- Πόντοι
- 2,878
Έπρεπε να μπεις στη fuzz για τον … ν’ ανεβάσουμε τα νούμερα.να πάτε να φτιάξετε τα νοτιφικέισο
Δεν μου το βγάζει στα μη αναγνωσμένα.
μου λέτε δίπλα νήμα και πήρα και ρώτησα στον Στηβ Χαρις
το είδα.
Ναι είναι αλλά παίζεται μόνο ενώ φοράς το παρακάτω και εκτός από προστασία, συμπληρώνεται και το ίματζ στυλιστικά.μυτερη την κόβω
Ναι είναι αλλά παίζεται μόνο ενώ φοράς το παρακάτω και εκτός από προστασία, συμπληρώνεται και το ίματζ στυλιστικά.
Είναι όντως του Τόμαν. Αναλόγως την παραγγελία ( νόμος προσφοράς και ζήτησης) και το μοντέλο, ανταγωνίζεται άλλες εταιρίες με καθιερωμένα οικονομικά μοντέλα.Καλησπέρα.
Γρήγορη ερώτηση... Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις Harley Benton. Είναι καλές; Είναι αντίστοιχες squier-epiphone πχ ή κατώτερες; Ξέρω ότι είναι η μάρκα του Thoman και τις σπρώχνει αβέρτα.
Ευχαριστώ!
Τώρα αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.Είναι καλές; Είναι αντίστοιχες squier-epiphone πχ ή κατώτερες;
Έχω παίξει αρκετές, είχα περάσει και από το φυσικό κατάστημα του Thomann.Καλησπέρα.
Γρήγορη ερώτηση... Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις Harley Benton. Είναι καλές; Είναι αντίστοιχες squier-epiphone πχ ή κατώτερες; Ξέρω ότι είναι η μάρκα του Thoman και τις σπρώχνει αβέρτα.
Ευχαριστώ!
Πρέπει να δω πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα διότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τάστα μόνος μου.