george956 είπε:Θαυμασμος!
Χιλια μπραβο για το μερακι σου και την εφευρετικοτητα σου μαστορα !
Εννοειται οτι παρακολουθω απο την αρχη... και μου τρεχουνε τα σαλια !!!!
Φίλε όταν είδα το όνομα σου λίγο σκιάχτηκα να σου πω την αλήθεια, αλλά μετά τα καλα σου λόγια ήρθα στα ίσια μου. ;D-sfaxtis- είπε:Περιμενα να τελειωσει το προτζεκτ και μετα να ποσταρω αλλα δεν κρατηθηκα
Ε οχι! τι αλλο θα δουμε![]()
Εννοειται πως βλεπω απο την αρχη το θεμα και μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση γιατι ειναι ολα custom..και η ζωνη??
Εισαι ενας πολυ καλος τεχνιτης οπως και ολοι οι υπολοιποι εδω στο φορουμ!!
Πολλα μπράβο!
nasokosm είπε:Το cocolobo ωραιότατο αλλά ευτυχώς που έβαλες ατσάλινα τάστα γιατί στη πρώτη αλλαγή τάστων με τα στριφνα νερα που έχει, ιδιαίτερα στο 14ο και μετά , κινδυνεύεις να πάρεις τη ταστιέρα στο χέρι.
Το κελεμπέκι στα dot της ταστιέρας καλό αλλά...θα σκουρήνει πολυ σε λίγο, χάθηκε κανα όστρακο να ταιριάζει με το cocolobo?
Το μπράτσο εχει ωραία ισόβενα νερά , η βίδα του truss rod ειναι απο κάτω?
Χαχαχα,Thanks.S9F είπε:Απολελέ και t(ρ)eleλέ...
Αν και δεν τρελαίνομαι για τις tele,όπως σου είπε και ο Superfunk,είσαι τρελό μαστόρι...Συγχαρητήρια!
Τύπωσα σε χαρτί τα γράμματα μετά τα κόλλησα με διπλή αυτοκόλλητη ταινία πανω στο λουρί.ratman είπε:φίλε να σε ρωτήσω κάτι... τα γράμματα στην ζώνη είναι άρμενα με λευκή κλωστή ? η έχεις κάνει κάτι άλλο ?
Χαχα και μόλις τώρα έπαιζα με έναν mini ενισχυτή κιθάρας 1watt που τελείωσα χθες το βράδυ και δεν πρόλαβα να τον ευχαριστηθώ, δεν λέω αλλά μην με πάρετε με τις πέτρες. :-Xgeodimitri είπε:Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις μου φαίνεται...
Custom ζώνη, custom γέφυρα.... Μπράβο και πάλι! 8)
Ε δεν τρώγεσαι με τίποτα!!! ;D ;D ;DHellFire είπε:Χαχα και μόλις τώρα έπαιζα με έναν mini ενισχυτή κιθάρας 1watt που τελείωσα χθες το βράδυ και δεν πρόλαβα να τον ευχαριστηθώ, δεν λέω αλλά μην με πάρετε με τις πέτρες. :-X
Τα Ιαπωνικα ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (Kanji) ειναι ΙΔΙΑ με αυτα που χρησιμοποιουν οι Κινεζοι,αν και χρησιμοποιουν πολυ λιγοτερα, (οι Ιαπωνες δεν χρησιμοποιουν μονο ιδεογραμματα αλλα ακομα 2 τυπους γραφης τα hiragana and katakana)Panagiotisrx7 είπε:Στην ζώνη πάνω κάποια ημερομηνία γράφεις;
Κινέζικα δεν είναι; Όχι Ιαπωνέζικα;
Παναγιώτη ακόμα και αν επάνω στο λουρί έγραφε ότι τα βυζιά μου είναι μεγάλα δεν θα το καταλάβαινα.Panagiotisrx7 είπε:Στην ζώνη πάνω κάποια ημερομηνία γράφεις;
Κινέζικα δεν είναι; Όχι Ιαπωνέζικα;
Τα Ιαπωνικα ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (Kanji) ειναι ΙΔΙΑ με αυτα που χρησιμοποιουν οι Κινεζοι,αν και χρησιμοποιουν πολυ λιγοτερα, (οι Ιαπωνες δεν χρησιμοποιουν μονο ιδεογραμματα αλλα ακομα 2 τυπους γραφης τα hiragana and katakana)