Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Εγώ θεωρώ πως είναι η επιτομή της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας γιατί τα κομμάτια είναι σύγχρονα μουσικοτεχνολογικά έργα τέχνης.  
Για τη Eurovision συζητάμε Cos...

Με excessive  θα έλεγα χρήση synth sounds και synth effects/synth sequencing. Απo hardware και software.
To μόνο hardware που έχουν δει όλοι αυτοί στη ζωή τους είναι το pc/mac τους και το 25-key MIDI controller που έχουν συνδεδεμένο.?  Αν κι αυτό χλωμό το κόβω, οι περισσότεροι με MIDI pad controllers "παίζουν",  όλη μέρα pads και ποντίκια πατάνε, πλήκτρα έχουν δει μόνο στην οθόνη του DAW τους.?

Για τη Eurovision συζητάμε Cos...

To μόνο hardware που έχουν δει όλοι αυτοί στη ζωή τους είναι το pc/mac τους και το 25-key MIDI controller που έχουν συνδεδεμένο.?  Αν κι αυτό χλωμό το κόβω, οι περισσότεροι με MIDI pad controllers "παίζουν",  όλη μέρα pads και ποντίκια πατάνε, πλήκτρα έχουν δει μόνο στην οθόνη του DAW τους.?
Διαφωνώ. Αλλα τώρα πάω για μπύρες και πίτσα. Τέρμα τα ψέματα. Θα το συζητήσουμε άλλη φορά. 

Καλό... ?

Λοιπόν αξιότιμοι κύριοι σε 15 λεπτά έρχεται η ώρα της κρίσης, τα ψέμματα τελείωσαν κλπ (και όλα τα κλισέ).

Μόλις τελείωσα την παρασκευή original καρμπονάρα, οπότε μπορούμε ν' αρχίσουμε.

εγω τελικά θα είμαι με αυτούς σήμερα

Το αποθέωσαν το Ισραήλ στους δεκτές μας οι φωνές. Να ακούσουμε και τη βερζιον από κινητό ????

Sorry αλλά θα κράξω...

Αν είναι να ψηφίζουμε πριν αρχίσει ο διαγωνισμός και ακούσουμε τι ψάρια θα πιάσουν, EBU άστο καλύτερα να γλυτώσεις και τα έξοδα. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έκατσα να δω κι εγώ και λέω να το κλείσω. Μ' ενοχλούν αφάνταστα αυτοί οι 2 καραγκιόζηδες που στείλαμε να σχολιάζουν

Χασμ! Νύσταξα. ?

GO GO ISRAEL!!!!

image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.png image.gif image.gif

Tι αρέσει στον κόσμο αυτή η γ κατηγορίας ανθυπομπαλάντα του Ισραήλ? τέτοια τραγουδάκια κυκλοφορούν με το κιλό εκεί έξω.

Χασμ! Νύσταξα. ?
Α ωραία... έχεις άποψη και είσαι στη σωστή πλευρά (του καναπέ) ?

Tι αρέσει στον κόσμο αυτή η γ κατηγορίας ανθυπομπαλάντα του Ισραήλ? τέτοια τραγουδάκια κυκλοφορούν με το κιλό εκεί έξω.
Έξω ναι. Αυτή η ανθυπομπαλάντα όμως είναι ίσως το μόνο νορμάλ τραγούδι σε αυτόν τον γελοίο διαγωνισμό. Για τα δεδομένα της Eurovision λοιπόν, και πολύ τους πέφτει. Αν κυκλοφορούσε εκτός Eurovision θα παρέμενε ένα από τα χιλιάδες παρόμοια τραγουδάκια. Τουλάχιστον δεν ενοχλεί τα αυτιά και την όραση (μου).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έξω ναι, Αυτή η ανθυπομπαλάντα είναι ίσως το μόνο νορμάλ τραγούδι σε αυτόν τον γελοίο διαγωνισμό. Για τα δεδομένα της Eurovision λοιπόν, και πολύ τους πέφτει. 

Αν κυκλοφορούσε εκτός Eurovision θα παρέμενε ένα από τα χιλιάδες παρόμοια τραγουδάκια. Τουλάχιστον δεν ενοχλεί τα αυτιά και την όραση (μου).

Αυτό.

Τα ισπανοραμολιμέντα θα πάνε καλύτερα απ' ότι υπολογίζουμε. Είναι σαν ντίσκο κομάτι της δεκαετίας του 70, και είναι στη δεύτερη δημοφιλέστερη γλώσα στον πλανήτη. Τι τα θέλουν τα άτομα με τις κοιλιές έξω, θα τρελαθούμε ρε 'σεις.

Τα ισπανοραμολιμέντα θα πάνε καλύτερα απ' ότι υπολογίζουμε.
Αυτό σκεφτόμουν... Άρχισα να σκέφτομαι "ρε λες;"

Θα δούμε μετά, πάντως έκαναν γκελ στο venue. 

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back