• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

review Review - Harley Benton E-Guitar kit T-Style

Στην epiphone les paul junior Που πήρα έλεγε οτι το σώμα είναι hardwood, το έψαξα και και είναι λέει σαντουιτς alder/maple

@ mariopol

Καταρχήν συγχαρητήρια...κούκλα η τελε...μου θυμίζει δουλείες σε στυλ Shiskov..!

bYtheWay...αν δεν κάνω λάθος την συγκεκριμένη κιθάρα την είχα πετύχει να κάθετε στο ράφι ενός μαγαζιού για κάνα μήνα τουλάχιστον...η μήπως δεν ήταν αυτή?

yannis37 είπε:
Στην epiphone les paul junior Που πήρα έλεγε οτι το σώμα είναι hardwood, το έψαξα και και είναι λέει σαντουιτς alder/maple
μαλλον αυτο θα ηταν λαθος στην περιγραφη!

@ mariopol

Καταρχήν συγχαρητήρια...κούκλα η τελε...μου θυμίζει δουλείες σε στυλ Shiskov..!

bYtheWay...αν δεν κάνω λάθος την συγκεκριμένη κιθάρα την είχα πετύχει να κάθετε στο ράφι ενός μαγαζιού για κάνα μήνα τουλάχιστον...η μήπως δεν ήταν αυτή?
Ευχαριστω φιλε αλλα ενταξει...χαλαρωσε ;D

Αυτη ηταν! της ελειπαν δυο τρεις λεπτομεριες που προσθεσα μετα!

Ελα ρε! ;D

Και εγώ έλεγα τι γίνεται ας πούμε?? Ένα με το μαγαζί έχει γίνει η κιθάρα...ερχόμουν για χορδές που και που...εκεί αυτή...άρχισα να σκέφτομαι μήπως ο κ. Δημήτρης κάνει κακή δουλειά και του την φέρνουν συνέχεια πίσω... ;D

Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη! :)

alexi είπε:
Ελα ρε! ;D

Και εγώ έλεγα τι γίνεται ας πούμε?? Ένα με το μαγαζί έχει γίνει η κιθάρα...ερχόμουν για χορδές που και που...εκεί αυτή...άρχισα να σκέφτομαι μήπως ο κ. Δημήτρης κάνει κακή δουλειά και του την φέρνουν συνέχεια πίσω... ;D

Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη! :)
τα κακα της οικειοτητας! ;D οχι οτι βιαζομουνα δηλαδη, ειχα πηξει και στη δουλεια!

καλησπερα! Να και ενα clipaki να μην αφηνουμε μισοτελειωμενες δουλειες!

Με ενα boss microBR  (με μια ιδεα reverb) ;)

καλα ειναι! ;D

teleclip.MP3

Attachments

χμμ!

πράγματι μια χαρά ακούγεται...αν και λιγο υπερβολικα dry και trebbly για τα γουστα μου ειδικα ο bridge

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back