- Πόντοι
- 898
Να 'σαι καλά παίκτη, μου αρέσει πολύ η διαδικασία! Ελπίζω να έχει και τον αντίστοιχο ήχο!HellFire είπε:Αργύρη θα γίνει κούκλα η κιθαρουλα σου, καλή συνέχεια.

Να 'σαι καλά παίκτη, μου αρέσει πολύ η διαδικασία! Ελπίζω να έχει και τον αντίστοιχο ήχο!HellFire είπε:Αργύρη θα γίνει κούκλα η κιθαρουλα σου, καλή συνέχεια.
Ω θενξ μάστορα!nasokosm είπε:Μπράβο Dr Αργύρη , το headstock έχει κλίση?
Ο δήμαρχο Πειραια αντικαθιστά τις νερατζιές στον δρόμο με Εβενους, γιατι έμαθε οτι υπαρχουν πολλοί DIYers εδώ γύρο, χαχαχα.nasokosm είπε:Τι βρήκες καμμιά παλέτα έβενο?
Παράλληλα κοψίματα όντως! (Πάει στη στρατ αυτό ή ετοιμάζεις κάτι καινούριο??)HellFire είπε:Ο δήμαρχο Πειραια αντικαθιστά τις νερατζιές στον δρόμο με Εβενους, γιατι έμαθε οτι υπαρχουν πολλοί DIYers εδώ γύρο, χαχαχα.
Aυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! (Μάλλον για παράλληλα καψίματα θα έπρεπε να μιλάμε!)HellFire είπε:Ναι για εκεί πάει, εάν καταφέρω να το κανω roundlam fretboard. ;D
Ασε τις κιθαρες Αργυρη και πιασε λιγο django γιατι μου φαινεται τα παρατησες ,χαχαχαχαχαχαargytar είπε:Aυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! (Μάλλον για παράλληλα καψίματα θα έπρεπε να μιλάμε!)
Κόβεται ο Django???Johnny.T είπε:Ασε τις κιθαρες Αργυρη και πιασε λιγο django γιατι μου φαινεται τα παρατησες ,χαχαχαχαχαχα
Yes she does!argytar είπε:...
Μια μικρή δοκιμή μου δείχνει ότι η κιθάρα παρακαλάει για χρυσό hardware...
...