Fender Exclusive (thomann) Usa & Mexico Starts.

στις οποίες χρησιμοποιούνται random serial numbers για τις ανάγκες της εκάστοτε φωτογράφησης.
Και όμως , στα άλλα μοντελα τα serial numbers ειναι valid.

Και όμως , στα άλλα μοντελα τα serial numbers ειναι valid.
Πιθανώς.
Δεν το έχω ψάξει περαιτέρω.
Πάντως, με αφορμή την EVH, παίζει πολύ δυνατά το ενδεχόμενο να παραχωρούνται προωθητικές φωτογραφίες του εκάστοτε προϊόντος για να μην ασχολούνται και με επαγγελματικές φωτογραφήσεις οι dealers.

Πιθανώς.
Δεν το έχω ψάξει περαιτέρω.
Πάντως, με αφορμή την EVH, παίζει πολύ δυνατά το ενδεχόμενο να παραχωρούνται προωθητικές φωτογραφίες του εκάστοτε προϊόντος για να μην ασχολούνται και με επαγγελματικές φωτογραφήσεις οι dealers.
μπορει, αν και θεωρώ πιο χρονοβορο το photo edit στο headstock για το serial

Αυτές είναι κιθάρες! Αλλά όπως λέει και η παροιμία < τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κό.....ς! >.Meaning τέτοιες κιθάρες θέλουν παίχτες επιπέδου Jimmy Page ( η ταπεινή μου γνώμη )

Τη συγκεκριμένη την παρακολουθώ
Τι strap holder είναι αυτά; Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...

Attachments

• EVH.JPG
    EVH.JPG
    94.7 KB · Εμφανίσεις: 0

Πολύ προχωρημένα πράγματα. Μπορείς απευθείας να κουμπώσεις αυτό. Ασφαλείας locking, και με στριφτάρι!

IMG_1303.jpeg

Μιας και η συζήτηση έχει πάει στην αυθεντικότητα, καλό είναι να κρατάτε τις αποδείξεις αγοράς μέσα στη θήκη γιατί έτσι όπως το πάει η Κίνα, όλα τα άλλα σε καμιά πενταετία δε θα αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο.

Ποιές αποδείξεις.
Εγώ σκέφτομαι στην επόμενη αγορά να κόψω τιμολόγιο, να την περάσω έξοδο και να γλιτώσω ΦΠΑ.
Χρησιμοποιώ την κιθάρα για να χαλαρώνω τις κυρίες... πριν τα διαζύγια.

Ποιές αποδείξεις.
Εγώ σκέφτομαι στην επόμενη αγορά να κόψω τιμολόγιο, να την περάσω έξοδο και να γλιτώσω ΦΠΑ.
Χρησιμοποιώ την κιθάρα για να χαλαρώνω τις κυρίες... πριν τα διαζύγια.

Εγώ, όσες αγοράζω καινούριες, τις κόβω τιμολόγιο και τις χρησιμοποιώ ως ντεκόρ.

Τέτοια είχε ο Δάσκαλος στην Frankenstrat και τα υιοθέτησε και στις υπόλοιπες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back