Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Ο Γερμανος τους έχει ξετινάξει για πλάκα μέχρι στιγμής.

Το είδα στο ertflix και η φωνή δεν ήταν συγχρονισμένη με την εικόνα, μόνο στο ελληνικό κομμάτι... συνέβη και σε εσάς?
...ρε σείς...

Ο Λετονός ήταν ίδιος ο σατριανι πάντως... 

Το είδα στο ertflix και η φωνή δεν ήταν συγχρονισμένη με την εικόνα, μόνο στο ελληνικό κομμάτι... συνέβη και σε εσάς?
Σε κανονική ΕΡΤ και ήταν νορμάλ.

Ο Γερμανος τους έχει ξετινάξει για πλάκα μέχρι στιγμής.
Ο Γερμανός δεν ήταν κακός. Αλλά δεν...

Ο Γερμανός δεν ήταν κακός

Μοιάζει με ένα παιδί που είχαμε στη Μονάδα από το Αγρίνιο, όταν βάραγε θαλαμοφυλίκια, όποιον ξύπναγε χτύπαγε κριση πανικού.

• Haha
Reactions: MGs
Μοιάζει με ένα παιδί που είχαμε στη Μονάδα από το Αγρίνιο, όταν βάραγε θαλαμοφυλίκια, όποιον ξύπναγε χτύπαγε κριση πανικού.
Το "δεν" που είπα στον @MGs πήγαινε στην "αντιτουριστική" φάτσα του καλλιτέχνη.

• Like
Reactions: MGs
Της Ουκρανίας είναι καλό. Θα κονταροχτυπηθουν με το Ισραήλ. Το κοινό αποθέωσε την Μαρίνα. Έχω μια προβλέψη γισ την πεντάδα γισ εμάς. 

Το "δεν" που είπα στον @MGs πήγαινε στην "αντιτουριστική" φάτσα του καλλιτέχνη.

Εμένα μου θύμισε ότι προσπαθούσαμε να πείσουμε τους "νέους" ότι το παιδί από το Αγρίνιο, δεν είναι κακός, δηλαδή δεν σκοτώνει χωρίς λόγο.

Χεστήκαμεν κυριε μου,εροκάραμεν η δέν εροκαραμέν?
Δεν... 

Εγω 'ροκαρα' με Ιταλία πάντως... 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Λετονός ήταν ίδιος ο σατριανι πάντως... 
Φοράει  και ο σατριάνης πανοπλία;

satrianis.JPG

Σερβία ότι χειρότερο μέχρι τώρα μαζί με πορτογαλια

Θα πω και εγώ ένα μπγαβο, με ενα ασήμαντο τραγούδι ξεσήκωσες το κοινό και κέρδισες τον θαυμασμό για την απόδοση σου και το ταλέντο σου, μπγαβο Μαγίνα, σου βάζω τγία.  image.png

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back