Hardcase/Flightcase

riotshield

Νέο μέλος
Πόντοι
16
μπορεί όποιος γνωρίζει να προτείνει κάποια καλά flightcases/hardcases για ηλεκτρική κιθάρα σε καταστήματα της αθήνας?

Αλλο πραγμα το Flightcase αλλο το hardcase.

Το flightcase ειναι πολυ ακριβο (ειδικα αν το θες να ειναι "γαντι" στο οργανο) μια και φτιάχνεται κατα παραγγελια.

Hardcases φανταζομαι πουλανε ολα τα μαγαζια (συνηθως SKB η Rocktron)

στο κεντρο.

Εξαιρετικα flightcases φτιαχνει το ATHENS FLIGHT CASE CENTER χαμηλα στην Χ.Τρικουπη,δαγκωνει ομως (αν και οι τιμες του ειναι λογικες σε σχεση με το εξωτερικο)

1140192383-Standard_hardshell_electric.jpg

αυτό είναι harcase έτσι? φαντάζομαι οτι όπως και να χει είναι πολυ πιο ασφελες για πτήσεις από μαλακή θηκη

Αυτο ειναι :wink:

Ειναι πιο ασφαλες,βεβαια αν ειχα Gibson ή ακουστικη κιθαρα δεν θα τη εβαζα ποτε σε hardcase και μετα στη μπαγκαζιερα του αεροπλανου...(οι Fender και γενικα οι bolt on ειναι οκ σε hardcase)

για σκαφος gretsch τι προτεινεις?

θα προτιμουσα να αποφυγω κατι πολυ ογκωδες

Αυτο κι αν χρειαζεται flightcase!!

Δεν νομιζω ενα απλο hardcase να μπορει να το προστατεψει απο τους καννιβαλους που "χειριζονται" τα μπαγκαζια μας στα αεροδρομια....

Ετοιμασου ομως να πληρωσεις κανα 500αρι ευρω... :cry:

Θα ΕΙΝΑΙ ογκωδες μια και η κιθαρα ΕΙΝΑΙ ογκωδης...

αχα.

είχα την ελπιδα οτι κατι σαν και αυτό θα έκανε

GIT0001705-000.jpg

αλήθεια, τις gretsch εδω ποιος τις φέρνει, μπας και βρω την αυθεντικη θηκη.

πιστευεις ότι πρεπει να φτιαξω custom, ή θα βρω flightcase για σκαφος?

Δεν νομιζω να υπαρχει ετοιμο flightcase για Gretsch ακομα και ο "ενδιαμεσος" τυπος (οχι ακριβως flightcase αλλα καλυτερος απο ενα απλο hardcase) που εβαλες στη φωτο (Η SKB & HISCOX φτιαχνουν τετοια) δεν νομιζω να εχει μοντελο για Gretsch

http://www.hiscoxcases.com/products.htm

ποιο μοντελλο εχεις?

electromatic g5129

new_electro_group.jpg

αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν προλαβαίνω να παραγγείλω κατι απο έξω, οπότε πρεπει να βρώ κατι εδώ, με οτι συμβιβασμούς περιλαμβάνει αυτό σε τιμή και ποιότητα

κοιτα ενα flightcase custom φτιαγμενο στην Ελλαδα θα σου κοστισει οσο και η κιθαρα,οποτε δε λεει.

η συμβουλη μου ειναι να παρεις την κιθαρα επ ωμου και να κατεβεις στο κεντρο και οτι βρεις στα μαγαζια,δε μπορει κατι θα υπάρχει και να μην ταιριαζει ακριβως με λιγο ρικοφον θα "ερθει",κοιτα για θηκες ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ κιθαρων μονο σε τετοιες θα ταιριαξει

παρεμπιπτοντως η κιθαρουλα σου ΣΚΙΖΕΙ!!

Ασχετο... αλλα δεν μπορει καποιος να παρει την κιθαρα μαζι του σαν χειραποσκευη? Εχω δει διαφορα ατομα με κιθαρες μετα το check-in.

Μπορείς να την πάρεις σαν χειραποσκευή.Εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει πολλές φορές,αλλά ίσως να εναπόκειται και στην καλή θέληση των αεροσυνοδών.Βεβαια ένα χαμόγελο πάντα βοηθάει :wink:.

Όσες φορές πάντως πήρα κιθάρα μέσα στο αεροπλάνο δεν έιχα ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά την δίνεις και την κρατάνε αυτοί μπροστά στην είσοδο εκεί που κάθονται οι αεροσυνοδοί γιατί οι κιθάρες δεν χωράνε στο ντουλάπι, τουλαχιστον η δικιά μου θήκη δεν χωρούσε ( την έχω μεγάλη :lol: :oops: :wink: μιλαω για κλασική κιθάρα)

Φυσικά και η κιθάρα ΠΟΤΕ στις αποσκευές όταν παίζει αεροπλάνο...

ΠΑΝΤΑ δίπλα. 8)

Όταν σε ένα ωραίο ταξιδάκι είδαν πως η κιθάρα ήταν κολλημένη πάνω μου, με άφησαν να την πάρω μέσα...

Και η θέση μου ήταν ΚΑΠΑΚΙ δίπλα στην έξοδο κινδύνου. :lol: οπότε είναι σίγουρο πως δεν παίζει πρόβημα. :wink:

Έχει δοκιμάσει κανείς να πάρει Explorer μαζί του ως χειραποσκευή; :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back