Harley Benton 25th anniversary

Έλα μωρέ πώς κάνεις έτσι για το λώρελ.

Μια ταστιέρα είναι μόνο ....

Το θέμα είναι να μην βγάζει χρώμα στα χέρια.
?

Όχι γι' αυτό. Το κούτσουρο έχει volume, tone και είναι P/J. Παίζουν και οι δύο μαγνήτες... Λείπει ένα volume. Αυτή ήταν η "ένσταση" μου που είπα στον Γιάννη. Βέβαια με ένα concentric volume το φέρνεις στα ίσια του. 

Λοιπόν, έχει ενδιαφέρον το πως ξεκίνησε η ταύτιση του χρώματος με το αγαπημένο μέρος του σπιτιου. 

Αυτό που ξέρω είναι πως χρησιμοποιήθηκε στην εποχή του Art Deco σαν Mint Green, ενώ επανήλθε στα 50'ς σαν Surf ή Seafoam Green και ήταν πολύ της μόδας προφανώς γιατί κάποια DuPont κυκλοφορούσε βερνίκια σε παλ χρώματα, κυρίως για αυτοκίνητα που όμως χρησιμοποίησαν παντού κάτι περίεργοι, ακόμα και σε... Τελεκάστερ.

Τα δημόσια ουρητήρια στην Ομόνοια αλλά και αλλού είχαν αυτή την πετυχημένη επιλογή στα πλακάκια και ως τρέντι τύποι που είμαστε, βάψαμε ελλείψει πλακακίων και αρκετούς καμπινέ(δες).

Το μπάσο μου όμως θυμίζει περισσότερο Σεβρολέτ... 'νταξ;

?

Όχι γι' αυτό. Το κούτσουρο έχει volume, tone και είναι P/J. Παίζουν και οι δύο μαγνήτες... Λείπει ένα volume. Αυτή ήταν η "ένσταση" μου που είπα στον Γιάννη. Βέβαια με ένα concentric volume το φέρνεις στα ίσια του. 

Ναι, το κατάλαβα μετά, όταν το είδα λίγο πιο προσεκτικά (το έκανα edit και στο προηγούμενο post).

Αν πάντως έχει χώρο κάτω από το pickguard, θα έβαζα και άλλο ένα pot για pickup blend (ή 2ο vol, αλλά όχι concentric, με μπερδεύει το πάνω κάτω).

Αυτό που ξέρω είναι πως χρησιμοποιήθηκε στην εποχή του Art Deco σαν Mint Green, ενώ επανήλθε στα 50'ς σαν Surf ή Seafoam Green και ήταν πολύ της μόδας προφανώς γιατί κάποια DuPont κυκλοφορούσε βερνίκια σε παλ χρώματα, κυρίως για αυτοκίνητα που όμως χρησιμοποίησαν παντού κάτι περίεργοι, ακόμα και σε... Τελεκάστερ.

Τα δημόσια ουρητήρια στην Ομόνοια αλλά και αλλού είχαν αυτή την πετυχημένη επιλογή στα πλακάκια και ως τρέντι τύποι που είμαστε, βάψαμε ελλείψει πλακακίων και αρκετούς καμπινέ(δες).

Δεν τα ήξερα όλα αυτά.

Φοβερή ανάλυση.

Ναι, το κατάλαβα μετά, όταν το είδα λίγο πιο προσεκτικά (το έκανα edit και στο προηγούμενο post).

Αν πάντως έχει χώρο κάτω από το pickguard, θα έβαζα και άλλο ένα pot για pickup blend (ή 2ο vol, αλλά όχι concentric, με μπερδεύει το πάνω κάτω).
Και εγώ δεν τρελαίνομαι με τα concentric, αλλά εδώ, για να μην ανοίγουν δουλείες, είναι η πιο χαλαρή λύση. Αλλάζεις ένα pot και έξω απ' την παράγκα.

Κατά τα άλλα το άκουσα και ήταν μια χαρά. Βολεύει και τον Γιάννη οπότε όλα ΟΚ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και εγώ δεν τρελαίνομαι με τα concentric, αλλά εδώ, για να μην ανοίγουν δουλείες, είναι η πιο χαλαρή λύση. Αλλάζεις ένα pot και έξω απ' την παράγκα.

Αν έχει χώρο για ένα ακόμα pot πάντως, δεν είναι τίποτα να τρυπηθεί το pickguard.

Από τέτοια βέβαια, έχω μαύρα μεσάνυχτα.

EDIT: Το "καλόπαιχτο" και το "μεγειές" τα κρατάω για το θέμα που θα ανοίξει ο Γιάννης για το μπάσο.

Το "καμπινεδί" τι χρώμα είναι?
Αυτό. 

3A7EA589-2E6C-47D3-899A-AA386E333D1C.jpeg

Αυτό είναι original DuPont daphne blue. Παραπέμπει στα ‘60’ς 
Το οποίο έκανε "πρεμιέρα" σε κάποια Cadillac, πριν τo "δανειστεί" ο θείος Leo... ?

UPD: Και για να ακριβολογήσουμε έκανε πρεμιέρα πριν τα '60ς- το 1958

Πω πω!!

Που τα ξέρετε όλα αυτά ρε παιδιά?

Και αποκλειστικά κιόλας το 1958. 
Έκανα το upd παράλληλα με εσένα...

Που τα ξέρετε όλα αυτά ρε παιδιά?
Τα ψάχνουμε γιατί θα μπούμε στο waiting list για 25th anniversary HB tele και θέλουμε να κάνουμε παραγγελιά το χρώμα για να ξεχωρίζουμε ?

Τα ψάχνουμε γιατί θα μπούμε στο waiting list για 25th anniversary HB tele και θέλουμε να κάνουμε παραγγελιά το χρώμα για να ξεχωρίζουμε ?

Κι εγώ που νόμιζα ότι ψαχνόσαστε για Κάντιλακ ....

Tele HB θα έπαιρνα μόνο σε Zastava Poverty White.

Κι εγώ που νόμιζα ότι ψαχνόσαστε για Κάντιλακ ....
Για Κάντιλακ όχι, αλλά στο πάλε ποτέ είχα φτάσει μέχρι τον εδώ αντιπρόσωπο της DuPont αναζητώντας Burgundy Mist του τότε κωδικού του, για ένα κούτσουρο που ήθελα να φτιάξω... ?

Για Κάντιλακ όχι, αλλά στο πάλε ποτέ είχα φτάσει μέχρι τον εδώ αντιπρόσωπο της DuPont αναζητώντας Burgundy Mist του τότε κωδικού του, για ένα κούτσουρο που ήθελα να φτιάξω... ?

Α, εσύ είσαι πολύ προχώ λέμε.

Μα είναι γνωστό ότι είναι απόγονος της διάσημης οικογένειας Βουργουνδίας Ντε Λα Ρος. Εξού και Ρόσκο. 

Ήμανε, αλλά το σχέδιο δεν ευοδώθηκε. Όταν κατάλαβαν τι τους ζητούσα... ?

Τελικά να ' ναι καλά ο Κώστας ο Κακανιάρης, μου έριξε ένα ωραιότατο metallic purple βάψιμο και έξω από την παράγκα. 

Ήμανε, αλλά το σχέδιο δεν ευοδώθηκε. Όταν κατάλαβαν τι τους ζητούσα... ?

Τελικά να ' ναι καλά ο Κώστας ο Καγκανιάρης, μου έριξε ένα ωραιότατο metallic purple βάψιμο και έξω από τους  παράγκας.  
?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back