Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Κατάντια να πω? Για τον Μπέο να πω? Ό,τι και να πω λίγο θα είναι...?

Προβολή συνημμένου 44515
Κατάρράκτη εσένα σκεφτόμουνα όταν τουε έβλεπα. Βάλε ρε μία κάμερα στο δωμάτιο να σε βλέπουμε όταν τα παίρνεις.

Πιο πολύ με τον εαυτό μου τα παίρνω που κάθομαι και το βλέπω. Συνήθως τέτοια μέρα το έχω χωρίς ήχο και ακούω τα δικά μου, φέτος παρασύρθηκα...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλος κάνε κράτει γιατί αργότερα μπορεί να ψάχνουμε όλοι μαζί σύννεφο να πέσουμε ?
Εγώ γιατί να πέσω? Όποια χώρα και να βγει πρώτη καρφί δεν μου καίγεται. Ακόμα και η Satti να βγει, εχέσθην.?

Λοιπόν αν το βλέπει καπΓιος με τον ήχο κλειστό και ακούγοντας το Murder Ballads του Νick Cave μια χαρά είναι.

Άντεξα δύο "τραγούδια" με τον ήχο της TV ανοιχτό.

Θα τον ανοίξω κΣανα όταν βγει στη σκηνή η Σατι με το καλύτερο τραγούδι εβερ που τουλάχιστον δεν σε κάνει να αυτοκτονεις από πλήξη 

Λοιπόν αν το βλέπει καπΓιος με τον ήχο κλειστό και ακούγοντας το Murder Ballads του Νick Cave μια χαρά είναι.

Άντεξα δύο "τραγούδια" με τον ήχο της TV ανοιχτό.

Θα τον ανοίξω κΣανα όταν βγει στη σκηνή η Σατι με το καλύτερο τραγούδι εβερ.
Το επόμενο είναι.

Τωρα που θα ρθει το Ιρλανδό μαζι με τον Παράγκα να σου χτυπήσουν το κουδούνι, να δω που θα κρυφτείς.
Αυτός θα την πληρώσει, το μόνο σίγουρο!?

Προβολή συνημμένου 44516

Sorry, θα κρατήσω την Eurovision...?

Tι αρέσει στον κόσμο αυτή η γ κατηγορίας ανθυπομπαλάντα του Ισραήλ? τέτοια τραγουδάκια κυκλοφορούν με το κιλό εκεί έξω.
Sorry αλλά ο "τίτλος" πάει στη Λετονία και τον... γαλάζιο "λεγεωνάριο"- η απόλυτη βαρεμάρα. ? (ουπς χασμουρήθηκα)   ?

"Cos:

ΈΛΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"

image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif image.gif

Το ΕΙΠΕ η κουφάλα.

Το ΕΙΠΕ η κουφάλα.

Μαμησε.

Και το μονοπλανο η καλύτερη λύση για τόσο φτωχό χορευτικό.

Αν είχε βγει και ο ντουντουκας το χρυσό το είχαμε στο τσεπακι.

Είδαμε αυτή που κέρδισε και τελικά δεν είδαμε τον νικητή γιατί αποβλήθηκε ?

Είμαι υπερήφανος για την Μαρίνα μας και τα παιδιά στη σκηνή. Με συγκίνησαν με την άρτια εμφάνιση και θα θυμάμαι αυτές τις μέρες και αυτή τη συμμετοχή της με αγάπη και νοσταλγία για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου. Μαρίνα, σε ευχαριστούμε κι εύχομαι να πάρεις την πρώτη θέση, αφού ούτως η άλλως κέρδισες. ❤️❤️❤️❤️

Εδώ να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στη βρετανική συνέπεια, που πιστή στις παραδόσεις έστειλε πάλι ένα απίστευτα μάπα κομμάτι...

Άξιον απορίας για τη χώρα της pop & rock μουσικής να στέλνει τέτοια φέσια...

Καλή ήταν η Σαττι. 

Το είδα στο ertflix και η φωνή δεν ήταν συγχρονισμένη με την εικόνα, μόνο στο ελληνικό κομμάτι... συνέβη και σε εσάς?

• Συμφωνώ
Reactions: MGs
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back