Βρε Pavloz μου μια εβδομαδα τις φοραω, πριν φυσιολογικα gauges ειχα, λες να ξεχασα πως ηταν?
Απλα ειπα να δοκιμασω κατι αλλο. Δεν μου κανουν οι 10-38. Εχουν ομως καποια θετικα που ακομα κ αν δε μου αρεσουν, ειναι εμφανη. Θα δοκιμασω NYXL 9-40 balanced. Αν δε μου κανουν θα παρω το 9-42 (NYXL). Καποια στιγμη θα ψαξω τα 9,5αρια. Δεν τρελλαινομαι με τη λεπτομερεια μη νομιζεις. Αρκει να μ'αρεσει ο ηχος τους, που στα περισσοτερα σετ που εχω δοκιμασει ειναι οκ. Στις 10-38 δεν ειναι (για εμενα).
Καποτε που βαραγα πιο πολυ επαιζα με 10αρες. Απλα μετα απο ενα προβληματακι στον καρπο πριν κατι χρονια
αποφασισα ν'αλλαξω τα παντα στο δεξι κ να αφαιρεσω το tension στο παιξιμο οσο μπορω. Ε σε ολη αυτη τη προσεγγιση οι 9αρες μου ταιριαζουν πολυ περισσοτερο. Γιατι κ παιδια των 80's ειμαστε κ ολα αυτα τα πιο wide βιμπρατα της εποχης ειναι αρκετα δυσκολοτερα σε 10αρες. Νταξ εχω φιλους με κατι δαχτυλα κτηνη που δεν νιωθουν. Εγω εχω προβλημα. Ετσι οπως παιζω τωρα ουτε γκρινια ουτε μουρμουρα με 9αρες ?.
Επισης εψαχνα λυσεις τεχνικης σε χοντρες πενες (μιλαμε μεχρι πενες απο... ελεφαντοδοντο 3.00mm) που νε μεν εχουν τεραστιο ηχο ειδικα στα lead αλλα σε ρυθμικα πασης φυσης πλην τζαζ ηταν ψοφιες. Οποτε το γυρισα
σε jazz 3 xl tortex 1.5mm κ οσο παει κατεβαινω κ το εχω φτασει ποτε σε 0.88 ποτε σε 0,73. Κ θυμηθηκα τι παει να πει snap στον ηχο, Απο την αλλη lead με ολες μπορω να παιξω (πιο πολυ παιζει ρολο το σχημα). Στα ρυθμικα ομως εχει διαφορα μεγαλη.