Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα μπορούσε να μην είναι καν στην Ελλάδα.
Βρε ας είναι και το... Βλαδιβοστόκ. ? Το ποιητή τι ήθελε να πει (από σκηνοθετικής/ εικαστικής άποψης), με αυτό το στιγμιότυπο;

Όποιος κατάλαβε ας το μοιραστεί μαζί μας...

Βρε ας είναι και το... Βλαδιβοστόκ. ? Το ποιητή τι ήθελε να πει (από σκηνοθετικής/ εικαστικής άποψης), με αυτό το στιγμιότυπο;

σαφης αναφορα στον ΑθηναΙκον ΜονδερνιΖμον...οχι πεζομεν

Tι άλλο? Προφανώς ότι της αρέσει το Βλαδιβοστόκ από ψηλά, φως φανάρι...?

Στη σκηνή τα γραφικά και το στήσιμο του χώρου και ο χορός ειθισται να έχουν παραπομπές από το βιντεοκλίπ. Σε αυτό το πλαίσιο η εικόνα της Μαρίνας να τραγουδάει ξαπλωμένη και καλά πάνω σε ταράτσα σε top προοπτική αντικατοπτριζει το θέμα του βιντεοκλίπ και τις ανάλογες σκηνές των γειτονιων που δείχνει. 

Και καλά κάνει, σάμπως αυτή πληρώνει? Όταν έρθει η στιγμή να βάλει το χέρι στην τσέπη να δω πόσο χαβαλέ και πλάκα θα συνεχίσει να κάνει. Χαβαλέ και πλάκα με τα λεφτά των άλλων όλοι μπορούμε να κάνουμε.
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και επειδή και στο Μπέρκλεϊ με λεφτά άλλων πήγε..   και εκεί χαβαλέ και πλακα έκανε ?

Στη σκηνή τα γραφικά και το στήσιμο του χώρου και ο χορός ειθισται να έχουν παραπομπές από το βιντεοκλίπ. Σε αυτό το πλαίσιο η εικόνα της Μαρίνας να τραγουδάει ξαπλωμένη και καλά πάνω σε ταράτσα σε top προοπτική αντικατοπτριζει το θέμα του βιντεοκλίπ και τις ανάλογες σκηνές των γειτονιων που δείχνει. 
Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι ο top of the pops γιουροβιζιονολόγος του forum ?

Δέν ξέρω που είναι η φώτο,απλά με αυτά που κάνει βλέπω να λοκάρει την περιοχή κάνας tomahawk.

Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι ο top of the pops γιουροβιζιονολόγος του forum ?
Του φόρουμ, σωστά, γιατί γενικά του χώρου...????

image.png

Ω ρε φίλε, πείνασα τώρα.? Πάω να φτιάξω μια ομελέτα και επανέρχομαι...?
Και εγώ... και αν και έφαγα νωρίτερα, το tomahawk με πήγε καρφί εκεί... ?

Και εγώ... και αν και έφαγα νωρίτερα, το tomahawk με πήγε καρφί εκεί... ?
Και τζάμπα θερμίδες εξ αιτίας της Σαττί!

Αυτό δεν το ανέχομαι ?

Η ΕΡΤ έδωσε απόλυτη ελευθερία στη Σαττί , να γράψει ό,τι τραγούδι γουστάρει, να γυρίσει ό,τι βιντεο κλιπ επιθυμεί, να ντυθεί όπως θέλει και να χτενιστεί όπως φρονεί.

Δεν παρενέβη ποτέ ,ούτε προσπάθησε να την ερμηνεύσει .

Ξαφνικά ένιωσε την ανάγκη να το κάνει, όταν εκτός από τραγουδίστρια , ηθοποιός, σκηνοθέτης, χορευτής , μοντέλο-κομμώτρια , αποφάσισε να παραστήσει ...και τον διπλωμάτη ?

https://www.parapolitika.gr/lifestyle/article/1389453/piges-ert-gia-tin-adidrasi-tis-marinas-satti-itan-kourasmeni-den-eihe-skopo-na-prosvalei-tin-israilini-apostoli/

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κρατήσου σε φόρμα. Είδα στ’ ονειρό μου ότι του χρόνου οι Twang attack πάνε Eurovision. 
Εγώ έχω αρχίσει ήδη διατροφή γράμμωσης , ωραιότατο και διαβολικά καΦτερο τσίλι, χωρίς το ρύζι γιατί μου μετρά τους υδρογονάνθρακες ο @LK

17153512815983677635963254772110.jpg

Η Μαρίνα εκπροσώπησε τη χώρα επάξια, Επάξια, επάξια. ?

Απο εκεί και πέρα, καλλιτέχνης είναι, ό, τι θέλει κάνει και ποιος έχει τη μύγα, σφίγγεται ?

Απο εκεί και πέρα, καλλιτέχνης είναι, ό, τι θέλει κάνει
Ναι, αν είναι για πάρτη του ας κάνει ότι καφριλίκι θέλει. Δικαίωμα του...

Εδώ όμως εκπροσωπεί τη χώρα ?

Ναι, αν είναι για πάρτη του ας κάνει ότι καφριλίκι θέλει. Δικαίωμα του...

Εδώ όμως εκπροσωπεί τη χώρα ?
A τώρα εκπροσωπεί τη χώρα!

Όταν γύρισε το ρόδα τσάντα και κοπάνα ....το 5 , εκεί άλλα μας έλεγες φίλτατε ?

A τώρα εκπροσωπεί τη χώρα!

Όταν γύρισε το ρόδα τσάντα και κοπάνα ....το 5 , εκεί άλλα μας έλεγες φίλτατε ?
Φίλος τα δεδομένα είναι δυναμικά, μεταβάλλονται... 

Και αυτή είναι νέα παράμετρος.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back