- Πόντοι
- 2,368
μεταξύ, η "Νέα Αριστερά" έβγαλε ανακοίνωση! υπέρ της Satti.
Έβγαλε και για τον Ολλανδό;
https://www.lifo.gr/now/entertainment/eurovision-2024-thriler-me-ton-protagonisti-tis-ollandias-den-ton-afisan-na-kanei
μεταξύ, η "Νέα Αριστερά" έβγαλε ανακοίνωση! υπέρ της Satti.
Δεν υπάρχει θέμα συγχώρεσης. Εξάλλου όσο μεγαλώνουμε ξεχνάμε, είναι πιο υπαρκτό και έκδηλο το φαινόμενο της λανθάνουσας μνήμης. Δε χρειάζεται να συγκρατούμε τα πάντα, ούτε αγορεύουμε πουθενά. Χαλαρά. Δε δίνουμε εξετάσεις. ?Σωστά. Με συγχωρείς,
Αυτό δεν είπα πριν.
ΟΚ αν ήταν να τραβήξουν τέτοια ζόρια ας καθοντουσαν σπίτι τους. Ε άμα πχια με αφτους τους... καλλιτέχνες
Όταν ξέρεις ότι οι πιθανότητες να βγεις πρωθυπουργός είναι μία στο εκατομμύριο, λες ό,τι μαλακιδιά θες.Άλλος έλληνας πολιτικός έχει τάξει ότι θα καταργήσει την Γιουροβίζιον άμα τον κάνουμε πρωθυπουργό.
Άμα αποκλειστεί o Europapas επειδή ρώτησε γιατί θα αφιερώσω τη ζωή μου για να αλλάξουν οι θεσμοί στην Ευρώπη και αν δεν το καταφέρω θα πεθάνω προσπαθώντας και αν χρειαστεί θα πάρω και άλλους μαζί μου στο θάνατο?ΟΚ αν ήταν να τραβήξουν τέτοια ζόρια ας καθοντουσαν σπίτι τους. Ε άμα πχια με αφτους τους... καλλιτέχνες
Μαζί με τη Παράγκα, τα πιο ΤΙΜΙΑ εκτός δρόμου οχήματα
Ποια είναι η Παράγκα τελικά ρε φίλε? συγκρότημα είναι, αμάξι είναι, πρόκειται για παράγκα στη κυριολεξία? τι είναιΜαζί με τη Παράγκα, τα πιο ΤΙΜΙΑ εκτός δρόμου οχήματα
Η Παράγκα είναι ένα αυτοκινητάκι παρόμοιο του Νίβα και της Τελεκάστερ, αρκεί να κοιτάς εκεί που πας, διαφορετικά θα πας εκεί που θα ήθελεςΠοια είναι η Παράγκα τελικά ρε φίλε? συγκρότημα είναι, αμάξι είναι, πρόκειται για παράγκα στη κυριολεξία? τι είναι
Αν ήθελα να εκφράσω με μία πρόταση αυτό που δίνει η Μαρίνα με το performance της και την επιλεγμένη σκηνοθεσία θα έλεγα.
Είναι συγκλονιστικό που η εσωτερικότητά της εκφράζεται με τόση εξωστρέφεια.
Μπράβο Μαρίνα και προχωράμε για τον τελικό αύριο.
Σου ευχόμαστε μια εκτέλεση που θα μείνει στην ιστορία και ελπίζουμε στο θαύμα της πρωτιάς.
Παραπλανηθήκαμε φίλος από καλλιτέχνες αμφιβόλου πχιότητος λαίμαι... ?εγώ τα έλεγα από πριν" ή "εγώ τα έβλεπα από πριν αλλά δεν μίλαγα για το καλό της αποστολής"
Εγώ θέλω οι καλλιτέχνες να βγάζουν τα πάντα, αν χρειαστεί και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και ότι άλλο γουστάρουν και δε θα αποφασίσουν ούτε επιτροπές, ούτε ταγοί ούτε αρχές. Θα αποφασίσει ο απόλυτος κριτής. Το κοινό.Φίλτατε, έχοντας το "ηθικό πλεονέκτημα", στάθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, οπότε ανέβασε τις πιθανότητές της για διάκριση στο ευρωπανηγυράκι..
Θα μπορούσε να κάνει ακτιβισμό μέσα από τα βιντεοκλίπ της, όχι εκπροσωπώντας τη χώρα..
Αλλά όπου τον παίρνει τον καθένα..
Άλλωστε στην Ελλάδα μεγάλωσε, τέτοια γράμματα έμαθε από τους προγενέστερους επαναστάτες καλλιτέχνες του πωπού..
Ε, δε θα κατέβω σαν γυναίκα. Εύχομαι απλά να μη χρειαστεί και αυτό με τον Εuropapa να είναι προωθητικό τρικ
? διδακτορικό όνειρο έχει η κιουρία, Βαλκάνια λαίμαι
Πρόσεξε παραπάνω στο screenshot που έβαλα ότι οι Κάτω Χώρες λείπουν από τις αποδόσεις. Έχουν μόνο 25 χώρεςΥπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο Ολλανδός έχει χτυπήσει ρεπόρτερ. Τα πράγματα είναι σοβαρά.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.