- Πόντοι
- 4,208
Κραξτε με ελεύθερα.
Θα σου φανεί παράξενο ίσως, αλλά χρησιμοποιώ και χορδές από τα Lidl.
Και στην ηλεκτρική και στην ακουστική.
Τώρα μπορεί να έπεσα και σε καλή παρτίδα δεν ξέρω.
Αλλά μου φαίνονται μια χαρά.
Κραξτε με ελεύθερα.
οι καλύτερες χορδές είναι αυτές που δεν χρειάζεται να αλλαχτούν
Με ξεπερνας. Εγω το πηρα το 2007Δηλαδή οι Flatwound (στο μπάσο μου έχω τις ίδιες από το 2003)
Ξέρεις ότι για να βελτιώσεις την κατάσταση μπορείς να τις βράσεις; Με λίγα σαλτσούλα και τυράκι γίνονται μούρλια (ειδικά τώρα που τα μακαρόνια είναι ακριβότερα...)?Δηλαδή οι Flatwound (στο μπάσο μου έχω τις ίδιες από το 2003)
Ξέρεις ότι για να βελτιώσεις την κατάσταση μπορείς να τις βράσεις; Με λίγα σαλτσούλα και τυράκι γίνονται μούρλια (ειδικά τώρα που τα μακαρόνια είναι ακριβότερα...)?
Από το σοβαρό της απάντησης, καταλαβαίνω ότι δεν έγινε αντιληπτό το ύφος της παρατήρησής μου...?Και να τις βράσω τι θα κερδίσω;
Τον ίδιο ήχο που είχαν καινούργιες τον ίδιο έχουν και τώρα.
Εδώ ένας από τους μεγαλύτερους μπασιστες όλων των εποχών δεν τις είχε αλλάξει ποτέ θα τις αλλάξω εγώ?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_Jamerson
Jamerson used La Bella heavy-gauge (.052–.110) flatwound strings which were never replaced, unless a string broke. He did not particularly take care of the instrument, as he stated: "The dirt keeps the funk". The neck may have eventually warped, as many claimed it was impossible to play. While this made it more difficult to fret, Jamerson believed it improved the quality of the tone.[7](p85)[12] In the mid-1970s, a producer attempted to modernize Jamerson's sound by asking the bassist to switch to brighter-sounding roundwound bass strings, but Jamerson politely declined.[7](p71)
Εξάλλου μπάσο είναι όχι κιθάρα,που όντως αν θες σοβαρό καθαρό ήχο πρέπει αν χρησιμοποιείς roundwound χορδές να τις αλλάζεις το λιγότερο κάθε 6-10 ώρες παιξίματος
Εδώ ένας από τους μεγαλύτερους μπασιστες όλων των εποχών δεν τις είχε αλλάξει ποτέ.....
δεν τις έχω αλλάξει εδώ και τρεις δεκαετίες! ?
ο Μπέρυ Γκόρντυ ήταν πολύ στιντζυ λέγανε...Και να τις βράσω τι θα κερδίσω;
Τον ίδιο ήχο που είχαν καινούργιες τον ίδιο έχουν και τώρα.
Εδώ ένας από τους μεγαλύτερους μπασιστες όλων των εποχών δεν τις είχε αλλάξει ποτέ θα τις αλλάξω εγώ?
Είσαι σίγουρος ότι θες το 50-50; Είναι πολυ νωρίς...Τι φοράει ήδη η κιθάρα?
Μ' αρεσουν οι "πίτες" όμως....είναι χορταστικό το τυλιχτό...και το βασικότερο...μένει "χορδισμένο"! ?Έρνιη Μπολ θα βάλεις ασούμε.
Σιγά μην παίζεις με την ΣΟΛ τυλιηχτή.
μένει "χορδισμένο"!