- Πόντοι
- 1,848
...με τις βάτες απ'το σακάκι του...Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο Ολλανδός έχει χτυπήσει ρεπόρτερ...
...με τις βάτες απ'το σακάκι του...Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο Ολλανδός έχει χτυπήσει ρεπόρτερ...
Να μάθουμε την αλήθεια?. Αν χειροδίκησε σε φωτορεπόρτερ να τιμωρηθεί παραδειγματικά. ?Πρόσεξε παραπάνω στο screenshot που έβαλα ότι οι Κάτω Χώρες λείπουν από τις αποδόσεις. Έχουν μόνο 25 χώρες
Αν είναι να χτυπήσεις τον Χαμούνδιο, απ εμέ, έχεις το λεύτεροΝα μάθουμε την αλήθεια?. Αν χειροδίκησε σε φωτορεπόρτερ να τιμωρηθεί παραδειγματικά. ?
Όχι βία, είπαμε.Αν είναι να χτυπήσεις τον Χαμούνδιο, απ εμέ, έχεις το λεύτερο
Μάλιστα...Εγώ θέλω οι καλλιτέχνες να βγάζουν τα πάντα, αν χρειαστεί και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και ότι άλλο γουστάρουν και δε θα αποφασίσουν ούτε επιτροπές, ούτε ταγοί ούτε αρχές.
Δε χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. ?Μάλιστα...
Να τις βγάλουν όπου τους κάνει κέφι.
Μόνο που ο διαγωνισμός έχει κανονισμούς και από τη στιγμή που συμμετέχεις, τους αποδέχεσαι. Κατανοητό;
Από εκεί και πέρα, αφού λοιπόν είσαι "επαναστάτης" και θες λοιπόν να κάνεις το statement, τότε να το κάνες και να υποστείς τις συνέπειες.
Αλλά να είναι statement, όχι απλά να ψελλίσεις κάτι, αλλά να το διατρανώσεις.
Όχι να κάνεις γελοιότητες - όπως αυτές που είδαμε. Και της δικιάς μας ενός άλλου "ρούλη" που έβαλε στο χέρι ένα χαρακτηριστικό μαντίλι και άλλες ανάλογες μπουρδίτσες από άλλους.
Αυτοί λοιπόν οι κλόουνς νομίζουν τώρα ότι κάτι έκαναν... Ότι έκαναν "αντίσταση", "επανάσταση". Με το ένα πόδι στον διαγωνισμό, αλλά να δείξω ότι είμαι και αντικομφορμιστής.
Απλά γελοίοι... Ή τα έχεις, τα σέρνεις και το κάνεις "κούγκι" αποδεχόμενος τις συνέπειες ή καραγκιοζάκι σαν αυτά που παρακολουθήσαμε.
Ας πάνε λοιπόν να κάνουν "επανάσταση" στο Χ, στο instgram και στο TiκTok γιατί μέχρι εκεί είναι οι "επαναστάσεις" τους...
ΥΓ: Και βέβαια "συγχαρητήρια" στην ΕΡΤ για το άψογο πέταγμα... χαρταετού. Όχι για την θλιβερή "απολογητική" ανακοίνωση, αλλά γιατί δεν προστάτεψε το "προϊόν", δασκαλεύοντας, αποτρέποντας να κάνει μια τέτοια χοντράδα...
Να στο εξηγήσω... Αν δεν φάει πόρτα η Ολλανδία από την EBU και ο νέος αρνηθεί να εμφανιστεί, υπάρχει το safe tape. Και θα παίξει από εκεί. Μετεωρίτης να πέσει στο Μάλμε, το Σάββατο θα δεις κανονικά τον διαγωνισμό, με κόσμο και τα πάντα όλα... Safe tape.και θα εμφανιστεί σε βίντεο ο Ολλανδός, όχι ζωντανά,
Τι να πρωτοδασκαλέψεις, ότι και να πεις πάντα κάτι θα σου ξεφύγει, άμα δεν νιώθει από μόνος του κάποιος δεν σώζεται με τίποταΥΓ: Και βέβαια "συγχαρητήρια" στην ΕΡΤ για το άψογο πέταγμα... χαρταετού. Όχι για την θλιβερή "απολογητική" ανακοίνωση, αλλά γιατί δεν προστάτεψε το "προϊόν", δασκαλεύοντας, αποτρέποντας να κάνει μια τέτοια χοντράδα...
Εσύ έχεις πάει και τα ΚΣΕΡΕΙΣ.Να στο εξηγήσω... Αν δεν φάει πόρτα η Ολλανδία από την EBU και ο νέος αρνηθεί να εμφανιστεί, υπάρχει το safe tape. Και θα παίξει από εκεί. Μετεωρίτης να πέσει στο Μάλμε, το Σάββατο θα δεις κανονικά τον διαγωνισμό, με κόσμο και τα πάντα όλα... Safe tape.
Αν η Ολλανδία φάει πόρτα, δε θα παίξει τίποτα από τους ευροπαπάδες...
Είσαι γνωστός ρεβιζιονιστήςΜάλιστα...
Να τις βγάλουν όπου τους κάνει κέφι.
Μόνο που ο διαγωνισμός έχει κανονισμούς και από τη στιγμή που συμμετέχεις, τους αποδέχεσαι. Κατανοητό;
Από εκεί και πέρα, αφού λοιπόν είσαι "επαναστάτης" και θες λοιπόν να κάνεις το statement, τότε να το κάνεις και να υποστείς τις συνέπειες.
Αλλά να είναι statement, όχι απλά να ψελλίσεις κάτι, αλλά να το διατρανώσεις.
Όχι να κάνεις γελοιότητες - όπως αυτές που είδαμε. Και της δικιάς μας και ενός άλλου "ρούλη" που έβαλε στο χέρι ένα χαρακτηριστικό μαντίλι και άλλες ανάλογες μπουρδίτσες από άλλους.
Αυτοί λοιπόν οι κλόουνς νομίζουν τώρα ότι κάτι έκαναν... Ότι έκαναν "αντίσταση", "επανάσταση". Με το ένα πόδι στον διαγωνισμό, αλλά να δείξω ότι είμαι και αντικομφορμιστής.
Απλά γελοίοι... Ή τα έχεις, τα σέρνεις και το κάνεις "κούγκι" αποδεχόμενος τις συνέπειες ή καραγκιοζάκι σαν αυτά που παρακολουθήσαμε.
Ας πάνε λοιπόν να κάνουν "επανάσταση" στο Χ, στο instgram και στο TiκTok γιατί μέχρι εκεί είναι οι "επαναστάσεις" τους...
ΥΓ: Και βέβαια "συγχαρητήρια" στην ΕΡΤ για το άψογο πέταγμα... χαρταετού. Όχι για την θλιβερή "απολογητική" ανακοίνωση, αλλά γιατί δεν προστάτεψε το "προϊόν", δασκαλεύοντας, αποτρέποντας να κάνει μια τέτοια χοντράδα...
Ρε χτύπα τον χαμούνδιο, θα σε πάρω πάνω στο πλυντήριο αγκάπε μου πυγμάχε λαίμαι όλμοςΌχι βία, είπαμε.
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. ?
Σύντροφε πουρουπουπού είσαι η επιτομή των fake news και της παραπληροφόρησης λαίμαι... ?ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ.
ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ?
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ το EBU!
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Εδώ πάει να ΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ στον ΑΕΡΑ.Ρε χτύπα τον χαμούνδιο, θα σε πάρω πάνω στο πλυντήριο αγκάπε μου πυγμάχε λαίμαι όλμος
Τα λένε σοβαρά. Ανεπιβεβαίωτα αλλά λέγονται πολλά. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Μου τα λέει ο θείος.Σύντροφε πουρουπουπού είσαι η επιτομή των fake news και της παραπληροφόρησης λαίμαι... ?
Όσο υπάρχει σερ, στο Μάλμε όλα θα βαίνουν καυλώςΣε κατάσταση ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ το ΜΑΛΜΕ.
Ωραία, ας τον μποϊκοτάρουν λοιπόν στο παρά ένα και του χρόνου με υγεία...Εδώ πάει να ΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ στον ΑΕΡΑ.
22.02 και δεν έχει ξεκινήσει το live των επιτρόπων που ήταν προγραμματισμένο για τις 22.00. Τι συμβαίνει??Όσο υπάρχει σερ, στο Μάλμε όλα θα βαίνουν καυλώς
Δεν γνωρίζω, δεν παρακολουθώ, σε κάθε περίπτωση, μπες μέσα και σπάσε ένα χαμουνδ22.02 και δεν έχει ξεκινήσει το live των επιτρόπων που ήταν προγραμματισμένο για τις 22.00. Τι συμβαίνει??
Εγώ είχα πωρωθεί και είμαι ταραγμένος και συγκλονισμένος με τις εξελίξεις. ?Ωραία, ας τον μποϊκοτάρουν λοιπόν στο παρά ένα και του χρόνου με υγεία...
Ε, άμα πχια μας έπρηξαν με την "σαπουνόπερα".
Στην τελική τα έχουμε πει: Μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω κλπ... κλπ... ?