- Πόντοι
- 2,148
από τότε που αποφάσισα να ασχοληθώ έχω εμπειρία μόνο με τις υλοποιήσεις της GSI (δηλαδή VB3).
πριν περάσω κάποια πράγματα σε κάποια κομμάτια που περιμένουν ήθελα κάποιες απόψεις σχετικά με άλλες υλοποιήσεις:
εκτός από την GSI σε virtual οι άλλες υλοποιήσεις πως στέκουν?
Πχ ΝΙ?
Ποιές θα έπρεπε να δω εκτός από αυτές?
Επίσης αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με poor man's hammond υπάρχουν δίσκαλα usb kbd που μπορούν να δουλέψουν με τα λογισμικά αυτά?
ή μήπως (λεω τώρα) μπορούν να συνδυαστούν δυό φτηνά usb kbd για να το κάνεις?
Αν ξεφύγουνε από τις ματζίρικες λύσεις το hammond ήταν παιδικό άπιαστο όνειρο και φοβάμαι σύντομα να με βλέπω ενδεχομένως με κάτι σαν το ΧΚ1. Αλλά είμαι μόνο με το όνειρο και δεν θέλω να ακουμπήσω λεφτά σε λάθος κινήσεις.
Πχ βλέπω το crumar mojo είναι δίσκαλο. Πως ακούγεται (τι ερώτηση τώρα...αν σκεφτείς πόσοι παίζουν μ αυτό...)
πχ το roland vr9?
γενικά δώστε τα φώτα σας.
(εννοείται μου αρέσει ο 70ς ήχος και πιό πριν)
πριν περάσω κάποια πράγματα σε κάποια κομμάτια που περιμένουν ήθελα κάποιες απόψεις σχετικά με άλλες υλοποιήσεις:
εκτός από την GSI σε virtual οι άλλες υλοποιήσεις πως στέκουν?
Πχ ΝΙ?
Ποιές θα έπρεπε να δω εκτός από αυτές?
Επίσης αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με poor man's hammond υπάρχουν δίσκαλα usb kbd που μπορούν να δουλέψουν με τα λογισμικά αυτά?
ή μήπως (λεω τώρα) μπορούν να συνδυαστούν δυό φτηνά usb kbd για να το κάνεις?
Αν ξεφύγουνε από τις ματζίρικες λύσεις το hammond ήταν παιδικό άπιαστο όνειρο και φοβάμαι σύντομα να με βλέπω ενδεχομένως με κάτι σαν το ΧΚ1. Αλλά είμαι μόνο με το όνειρο και δεν θέλω να ακουμπήσω λεφτά σε λάθος κινήσεις.
Πχ βλέπω το crumar mojo είναι δίσκαλο. Πως ακούγεται (τι ερώτηση τώρα...αν σκεφτείς πόσοι παίζουν μ αυτό...)
πχ το roland vr9?
γενικά δώστε τα φώτα σας.
(εννοείται μου αρέσει ο 70ς ήχος και πιό πριν)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: