- Πόντοι
- 2,638
Κάτσε βρε συ, τον προηγούμενο... αιώνα πρέπει να είχε μια LP, αλλά αν θυμάμαι καλά την έχει πουλήσει προ αμνημονεύτων ετών.Λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάτσε βρε συ, τον προηγούμενο... αιώνα πρέπει να είχε μια LP, αλλά αν θυμάμαι καλά την έχει πουλήσει προ αμνημονεύτων ετών.Λάθος.
Έχει.Κάτσε βρε συ, τον προηγούμενο... αιώνα πρέπει να είχε μια LP, αλλά αν θυμάμαι καλά την έχει πουλήσει προ αμνημονεύτων ετών.
Κάτσε βρε συ, τον προηγούμενο... αιώνα πρέπει να είχε μια LP, αλλά αν θυμάμαι καλά την έχει πουλήσει προ αμνημονεύτων ετών.
Αν ναι, την έχει εξαφανίσει από την κυκλοφορία πολύ καιρό, καθότι επί μακρόν κυκλοφορούσε μια... ελαφριά ?Έχει.
Θα σε βοηθήσω, επειδή σε αγαπάω.Μόλις με γλίτωσες από πολλά μπινελίκια που θα άκουγα.
Αν ναι, την έχει εξαφανίσει από την κυκλοφορία πολύ καιρό, καθότι επί μακρόν κυκλοφορούσε μια... ελαφριά ?
Το ‘πιασε ο φούζιος. Δεν πρέπει να ξέρει τι πήρε όμως.Αν ναι, την έχει εξαφανίσει από την κυκλοφορία πολύ καιρό, καθότι επί μακρόν κυκλοφορούσε μια... ελαφριά ?
Δεν πρέπει να ξέρει τι πήρε όμως.
Πήραν φωτιά οι τηγανίτες του Ali?Που να ξέρει ο καψερός?
Κάνει την Πυθία.
Κάτσε τώρα, γιατί τον πιάσανε οι αναθυμιάσεις ασούμε.
Τώρα έγινα εγώ Φιούζιος και πήρα... τηλέφωνο ? Ακολουθεί original διάλογος:Το ‘πιασε ο φούζιος. Δεν πρέπει να ξέρει τι πήρε όμως
Έχει αρχίσει άνοια;Τώρα έγινα εγώ Φιούζιος και πήρα... τηλέφωνο ? Ακολουθεί original διάλογος:
-Έλα ρε, έχεις ακόμα Les Paul;
- Ναι...
- Ποια Les Paul, έχω να σε δω με τέτοια, ούτε που θυμάμαι από πότε... Ποια είναι;
- Δεν θυμάμαι ?
ΟΚ, μετά το θυμήθηκε ?
Τώρα έγινα εγώ Φιούζιος και πήρα... τηλέφωνο ? Ακολουθεί original διάλογος:
-Έλα ρε, έχεις ακόμα Les Paul;
- Ναι...
- Ποια Les Paul, έχω να σε δω με τέτοια, ούτε που θυμάμαι από πότε... Ποια είναι;
- Δεν θυμάμαι ?
ΟΚ, μετά το θυμήθηκε ?
Πήραν φωτιά οι τηγανίτες του Ali?
Όχι...Έχει αρχίσει άνοια;
?Αχα, αντί να τον ξυπνήσω εγώ, τον ξύπνησες εσύ. :classic_tongue:
Ναι αλλά δεν θυμόταν ότι κοιμόταν ?Αχα, αντί να τον ξυπνήσω εγώ, τον ξύπνησες εσύ. :classic_tongue:
Δε βάζω κάτι μέσα. Το μυστικό είναι στο λάδι. 0w-30.Βρε κουφαλίτσα κυρ Αλή μου, τις τηγανίτες σου μύριζε η Πυθία και την άκουγε?
Τι βάζεις μέσα βρε?