Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Ναι, αν είναι για πάρτη του ας κάνει ότι καφριλίκι θέλει. Δικαίωμα του...

Εδώ όμως εκπροσωπεί τη χώρα ?
Ζούμε στο 2024. Ας τα ξεπεράσουμε λίγο αυτά?

Δεν θα περάσει η λογοκρισία 

https://www.newsit.gr/media/Eurovision-2024-ereyna-gia-ton-tragoudisti-tis-ollandias-apokleistike-apo-tis-proves-mexri-neoteras/4079682/

Η Ευρώπη αλλάζει, τα politically correct να τα αφήσουν. Γνώμες θα εκφράζονται ελεύθερα. ? Από τους φοιτητές της Ευρώπης, τα περήφανα γερατειά, τον μισθωτο που απαξιώνεται. 

Τον δημοσιογράφο που αν μιλήσει και πει ότι πιστεύει πραγματικά θα ψάχνει για δουλειά? 

Ευρώπη ίσον ελευθερία. Ίσον ΙΣΌΤΗΤΑ.. Ισον ΣΎΓΚΛΙΣΗ. Που είναι η ΣΎΓΚΛΙΣΗ και η ευημερία των λαών της. I wonder...... ?

A τώρα εκπροσωπεί τη χώρα!

Όταν γύρισε το ρόδα τσάντα και κοπάνα ....το 5 , εκεί άλλα μας έλεγες φίλτατε ?
Α λα καρντ. 

Φίλος τα δεδομένα είναι δυναμικά, μεταβάλλονται... 

Και αυτή είναι νέα παράμετρος.
Αν δεν βάλεις όρια από την αρχή (ναι, ακόμα και στο αισθητικό του κλιπ) δεν μαζεύονται μετά.....

Μετά μπορεί να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.

Μπορεί να βγάλει τον κώλο της στο Insta, ή να παρουσιάζει την Ελλάδα όπως θέλει .Θυμάμαι δεν είχαν δώσει άδεια στον Dior (ή Gucci ) να κάνει επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη, λόγω "ιερότητας του χώρου" και βάλαμε το ταγάρι να γυρίσει το "Βασικά Καλησπέρα σας", στον ίδιο χώρο. ?

Και πρόσεξε , δεν κρίνουμε αν έχει δίκιο η άδικο.

Κρίνουμε αν είχε δικαιοδοσία να το κάνει , εκπροσωπώντας μια χώρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εννοώ ,

ότι εγώ και άλλοι, τραβήξαμε την κόκκινη γραμμή, πολύ πιο πριν....από το βιδεο κλιπ.

Εκεί, με επιχείρημα  το "έλα ένα πανηγυράκι είναι" , προσπεράστηκε.

Έλα μου τώρα, που μεταχρονολογημένα , πάμε να τραβήξουμε την κόκκινη γραμμή ......στην Λωρίδα της Γάζας.?

Καλά έκανε, λοιπόν....ένα πανηγυράκι είναι (με την ίδια λογική)  (ΝΟΤ ?)

@LK ας αφήσουμε το αισθητικό. Είδαμε πάλι... Χημεία και τέρατα απ' όλους. Εδώ η καλλιτέχνης υπέπεσε σε βαρύτατο trivial παράπτωμα που ξεφεύγει του καλλιτεχνικου. Και προσωπικά δεν μπορώ να επικροτισω μια τέτοια συμπεριφορά. 

@LK ας αφήσουμε το αισθητικό. Είδαμε πάλι... Χημεία και τέρατα απ' όλους. Εδώ η καλλιτέχνης υπέπεσε σε βαρύτατο trivial παράπτωμα που ξεφεύγει του καλλιτεχνικου. Και προσωπικά δεν μπορώ να επικροτισω μια τέτοια συμπεριφορά. 
Το αισθητικό δείχνει πολλά, αυτό προσπαθώ να  πω .

Tο είπε και με άλλα λόγια ο @fenderiarhs

Το αισθητικό δείχνει πολλά, αυτό προσπαθώ να  πω .

Tο είπε και με άλλα λόγια ο @fenderiarhs
Και άλλοι έβγαλαν τους ποπους τους ή ότι άλλο έβγαλαν αλλά δεν έκαναν τέτοιες μπούρδες. Οπότε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το αισθητικό και να αναζητήσω αλλού τα αίτια.

Και άλλοι έβγαλαν τους ποπους τους ή ότι άλλο έβγαλαν αλλά δεν έκαναν τέτοιες μπούρδες. Οπότε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το αισθητικό και να αναζητήσω αλλού τα αίτια.
Το αισθητικό ή μάλλον ΟΛΟ το προτζεκτ ήταν μια σύμπραξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς σε συνεργασία με την ποινική τραπ ακροδεξιά....βρωμούσε πολιτικς από την αρχή, αλλά μάλλον δεν το έβλεπες (ούτε και η ΕΡΤ).

Δεν τους έκανε να στείλουν μια Φουρέιρα, να πάρουμε μια θέση στην 5αδα να τελειώνουμε ?

Αν ήθελα να εκφράσω με μία πρόταση αυτό που δίνει η Μαρίνα με το performance της και την επιλεγμένη σκηνοθεσία θα έλεγα.

Είναι συγκλονιστικό που η εσωτερικότητά της εκφράζεται με τόση εξωστρέφεια.

Μπράβο Μαρίνα και προχωράμε για τον τελικό αύριο.

Σου ευχόμαστε μια εκτέλεση που θα μείνει στην ιστορία και ελπίζουμε στο θαύμα της πρωτιάς.

Νομίζω σε μια διοργάνωση γεμάτη τραβελια η Σάττι και κάποιοι άλλοι ήταν όαση. 

Το αισθητικό ή μάλλον ΟΛΟ το προτζεκτ ήταν μια σύμπραξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς σε συνεργασία με την ποινική τραπ ακροδεξία....βρωμούσε πολιτικς από την αρχή, αλλά μάλλον δεν το έβλεπες (ούτε και η ΕΡΤ).
Έχεις ένα point, αλλά καθώς το θέμα εμπίπτει στα no-no των κανονισμών του forum μας, θα βάλω τελεία...

Έχεις ένα point, αλλά καθώς το θέμα εμπίπτει στα no-no των κανονισμών του forum μας, θα βάλω τελεία...
Να βάλεις τελεία.

Με έκανες να το γράψω , γιατί (έκανες) ότι δεν καταλαβαίνεις ?

Είναι βέβαιο ότι κάθε αντιπροσωπεία λαμβάνει αναλυτικά schematics για τον χώρο και τις τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες, προκειμένου να προετοιμάσουν την παρουσία τους. Εκεί υπάρχει χώρος, εκεί όχι, εκεί μπορούν να μπουν props, εκεί όχι, εκεί μπορεί να πάει μία κάμερα, εκεί όχι, εκεί φαίνεται το κοινό στην αρένα, εκεί όχι κλπ.

Είναι επίσης βέβαιο ότι αυτό γίνεται μήνες πριν το main event.

Είναι επίσης βέβαιο ότι τους διατίθεται software για να στήσουν γραφικά, φωτισμούς, θέσεις κάμερας κλπ.

Τέλος, είναι βέβαιο ότι η ελληνική αντιπροσωπεία (και όχι μόνο φέτος) όλα τα παραπάνω τα αγνοεί, προετοιμάζοντας κάτι κατάλληλο για τη σκηνή του Τριανόν.

Όχι μόνο δεν κατάφεραν να προεκτείνουν το ύφος του βίντεο κλιπ, αλλά πρακτικά το κατήργησαν.

Στο βίντεο κλιπ είχαμε κοριτσόπουλα να χορεύουν, στη σκηνή είχαμε μαυροφορομένους τυπάδες.

Στο βίντεο κλιπ είχαμε την iconic φούστα, στη σκηνή είχαμε τσίτια.

Στο βίντεο κλιπ είχαμε ζουρνάδες και παρείτσες και θείτσες, στη σκηνή είχαμε ... τίποτε σχετικό.

Τα light effects ήταν μάλλον από το demo gallery που "τρέχει" το σύστημα φωτισμού, κάποιος πρέπει να σκέφτηκε, "ρε, ας βάλουμε καμία ταράτσα από Αθήνα", έτσι στο άσχετο, μόνο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από οποιαδήποτε πόλη στο Near East, και βέβαια δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν ένα σωστό scaling για να φαίνεται ότι η Σάττι είναι ξαπλωμένη σε μία από τις ταράτσες.

Κοντολογίς, μη-προσπάθεια.

Δεν συγχωρώ.

Στο βίντεο κλιπ είχαμε ζουρνάδες και παρείτσες και θείτσες, στη σκηνή είχαμε ... τίποτε σχετικό.
Το θέμα είναι όμως ότι στην σκηνή επιτρέπονται μόνο έξι άτομα, οπότε δεν μπορούσαν να υπάρξουν αυτά. Βέβαια, εδώ είναι θέμα Ευαγγελινού να έστηνε το πανηγύρι με αυτά τα άτομα, αλλά δεν το έστησε

Βέβαια, όπως το έθιξες και νωρίτερα, το θέαμα σε σχέση με τις δυνατότητες της παραγωγής υστερεί. 

Είναι βέβαιο ότι κάθε αντιπροσωπεία λαμβάνει αναλυτικά schematics...
Εννοείται αυτό και τα υπόλοιπα που λες.

Εμένα με εξίταρε που το οπτικοακουστικό όλων των συμμετοχών άγγιζε την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

Εγώ αυτό θέλω να δηλώσω, πως από ήχο, εικόνα, σκηνοθεσία και εν γένει ροή ως τηλεθεατής σε home cinema κατενθουσιάστηκα και θα ήθελα να το δω από κοντά. Θεωρώ πως είναι εμπειρία ζωής.

Προσωπικά μου άρεσε, με ικανοποίησε το μονοπλάνο, μονόπλανο πως το λένε, όλες οι επιλογές της αποστολής μας ήταν καλές, ταιριαστές και το αποτέλεσμα της πρόκρισης τους δικαιώνει. Ο κόσμος διασκέδασε, το κομμάτι το μάθαμε, το συνηθίσαμε, το αγαπήσαμε μετά πρώτη πικρή αίσθηση που είχαν οι περισσότεροι. Μια υγιέστατη συμμετοχή και απόδοση παρόλο που  η Μαρίνα αρρώστησε.

Στο βίντεο κλιπ είχαμε ζουρνάδες

Τεράστιο φάουλ η έλλειψη από τη σκηνή του βασικού λόγου που κάνει το τραγούδι αυτό το καλύτερο που έχουμε στείλει ποτέ.

ο μονοπλάνο, μονόπλανο πως το λένε

Το λένε μονόπλάνο. Το άλλο πετάει.

Εναλλακτικά υπάρχει και το μουνοπλάνο, δηλαδή η δική μας συμμετοχή.

Καθίστε να δείτε τι θάψιμο θα πέσει από όλους, fans και μη, όταν το κομμάτι πάρει την άγουσα για τον σκουπιδοτενεκέ της διοργάνωσης και η Satti γυρίσει πίσω. Εκεί να δείτε αποκαθήλωση και "εγώ τα έλεγα από πριν" ή "εγώ τα έβλεπα από πριν αλλά δεν μίλαγα για το καλό της αποστολής" και άλλα τέτοια λουλουδάτα.

Στο μεταξύ, η "Νέα Αριστερά" έβγαλε ανακοίνωση! υπέρ της Satti. 

Ζούμε σε μια πεμπτοκοσμική -και βάλε- χώρα...

Το λένε μονόπλάνο. Το άλλο πετάει.

Εναλλακτικά υπάρχει και το μουνοπλάνο, δηλαδή η δική μας συμμετοχή.
Και αυτό που πετάει μονοπλάνο λέγεται. Ο τόνος στο α

Εκεί να δείτε αποκαθήλωση
Το έγραψα πριν πολλές σελίδες:

Όταν η ομάδα κερδίζει ο έλληνας λέει "κερδίσαμε".

Όταν η ομάδα χάνει ο έλληνας λέει "χάσανε τα κωλόπαιδα".

Γνωστά αυτά.

Άλλος έλληνας πολιτικός έχει τάξει ότι θα καταργήσει την Γιουροβίζιον άμα τον κάνουμε πρωθυπουργό.

Και αυτό που πετάει μονοπλάνο λέγεται. Ο τόνος στο α

Σωστά. Με συγχωρείς, ξέχασα να βγάλω τον δεύτερο τόνο.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back