπάρξουν από κάποιους)
Εάν θέλετε ανοίξτε κάποιο άλλο θέμα να τα πείτε ή με P.M. αλλιώς θα ζητήσω επέμβαση από κάποιον moderator.
Ευχαριστώ
βασικα εγω δει τα ιδια κιτ στο ebay 40-50 ευρω κατω αλλα θελουν και 30-35 ευρω μεταφορικα οποτε θα προτειμησω το εγχωριο...οσο για το καπακι που θα με βοηθησει φιλικο προσωπο να το περασουμε κατι σε see-through σκεφτομουν να το βαψω οντωςSottos είπε:Ωραία κιτάκια κι από ελληνικό κατάστημα βλέπω! Μπορείς να βάλεις καπάκι στα μέτρα του αρκεί να μην είναι πολύ παχύ αλλά ούτε και φλούδα. Μετά το βάφεις και λίγο see throuh αν θέλεις να φαίνεται.