- Πόντοι
- 1,788
Και όμως , στα άλλα μοντελα τα serial numbers ειναι valid.στις οποίες χρησιμοποιούνται random serial numbers για τις ανάγκες της εκάστοτε φωτογράφησης.
Και όμως , στα άλλα μοντελα τα serial numbers ειναι valid.στις οποίες χρησιμοποιούνται random serial numbers για τις ανάγκες της εκάστοτε φωτογράφησης.
Πιθανώς.Και όμως , στα άλλα μοντελα τα serial numbers ειναι valid.
μπορει, αν και θεωρώ πιο χρονοβορο το photo edit στο headstock για το serialΠιθανώς.
Δεν το έχω ψάξει περαιτέρω.
Πάντως, με αφορμή την EVH, παίζει πολύ δυνατά το ενδεχόμενο να παραχωρούνται προωθητικές φωτογραφίες του εκάστοτε προϊόντος για να μην ασχολούνται και με επαγγελματικές φωτογραφήσεις οι dealers.
Αυτές είναι κιθάρες! Αλλά όπως λέει και η παροιμία < τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κό.....ς! >.Meaning τέτοιες κιθάρες θέλουν παίχτες επιπέδου Jimmy Page ( η ταπεινή μου γνώμη )Έλα, εδώ είσαι:
Ή εδώ:
Τι strap holder είναι αυτά; Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...Τη συγκεκριμένη την παρακολουθώ
Τι strap holder είναι αυτά; Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...
Ποιές αποδείξεις.
Εγώ σκέφτομαι στην επόμενη αγορά να κόψω τιμολόγιο, να την περάσω έξοδο και να γλιτώσω ΦΠΑ.
Χρησιμοποιώ την κιθάρα για να χαλαρώνω τις κυρίες... πριν τα διαζύγια.
Τέτοια είχε ο Δάσκαλος στην Frankenstrat και τα υιοθέτησε και στις υπόλοιπες.Τι strap holder είναι αυτά; Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...
Μάλιστα... δεν το είχα προσέξει ποτέ.Τέτοια είχε ο Δάσκαλος στην Frankenstrat και τα υιοθέτησε και στις υπόλοιπες.