τα δείνει στρόγγυλο σχήμα μετά από κάποιο πλανιάρισμα των τάστων(γιατί με το πλανιάρισμα γίνονται επίπεδα)ratman είπε:τι ακριβός κάνει αυτό ? λειαίνει τα τάστα από πάνω ?
kbasilis είπε:τα δείνει στρόγγυλο σχήμα μετά από κάποιο πλανιάρισμα των τάστων(γιατί με το πλανιάρισμα γίνονται επίπεδα)
Δες αυτό και προχώρα το εκεί στα δεξιά που λέει 09 level frets κτλ θα δεις πως είναι μετά το πλανιάρισμα και πριν το crowning (επίπεδα)ratman είπε:κατάλαβα καλή πατέντα !!!!
Κατι σαν και αυτό:wremir είπε:Εγώ το σκέφτομαι έτσι:μετά το πλανιάρισμα
βάφω πάλι τα ταστα με ένα μαρκαδόρο ,και τα λιμάρω έτσι ώστε στην κορυφή να μείνει μια στενή γραμμούλα ...
να ξέρω ότι δεν τα τρώω προς τα κάτω.
το γκρι θα είναι γυαλόχαρτο η πατέντα με λίμες...Αν το καταφέρω...
Ωραίος 8)wremir είπε:Εγώ μέχρι τώρα ήμουν τυχερός , 2 κιθαρες έκανα refret και δεν λιμάρισα τίποτα
έβαλα χορδές για να δοκιμάσω , και κατέβηκα E1-1.5mm E6-2mm
και είναι πιο πολύ από τι περίμενα...
Costas Siachamis είπε:Για μένα τον αδαή παρατηρητή...τι έκανε το άτομο τελικά;
;D ;DΈκτορας είπε:Εμένα πάντως, αν έρθει ένας σπίτι μου, και καθώς παίζει την κιθάρα με ρωτήσει: "Μακαρόνια έχεις...; " θα σκεφτώ ότι έχει καμιά βδομάδα να φάει... ;D
Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλα και μιας και είπες χόμπυ.AuditoryDriving είπε:Από τα επικότερα threads.. εγκυκλοπαίδεια κανονικά...
Να σε ρωτήσω ρε HellFire... κανά άλλο χόμπυ έχεις ? Να ξέρουμε τι να περιμένουμε δηλαδή! ;D
Συγχαρητήρια και μπράβο για το μεράκι σου!