Hagstrom HJ600

α,αν θες ΠΕΝΕΣ στην κυρια θα απευθυνθεις

table2004.jpg

:) :) :) :)

περιμένω να ρθεί το βαλιτσάκι με το πράμα..
ε,ρε θα μας πανε μεσα καμμια μερα..... ;D

Πένα μαξιλαράκι?Είναι φουσκωτό ή απλό για σεμεδάκι στο σαλόνι?

Ρε παιδιά ψάχνω για να βρώ allen αλλά δεν κατάφερα.Μήπως έχετε ιδέα για το νούμερό?Αυτά που είχα απο την behringer είναι μικρότερο και μεγαλύτερο(2 έδινε).Αυτά πάνε φαντάζομαι με τον τύπο της κιθάρας ε?Δηλαδή fender,gibson κτλ.Δηλαδή πέρνουν το σχέδιο κ βάζουν τη μάρκα τους.Αν ισχύει κάτι τέτοιο ποιο θα είναι το εργαλείο που θα ταιρίάζει σε αυτή?

trigga είπε:
Ρε παιδιά ψάχνω για να βρώ allen αλλά δεν κατάφερα.Μήπως έχετε ιδέα για το νούμερό?Αυτά που είχα απο την behringer είναι μικρότερο και μεγαλύτερο(2 έδινε).Αυτά πάνε φαντάζομαι με τον τύπο της κιθάρας ε?Δηλαδή fender,gibson κτλ.Δηλαδή πέρνουν το σχέδιο κ βάζουν τη μάρκα τους.Αν ισχύει κάτι τέτοιο ποιο θα είναι το εργαλείο που θα ταιρίάζει σε αυτή?
Πήγαινε με την κιθάρα σε ένα μαγαζί με σιδηρικά και θα βρεις σίγουρα το σωστό μέγεθος ;)

Το 3 ήταν.Μόλις γύρισα απο μαγαζί τέτοιων ειδών.Της έριξα και λίγο γράσσο-αντισκοριακό γιατί ήταν πάααραπολυ ζόρικη η βέργα.

Τώρα αρχίζω δουλειά....

trigga είπε:
Μόλις γύρισα απο μαγαζί τέτοιων ειδών.
Πού βρήκες ανοικτό μαγαζί τέτοια ώρα ρε ? ;D

Έλα trigga ναούμ, μεγειά το όργανο. Ρίξε πενιές να ακούσουμε  :)

Μπραβο trigga ,καλοπαιχτη η σκαφαρα..... ;)                                                                                                               (Θυμαμαι καποτε που σου ελεγα να κανεις και κανενα bend...τωρα και να θελεις.... ;D ;D )..

longshadow είπε:
Μπραβο trigga ,καλοπαιχτη η σκαφαρα..... ;)                                                                                                                (Θυμαμαι καποτε που σου ελεγα να κανεις και κανενα bend...τωρα και να θελεις.... ;D ;D )..
Kαι να θέλω τώρα δεν παίζει.12ρες πάνω λίγο δύσκολο να φτάσω ημιτόνιο.

Ασχετο αλλά απο το νάκα λάρισα που πήρα τις daddario 12 όταν έβαλα τη μί την λεπτή πάνω που την έστριβα μου κόπηκε, πράμα που δεν μου έχει ξανατύχει τόσο εύκολα.Μήπως ήταν μπαγιάτικες και ληγμένες?Αυτό υποψιάζομαι....Τι λέτε το φτασα στο θεό?

Για την απορία κ μόνο μετά έβαλα απο ζευγάρι απο 10ρες την σί στη θέση της μι γιατι είναι και βολικότερη στο πάχος.Μήπως έκανα λαλακία με την περισσότερη πίεση που λογικά ασκεί τώρα?

Το intonation νομίζω είναι κορυφή χωρίς να χάνει κ πολύ η οκτάβα.Έτσι όπως τα διάβαζα αυτα που μου λέγατε φοβηθηκα ρε σεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αντι δηλαδη 0.12 εχεις 0.13....δεν νομιζω (ειδικα σε τετοια κιθαρα ) οτι υπαρχει προβλημα...

Χμ δεν θα λεγα πως είναι ετσι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που δίνει η εταιρία.

Έσπασε η μι απο αυτές http://www.thomann.de/gr/daddario_ecg25.htm

Και στη θέση της έβαλα την σί απο αυτές http://www.thomann.de/gr/daddario_exl110.htm

Θα πρεπε απο το πρώτο σέτ να είναι σε ιντσες 0.52 και τώρα είναι 0.36.

Εσύ θα λές για την μπάσα μί.Εγώ λέω για την πρίμα την λεπτή

12άρες:012-016-w024-w032-w042-w052

10άρες:010-013-017-w026-w036-w046

Εννοεί ότι αντί για μία δωδεκάρα μι έχεις μία δεκατριάρα, και δεν είναι τραγικά η διαφορά....

Εσύ θα λές για την μπάσα μί.Εγώ λέω για την πρίμα την λεπτή
Μαλλον το αντιθετο λεμε... ;D.....(εννοεις 0.46).....i don't know...δεν νομιζω οτι θα παθει τιποτα...εξαλλου οι χορδες ειναι κατι που θα πρεπει να αλλαζουμε αρκετα συχνα...δεν πιστευω να σκοπευεις να τις αφησεις πανω για πολυυυ καιρο?!?

Τα κοιτούσα λάθος ωρέ γιαούριδες.Διορθώστε με ναουμ....

Κοιτούσα τις wounded και στα δύο σετ κ εκεί παίζει μεγάλη διαφορά.Τα κοιτούσα ανάποδα.Στις τελευταίες δεν έχει τέτοια διαφορά.Χμ....πώς και δεν έριξα καμμιά σολ αντι για σι :P

Αρχίζω να σας γράφω κλιπάκια τώρα.Και όταν πάρω κ την κάμερα κ τα φτιάσω όλα θα κάνω κ το μαστόρικο review....

Για την απορία κ μόνο μετά έβαλα απο ζευγάρι απο 10ρες την σί στη θέση της μι γιατι είναι και βολικότερη στο πάχος.Μήπως έκανα λαλακία με την περισσότερη πίεση που λογικά ασκεί τώρα?
δεν τρεχει τιποτα. αυτο ειναι συνηθισμενη πρακτικη στα σκαφη, πολυς κοσμος αλλαζει τις πρωτες δυο χορδες με χορδες απο μεγαλυτερο σετ για πιο παχυ ηχο και καλυτερη ισορροπια πριμα μπασα. εγω παιζω με 11ρες και βαζω 14 18. η thomastic βγαζει μαλιστα και σετ τετοια (george benson νομιζω)

Μήπως ήταν μπαγιάτικες και ληγμένες?Αυτό υποψιάζομαι....Τι λέτε το φτασα στο θεό?
οι D ADDARIO ειναι απο τις χορδες που δεν.....μπαγιατευουν.... :P μια και η προστατευτικη συσκευασια τους φροντιζει για αυτο,μαλλον το παρακανες στο..τυλιγμα.. :)

Trending...

Νέα θέματα