• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

review Harley Benton Bass Guitar Kit P-Style review!

Καινούργιες φωτογραφίες από το μπάσο(ύπουλο bump ;D )

100_0019_zps321e5858.jpg

100_0020_zps920536d7.jpg

Καλησπερα....

νεος στην παρεα και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Επειδη δεν πολυπιανουν τα χερια μου ξερετε κανεναν μαστορα(Θεσσαλονικη) που να μπορει να μου το φτιαξει-συναρμολογησει οπως το θελω εγω και με σχετικα λιγα χρηματα?Δηλαδη περιπου 100ευρω εργατικα-χρωματα κλπ?Καταλαβαινετε οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα μου εχει κολλησει η ιδεα να το κανω το οργανο οπως ακριβως το θελω! :-\

100 ευρώ ΚΑΙ για χρώματα μου φαίνονται πολύ λίγα.

Αλλά αυτή την εποχή, δεν ξέρεις τι γίνεται...

Κάνε μια ερώτηση στον Λαμπή! Ο Παναγιώτης είναι καλός μάστορας και με πολύ καλές τιμές! Δεν ξέρω αν θα στην κάνει τόσο φθηνά, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις http://theartofwood.gr/ Είναι κοντά στην ΕΡΤ3

Ο Λάμπης είναι όντως πολύ καλός και λογικός. Αλλά νομίζω ότι δεν βάφει. Ρωτά όμως.

Βάφει σίγουρα ο Παναγιώτης (το ξέρω από πρώτο χέρι) και με πολύ καλές τιμές, απλά δεν ξέρω αν κάνει τόσο καλές τιμές, όσο θέλει ο ΟΡ!

Καλά με το kit τρελάνατε κι εμένα...

Επίσης ζηλεύω όσους καταπιάνονται με τις ξυλουργικές εργασίες. Αυτό το ''κάνω όπως το θέλω εγώ'' είναι οργασμός.

vonserke είπε:
Βάφει σίγουρα ο Παναγιώτης (το ξέρω από πρώτο χέρι) και με πολύ καλές τιμές, απλά δεν ξέρω αν κάνει τόσο καλές τιμές, όσο θέλει ο ΟΡ!
Τον είχα ρωτήσει παλιά για εμένα και μου είχε πει ότι περνάει μόνο λουστρο. Αφού το ξέρεις οκ. Ο Παναγιώτης είναι εγγύηση.

Ωραία δουλειά στο κιτ φίλος, είχα κάνει και εγώ ένα τέτοιο όταν ήμουν νέος, αλλά πιό πανκ, μιάς και δεν είμαι κυριλέ (όπως ο άλλος νεαρός που έβλεπε κύκλους κάποτε).

46.jpg

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Θα το ψάξω και θα επανέλθω!Ωραίο και το δικό σου μπασάκι φίλε Κώστα  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back