Gretsch-o-tele project!

Thank you guyz!

Το logo περάστηκε ως inlay και βάφτηκε το headstock με ανιλίνη.

Τώρα θέλει λίγο γομολάκα από πάνω να πάρει amber βιντατζίλα.

Έμειναν ταστοδουλειά + αποχρωματισμός binding ταστιέρας- ηλεκτρικά και σετάπ.

Σάββατο βράδυ παίζει live στο malt'n'jazz αλλά δεν το βλέπω να το προλαβαίνω... Για να ιδούμε.

Όταν πριν κανα μήνα που συνέδεσα μόνο τον neck μαγνήτη και πέρασα χορδές μ άρεσε,

(παρόλο που δεν είχε γίνει λεβελινγκ ίσως λόγω του χαμηλού 16" ράντιους δεν τάσταρε και πολύ)- έβγαλε τρελή Γρετσίλα και παρόλο που είναι bolt-on, ίσως λόγω της κλίσης του μανικιού είχε feel set neck κιθάρας ο ήχος και το playability. Θα δείξει.

87A94E4A-BFD6-4EC5-AB40-05DF5ABA0832_zpsvvhp4pei.jpg

Θα μετρούσε πολύ να έβαζα ένα μαύρο λεπτό περίγραμμα στα γράμματα στο headstock αλλά μάλλον παραλογίζομαι... ή μήπως όχι?? Απλά φοβάμαι να πειραματιστώ τώρα με αυτό.

Θέλει κοπίδι και μαύρο στόκο... Ίσως σε δεύτερο χρόνο. Και αφού τα έχω σταθεροποιήσει όλα με σήλερ/βερνίκι γομολάκας. Αλλιώς θα κερδίσω να είναι μια τσαπατσουλιά όλο αυτό και θα πρέπει να ξαναβάφω..

Αργύρη πιστεύω ότι θα έδειχνε πολύ ωραίο το headstock αν έβαζες το μαύρο περίγραμμα που σκέφτεσαι. ;)

Αστο σε δευτερο χρονο Αργυρη, μην γινει καμια στραβη και δεν εχεις χρονο να το φτιαξεις.

Πολυ ομορφη εγινε.

Ώρα για τα ηλεκτρικά

18EDC061-29C9-481D-8294-C6CEF1F3F34A_zpsxl7jsif3.jpg

Για να βάλω τα ποτς στις τρύπες χρησιμοποίησα χορδή. Εμπειρία άσκησης υπομονής αλλά μετά από κάποιο διάστημα το μαθαίνεις. Ειδικά αν τραβήξεις και κόψεις τη γείωση και μετά χρειαστεί να βγάλεις να ξανακολλήσεις και να ξαναπεράσεις. Ή αν έχεις 4 ποτς. Εδώ έχει 2.

ACC924BD-AA14-47B6-99FC-CE1CFF0F4A48_zpsj9lpgzrj.jpg

Έτοιμη .... δεν είναι ακόμη.

Έκανα leveling και παίζω αρκετά με το setup για να ρυθμίσω το ύψος του bigsby.

Δεν άντεξα όμως να περιμένω και με ττις χορδές αγυάλλιστες έβγαλα ένα μικρό δειγματάκι.

Η κιθάρα είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ και τη νιώθω πολύ κοντά στη Γρετς.

Το βιγζμπυ το κοιτάς και παίζει!

AE28F55A-E601-4D02-8567-236EC3C45AAD_zpsz0otwurd.jpg

Και ένα οβίδεο.

argytar είπε:
Έτοιμη .... δεν είναι ακόμη.

Έκανα leveling και παίζω αρκετά με το setup για να ρυθμίσω το ύψος του bigsby.

Δεν άντεξα όμως να περιμένω και με ττις χορδές αγυάλλιστες έβγαλα ένα μικρό δειγματάκι.

Η κιθάρα είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ και τη νιώθω πολύ κοντά στη Γρετς.

Το βιγζμπυ το κοιτάς και παίζει!

AE28F55A-E601-4D02-8567-236EC3C45AAD_zpsz0otwurd.jpg

Και ένα οβίδεο.

ωραίο πράμα. ΜΠράβο και πάλι μπράβο.

Παίδες σας ευχαριστώ!!

Έβαλα ενα μικρο neck shim από καπλαμαδάκι μαόνι και ήρθε το action super!

Οι χορδές περνούν πάνω από το roller bar και λόγω της γωνίας το  action και η πίεση στη γέφυρα είναι μια χαρά.

Το bigsby πάει βούτυρο.

Γυαλλίζω τάστα και τη φορτώνω και αυτή για το αυριανό live σταγόνες στο malt.

20EECC60-A0EE-42E6-9FF1-3FC1D82B451B_zpswns2opmv.jpg

Thanks Ray! Είναι κόλλημα η κατασκευή!

Ερώτηση: έχω πλέξιγλας διάφανο κ χρυσή μπογιά κ στένσιλς. Θα δοκιμάζατε για πικγκαρντ;;; Η ορίτζιναλ έχει και νομίζω ο ημπέης έχει το χαρντγουεράκι της...

Τι λέτε;;

argytar είπε:
Thanks Ray! Είναι κόλλημα η κατασκευή!

Ερώτηση: έχω πλέξιγλας διάφανο κ χρυσή μπογιά κ στένσιλς. Θα δοκιμάζατε για πικγκαρντ;;; Η ορίτζιναλ έχει και νομίζω ο ημπέης έχει το χαρντγουεράκι της...

Τι λέτε;;

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back