Νεα αναλογικα synths... Οπως τα MOOGS ας π ουμε!!!

Ζει, γιατι να μη ζει; Δεν ξερω βεβαια ποσοι θα μπουνε στη διαδικασια να παρουν ενα niche μηχανημα, σε μια ετσι και αλλιως niche κατηγορια οπως τα monosynth και τα modular.

Απο την αλλη μιλαμε για περιορισμενη παραγωγη, οποτε δε χρειαζεται να βρεθουν και πολλοι ενδιαφερομενοι. Υπαρχουν πολλες αναλογικες προτασεις απο γνωστες εταιριες, και αν σκεφτουμε και τις ψηφιακες εξελιξεις ειναι δυσκολο να γινει το κατι παραπανω.

Νταξει, ειναι η φαση σαν κατι μπουτικαδες που βγαζουν ενα ovedrive πεταλακι στα 4 κατομπαλα :ROFLMAO: λιγοι θα το δουν, ελαχιστοι θα το καταλαβουν, δεν αξιζει να ασχολεισαι ιδιαιτερα, εχει best buy και virtual analog παντου, ας βγει και καμμια περιεργη φαση, ετσι για το ονορε.

Λειπει καποιος απο το νοιζ που θα τοποθετουνταν κατάλληλα στο νημα αυτο.
Δυστυχως οχι απο δική του επιλογή
πες τα!!!!!
κι εγω μονος μου πως να κρατησω 2, κατηγοριες;;;!!!!!!!!!! τις αγαπημενες μου! Δεν μπορω!!!!! Και ο Μανος τι να πρωτοκανει!!! (απο οτι εχω καταλαβει, εχει και μια ροπη,,, προς εγχορδα;;;!!!!!
τεινω λιιιγο πιο πολυ προς την αποψη του Γιατρου, Πρεπει να παλευουμε για το δικιο μας - αποψεις μας, ωραιο θα ειναι βεβαια να αποδικνιουμαι το οτι λεμε, ειδικα αν αυτο αφορα θεματα τεχνολογίας, που πιστευω οτι αυτα μπορουν να αποδειχτουν μεσα σε 5 λεπτα, δεν ειναι παντα εφικτο αυτο βεβαια,,, οκ.
Βαζουμε τα επιχειρηματα μας παντως και ας αφισουμε τους αλλους να καταλαβουν οτι καταλαβαν!!! τουλάχιστον για τους ποντους που εχει μαζεψει το προφιλ μας μεσα σε ενα site στα χρονια.
Αν μιλαμε για το ιδιο ατομο.
Edit: Αν μιλαμε για τον Γειτονα απο Ευβοια, παλι το παραπανω ισχυει, με ενα περισσοτερο μπολντάρισμα στο,,, "Αποδειξε το". Αφου το πιστευεις & το κατεχεις!!!!!
ανοιξε το οργανο και καν'το!!!!!
απλαααα, στο συγκεκριμενο μελος, μπαινει οτι,,, και που μπορει να εχεις δικιο,,,,, καπου χανεται απο τον , τροπο. με τον οποίον προσεγκιζεις το πως να το βρεις!

Last edited:
Η κατηγορια ετσι και αλλιως εχει αδειασει απο κοσμο, με βασικο και κυριο υπευθυνο το ατομο που (μαλλον ) εννοειτε. Επισης και η διαχειρηση θεωρει οτι υπαρχει πολυ παραπληροφορηση, οποτε λιγα λογια και καλα.

απλα το θεμα ειναι οτοι χανεται μια παραπανω γνωση που θα εβγαινε... Ξερεις την, καπως αιρετικη γνωμη μου!!!!!!!!!! στο εξωτερικο γινονται χειροτερα και ολοι μενουν στα προφιλ τους και στις σελιδες!!!!!

καλα και τα λιγα λογια,,,
αλλά με τα λιγα κανεις δεν εμαθε/εξελιχθηκε!!!!!
Edit: Παντα λιγοι ημασταν Μανο,,,!!!!!
τα φοβουνται τα πληκτρα!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτα, λιγοτεροι απο τους κιθαριστες ειναι οι πληκτραδες, αυτο εννοειται. Και τις παγκοσμιες πωλησεις των οργανων να δεις, ειναι Μπαρτσελονα - Οδυσσεας Κορδελιο η φαση.

Το θεμα ειναι οτι η τοξικοτητα εχει και ενα οριο, και δε θα κατσει ο αλλος σε εναν χωρο να τον αποκαλουνε ασχετο μονο και μονο επειδη αγορασε ενα Moog. Και εγω δεν ειμαι φαν του αναλογικου, αλλα να ισχυριζεσαι οτι θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με ενα rompler, και καλυτερο μαλιστα λογω πολυφωνιας (!), και να τα χωνεις και απο πανω σε οποιον λεει το αντιθετο, αυτο ειναι ανω ποταμων.

Τελος παντων, οπως και να εχει στραβωσε το κλιμα με την τοξικοτητα, το εφαγε και ο γαιδαρος με την ανοδο των social, και δε βλεπω φως στον οριζοντα.

το... Στοχευμενο που εχει ενα site σαν το Noiz, ειναι και θα ειναι παντα κατι μεγαλυτερο απο το καλυτερο... Social!!!
το πιστευω... Ή θα ηθελα καπως ετσι να ειναι!!!!!

Είστε άσχετοι. Το Montage είναι το καλύτερο γιατί κάθε part του έχει 128 elements το καθένα με τις ρυθμίσεις του και έχει 7.8 gb δείγματα και FM και VA μηχανή να συνδυάσεις, μια για κάθε part. Και το καθένα part δικό του arpeggiator απλ χιλιάδες που μπορείς να διαλέξεις απλά δεν τα στέλνει έξω midi και το single part το βγάζεις με select single στα attributes.

ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ,,, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2;;;!!!!!!!!!! (ας ερθουν κι αλλοι δε με πειραζει) (ή συμβιβαζομαι και με κατι λιγοτερο. Ενα αυτογραφο.)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;;;;;!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ KORG Η ΤΟ V SYNTH ΣΟΥ!!!!!
να φερω κι εγω το Astrolab, να γινει... Συναυλια!!!!!!!!!!
Α και το καταρρακτοπνευμα, να φυγει απο το σωμα σου σε παρακαλω!!!!!!!!!! αμα ειναι να μπει ο ιδιος... (ο original) Να τα πει!!!!!!!!!!!!!!!

Edit: (Κατσε να γινει λιγο μπιφ τωρα)!!!!!!!!!!
Εσυ δεν εχεις το hard, εχεις το soft!!!!! που τα ξερεις ολα αυτα!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ,,, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2;;;!!!!!!!!!! (ας ερθουν κι αλλοι δε με πειραζει) (ή συμβιβαζομαι και με κατι λιγοτερο. Ενα αυτογραφο.)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;;;;;!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ KORG Η ΤΟ V SYNTH ΣΟΥ!!!!!
να φερω κι εγω το Astrolab, να γινει... Συναυλια!!!!!!!!!!
Α και το καταρρακτοπνευμα, να φυγει απο το σωμα σου σε παρακαλω!!!!!!!!!! αμα ειναι να μπει ο ιδιος... (ο original) Να τα πει!!!!!!!!!!!!!!!
Είχες την ευκαιρία να πιεις μπύρα και την έχασες.
Εξάλλου, τα παράτησα με τη μουσική. Από του χρόνου θα ασχοληθώ πάλι. Δεν ξαναπαίζω, απέχω.

απλα το θεμα ειναι οτοι χανεται μια παραπανω γνωση που θα εβγαινε... Ξερεις την, καπως αιρετικη γνωμη μου!!!!!!!!!! στο εξωτερικο γινονται χειροτερα και ολοι μενουν στα προφιλ τους και στις σελιδες!!!!!

καλα και τα λιγα λογια,,,
αλλά με τα λιγα κανεις δεν εμαθε/εξελιχθηκε!!!!!
Edit: Παντα λιγοι ημασταν Μανο,,,!!!!!
τα φοβουνται τα πληκτρα!!!!!!!!!!!!!

η πολυφωνία πρέπει να προστατεύεται
δυστυχώς πλέον αυτό ....γειά σας
και ο υπεύθυνος δεν είναι ο εξ Ευβοίας ορμώμενος.

αυτά απο έναν κάποτε πληκτρά που δοξάστηκε έγχορδος και επανακάμπτει στις παλιές αγάπες με ρυθμό αρτηριοσκληρωτικής χελώνας.

Εγω φταιω;;;;; δε βολεψε το προγραμμα!
Μπυρα ε;;; ρε γ@... και αγαπαω μπυρα!!!!!
δεεε πειραζει!!!!! κατι μπορει να ξανακανονιστει!!!!! Δεν νομιζω οτι μπορεις να αποσειρθεις απο τη μουσικη τοσο ευκολα! ειναι αδυνατον! ουτε κι εγω μπορω να περασει χρονος χωρις να παρω vst!!!!!!!!!! ασε τι λεμε στους γυρω γυρω!!!!!!!!!!!!!!!
μπορει να ερθεις Αιγινα το Καλοκαιρακι! κερναω εγω!!!!!!!!!!

η πολυφωνία πρέπει να προστατεύεται
δυστυχώς πλέον αυτό ....γειά σας
και ο υπεύθυνος δεν είναι ο εξ Ευβοίας ορμώμενος.

αυτά απο έναν κάποτε πληκτρά που δοξάστηκε έγχορδος και επανακάμπτει στις παλιές αγάπες με ρυθμό αρτηριοσκληρωτικής χελώνας.
Ελα Sultan!
και μεινε!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back