το GAS που αναφερει ο walter becker εχει τ δικιο του...αλλα..
δεν ειναι μονο η αρρωστεια που εχει ενας...οσον αφορα εμενα παντα...
η αρρωστεια ειναι στην αρχη...σιγα-σιγα ερωτευεσαι κ ΑΓΑΠΑΣ την κιθαρα σαν υπαρξη και μονο...ειναι αυτο που εχει δωσει ο ΘΕΟΣ στη ζωη , ειναι τοσο η τελεια η κιθαρα που απλα για μενα δεν υπαρχει κατι το τοσο τελειο και δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕΕΕ!!!
τωρα οσον αφορα αφορα για τις αγορες κα αυτα....ειναι τν καθενα τι τον εκφραζει..για μενα π.χ. δεν με ενδιαφερει να εχω πολλες κιθαρες το μονο που με νοιαζει ειναι η κιθαρες μου ( τα μωρα μου

) να εχουν μια προσωπικοτητα ενα τονο....που δυστυχως δεν μιλανε για αυτο καθολου...βεβαια εγω μιλαω παντα για CUSTOM καταστασεις που βλεπεις το σωμα και τν λαιμο οτι σκετη μαγεια....εγω δακρυζω με κατι τετοια ειναι η ζωη μου αυτο...
ειναι κ αλλα πολλα , αλλα δεν εχει σημασια αυτο που ηθελα να θειξω ειναι οτι η ΑΓΑΠΗ ειναι αυτη που μας φερνει κοντα σε αυτο το οργανο ( thanxxx GOD ) και οχι η αρρωστεια σαν αρρωστεια ετσι οπως την θετει ο becker....μην τν ακουσει μονο ο JASON....θα κανουμε και λαθος επιλογες αυτο ειναι σιγουρο διοτι δεν γνωριζουμε τα παντα...βεβαια μεχρι ενα σημειο γιατι βλεπουμε καποια πραματα και αυτοι που εχουν παιξει με κατι παραπανω καταλαβαινουν τι λεω τωρα...

....αυτα με την ΑΓΑΠΗ μου.......οπως λεει και ο αγαπημενος μου κατασκευαστης.....
" TONE FOR THOSE WHO KNOW "......