Όπου αν υποθέσουμε ότι η "γή" είναι στο δεξιό ποδαράκι, τότε το σήμα από το μαγνήτη πηγαίνει στο αριστερό και η έξοδος του volume είναι από το μεσαίο. :wink:
Πάντως .... προσωπικά' date=' τα κουμπιά της κιθάρας τα βάζω στο 10 και δεν τα πολυπειράζω[/quote']
Κακώς... Είναι απίστευτο το πόσο δημιουργικά μπορείς να επηρεάσεις τον ήχο σου με fine-tunings των knobs...
Βέβαια εγώ το έχω "ανάγει" σε τικ πλέον...Τα πειράζω ακόμη και όταν παίζω unplugged την κιθάρα!!!! :lol: :lol: :lol:
Το ίδιο τικ έχει κι ο Santana (όχι με ασύνδετη την κιθάρα...):
:lol:
Πράγματι.....για αυτό και δεν το προτείνω σαν ορθή πρακτική....απλά το ανέφερα σαν "προσωπική παραξενιά". :wink:Πάντως .... προσωπικά' date=' τα κουμπιά της κιθάρας τα βάζω στο 10 και δεν τα πολυπειράζω[/quote']
Κακώς... Είναι απίστευτο το πόσο δημιουργικά μπορείς να επηρεάσεις τον ήχο σου με fine-tunings των knobs...
....
(Μπαιδεγουέυ, ωραίος ο Κάρολος. :wink: )
Καλά ... εγώ (τις δύσκολες μέρες) χτυπάω την πόρτα ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ από το γραφείο ΜΟΥ. :lol: :lol:....Βέβαια εγώ το έχω "ανάγει" σε τικ πλέον...Τα πειράζω ακόμη και όταν παίζω unplugged την κιθάρα!!!! :lol: :lol: :lol:
....
(το καλό είναι ότι δεν περιμένω να μου κάποιος "εμπρός".... ανοίγω και βγαίνω "χύμα")
+1! Τείνω να αποκτήσω το ίδιο τικ! :lol: Πάντως πραγματικά θα ένιωθα ότι δεν μπορώ να παίξω αν δεν μπορούσα να τα πειράξω!Κακώς... Είναι απίστευτο το πόσο δημιουργικά μπορείς να επηρεάσεις τον ήχο σου με fine-tunings των knobs...
Βέβαια εγώ το έχω "ανάγει" σε τικ πλέον...Τα πειράζω ακόμη και όταν παίζω unplugged την κιθάρα!!!! :lol: :lol: :lol:
Να το κοιτάξεις αυτό :lol:Καλά ... εγώ (τις δύσκολες μέρες) χτυπάω την πόρτα ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ από το γραφείο ΜΟΥ. :lol: :lol:
(το καλό είναι ότι δεν περιμένω να μου κάποιος "εμπρός".... ανοίγω και βγαίνω "χύμα")
:lol: :lol: :lol:Να το κοιτάξεις αυτό :lol:Καλά ... εγώ (τις δύσκολες μέρες) χτυπάω την πόρτα ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ από το γραφείο ΜΟΥ. :lol: :lol:
To treble bleed ποτε δεν μου αρεσε' date=' ακομα και σε humbucker_ατες κιθαρες...
<<προσωπικη αποψη>>[/quote']
Γιατί όμως;
Μου ακουγεται πολυ "ψευτικος" ο ηχος.Γιατί όμως;
Δυστυχως ομως δεν μπορω να πω το ιδιο και για τους διπλους' date=' εκει τα πραγματα μπορουν να γινουν πολλοι muddy και ασαφη με κομμενο volume...[/quote']
Χμμ... εξαρταται απο το ...Volume (pot) και απο τον διπλο.... :wink:
Οχι οτι δεν "ψαλιδιζει" τα πριμα, αλλα εχει διαφορα απο μαγνητη σε μαγνητη και απο Pot σε Pot...
Οι WCR Crossroads με ηλεκτρικα απο RS guitarworks,
δεν μου φανηκαν ποτε οτι χρειαζονταν treble bleeder.
Σιγουρα "γλυκαινουν", αλλα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη για ΤΒ.
<<επαναλαμβανω, προσωπικη αποψη>>
Και συγκεκριμένα από την ονομαστική του τιμή. (250ΚΩ, 500 ΚΩ κλπ)...Χμμ... εξαρταται απο το ...Volume (pot) ....
...