παραγγελία flightcase απο thomann

frunobulax

Μέλος
Πόντοι
36
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Eίμαι στο παρά πέντε να κάνω την εξής παραγγελία:

http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc10803b_flightcase_strat.htm

(flight case για stratocaster)

http://www.thomann.de/gr/thon_case_fuer_vox_tonelab_se.htm

(flight case για το vox tonelab se)

Oι τιμές και για τα δύο μου φαίνονται πάρα πολύ καλές (ειδικά αν γνωρίζετε τις τιμές για κατασκευή flightcase στην Eλλάδα!). Tο συνολικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά είναι 228 ευρώ.

Έχεις κάποιος απο εμάς κάποια εμπειρία απο αυτά τα προϊόντα, ή κάποια άλλη πρόταση (άλλο online store ή κάποιον Έλληνα κατασκευαστή που θα είναι συνεπής και λογικός στην τιμή;)

εχω αυτην για το tonelab & ειναι πολυ καλη,τωρα τι το θες το flightcase για τη strat δεν μπορω να καταλαβω (strat ειναι οχι Gibson) αλλα αν δεν εχεις θηκη παρτο τζαμπα ειναι.

δεν νομιζω οτι υπαρχει εγχωριος κατασκευαστης που θα σε χρεωνε λιγοτερα απο 300 ευρω για ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ απο τα δυο :wink:

εχω αυτην για το tonelab & ειναι πολυ καλη' date='τωρα τι το θες το flightcase για τη strat δεν μπορω να καταλαβω (strat ειναι οχι Gibson) αλλα αν δεν εχεις θηκη παρτο τζαμπα ειναι.
δεν νομιζω οτι υπαρχει εγχωριος κατασκευαστης που θα σε χρεωνε λιγοτερα απο 300 ευρω για ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ απο τα δυο :wink:[/quote']

Tο flight case για την stratocaster το θέλω επειδή ταξιδεύω με αεροπλάνο 5-6 φορές το χρόνο για live και έχω βαρεθεί τη γκρίνια των αεροσυνοδών για την κιθάρα που κουβαλάω μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο...

Έχω φυσικά και την σκληρή βαλίτσα της fender αλλά... μπορώ να την εμπιστευτώ????

Όσο για τις τιμές των flightcase (δεν θυμαμαι αν το έχω ξαναγράψει) αλλά είχα πληρώσει σε ντόπιο κατασκευαστή κάτι σαν 340 ευρώ για ένα flightcase λίγο μικρότερο από αυτο που θέλω να πάρω για το tonelab 8O

Που σημαίνει οτι αν ξανάφτιαχνα flightcase θα έδινα (χοντρικά) 350 για το κουτι του tonelab και (αναλογικά) 450 (?) για το flight case της στρατοκάστερ :roll:

Εχω το flightcase του Thomann για την GT-8 και είναι πάρα πολύ καλό.

Έχω φυσικά και την σκληρή βαλίτσα της fender αλλά... μπορώ να την εμπιστευτώ????
χαλαρα,Fender ειναι η κιθαρα οχι Gibson :wink:

χαλαρα' date='Fender ειναι η κιθαρα οχι Gibson :wink:[/quote']

OK, με έπεισες! Θεωρώ τη γνώμη σου σημαντική μιας κι απ'ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστ δικά σου, έχεις ταξιδέψει πολύ με οργανα κι αερπλάνα. ¶ρα θα παραγγείλω το flightcase για το tonelab μόνο (με το όποιο έχουμε γίνει αχώριστοι) :lol: :lol:

Όσο για τη gibson, είμαι απο αυτους που έχουν KAI gibson KAI επίγνωση του γεγονότος πως η κιθάρα ΣΠAEI για πλάκα!!!! H gibson μου δεν ταξιδεύει ποτέ εκτός Aθήνας (την αγαπάω πολύ για να τη χάσω) :wink:

Καλά, ας μην υπερβάλλουμε! Από ξύλο είναι, όχι από κρύσταλλο!!! Ότι είναι πιό ευαίσθητες όμως, είναι οι άτιμες οι Gibson... :roll:

Μωρε απο κρυσταλλο ειναι,για κατσε να πεσει κατω και τα λεμε,μαυρο κλαμα θα κανεις,ενω με τη Fender της δινεις και μια κλωτσια για να μαθει να πεφτει αλλη φορα! :lol:

Εμενα πάντως έχει φάει πολλές σαβουρες ρε παιδιά η gibson και πολλά χτυπήματα και ουτε άουτς δεν άκουσα. Βέβαια δεν την έχω πετάξει ούτε την έχω πατήσει όπως κανουν τις fender στα live και ξαναπαίζουν στο καπάκι αλλά μια χαρά ανθεκτικό μου φαίνεται το όργανο. (και μπάνει σε πλοία λεοφωρεία κλπ 8φορές το χρόνο τουλάχιστον (μιλάω για τις μεγάλες διαδρομες) μόνο με gigbag.... Ίσως οι fender να αντέχουν περισσότερο λόγω του βιδωμένου μπράτσου... Δεν ξέρω.

Πάρα πολλές gibson (πολύ περισσότερες απ'ότι πίστευα, και ιδίως αυτές με το volute στο μπράτσο) είναι σπασμένες... και εννοούμε από μια απλη πτώση... δεν είναι απο κρύσταλλο, αλλά σπάνε πανεύκολα (δυστυχώς) κυρίως στο σημείο που ενώνει το μπράτσο με το headstock.

Eχει σημασια πως θα πεσει,αν πεσει ετσι ωστε να χτυπησει κατω το headstock κλαφτα Χαραλαμπε.. :lol:

what means volute?? Όντως οι περισσότερες κιθάρες που έχω δει σε μαγαζιά για αλλαγή λαιμού αν είναι gibsonoideis έχουν σπάσει εκεί που λές ενώ οι fenderoeideis λίγο πιο πάνω από τις βίδες.... Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω ποτέ το συγκεκριμένο ειδικά πρόβλημα....Το jack πρέπει να αλλάξω τώρα αλλά αυτό είναι το ευκολότερο :wink:

what means volute??
Volute είναι ένα μικρό εξόγκωμα (σαν καμπούρα) που είχαν οι gibson από τις αρχές τις δεκαετίας του 70 (και για μια δεκαετία αν θυμάμαι καλά) στο μέρος που ενώνεται το μπράτσο με το headstock.

H εταιρία το έκανε αυτο για καλό (να ενισχύσει το ευπαθές αυτό σημείο) αλλά μάλον το έκανε χειρότερο... θεωρούνται πιο ευπαθείς οι gibson με volute

Μωρε απο κρυσταλλο ειναι' date='για κατσε να πεσει κατω και τα λεμε,μαυρο κλαμα θα κανεις,ενω με τη Fender της δινεις και μια κλωτσια για να μαθει να πεφτει αλλη φορα! :lol:[/quote']
z7shysterical.gif
z7shysterical.gif

Πράγματι σοβαρό πρόβλημα αυτό με τις Gibson....έχω πικρή εμπειρία μια και η δικιά μου Les Paul Standard αγοράστηκε με σπάσιμο στο γνωστό ευπαθές σημείο και η καθαρίστρια στο σπίτι μου ανέλαβε να την γκρέμισει για μιά ακόμα φορά απο το stand και γυρίζοντας σπίτι την βρήκα, στημένη φυσικά στο stand, αλλά με το headstock να μου "χαμογελάει".

Αλλά οκ!! όλα γίνονται!

Γεγονός αγαπητέ Superfunk αυτό που λές για τις fender, είναι κάτι σαν τις γυναίκες αλλές αντέχουν τις δυσκολίες και την κακομεταχείριση ...άλλες είναι κυριλλέ...με προσωπικότητα..και δεν τα σηκώνουν αυτά.. :lol: :lol:

Διαλέγεις και παίρνεις...

ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ αγορασε και τα δυο! Εχω μια tonelab SE για τα live

και με την flightcase απο το THOMANN που αγορασα επιτελους νιωθω ασφαλης!

Οσο για fligthcase για κιθαρα, την εχω και επειδη, ξερεις πως ειναι

τα αεροπλανα :? αγορασε την. Η BRIAN MOORE μου δεν εχει παθει τιποτα.[/b]

Kαι το θέμα αυτού του ποστ που ξεκίνησα, έκλεισε σήμερα με τον καλό, γερμανικό τρόπο!

Έκανα την παραγγελία (μόνο για το flight case του tonelab) την πέμπτη το μεσημέρι, την παρασκευή το πρωί μου ήρθε sms ότι η παραγγελία μου έχει φύγει προς ελλάδα, και σήμερα (δευτέρα) μεσημέρι (4 HMEPEΣ MONO) μου ήλθε το flight case στο σπίτι!!!

Xώρια από όλα τα άλλα που είπαμε λοιπόν (περι εξωφρενικών τιμών) υπολογίστε πως αν το είχα φτιάξει στην ελλάδα, θα είχα και ΠOΛY περισσότερη αναμονή - για αυτό που είχα κατασκευάσει περίμενα περίπου 15 ημέρες...

Tέλος καλό, ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με βοήθησαν με τις απαντήσεις τους :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα