Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει πληροφορία ότι η πόρτα πίσω της κάνει όσο ένα πιάνο.

Υπάρχει πληροφορία ότι η πόρτα πίσω της κάνει όσο ένα πιάνο.
Ισχύει...

image.png

Αυτά είναι. Φτιάχνεις ένα "παπούτσι" με €5-10, το πουλάς στα ψώνια κάνα χιλιάρικο και τέλος. Εκεί είναι τα λεφτά, στην ένδυση και στην υπόδηση, άντε και στα ναρκωτικά...
Και στους καφέδες. 

Εγω παντως παπούτσι κάτω από 180 ευρώ δεν φοράω 

IMG_20240321_095904.jpg

Τι να κάνουμε. Να στείλουμε τη Μαρίνα που μιλάει όλη η Ευρώπη γι αυτή, είναι ταλεντάρα με φτηνιάρικα να γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών στους εταίρους? 

Έχει έξοδα παραστάσεως η χώρα..Τι να κάνουμε. Να μπούμε πάλι στον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας?

Εγω παντως παπούτσι κάτω από 180 ευρώ δεν φοράω \
Εσύ είσαι μπρούκλης ρε Cos. Δεν μιλάμε για την τάξη σου, η οποία δικαιολογείται...

Έφτιαξα ένα patch στο V-Synth με ένα δείγμα της φωνής της Μαρίνας περασμένο από COSM φίλτρo και από reverb και chorus. Ενα AπόCOSMo Patch?.

sati.jpg

satti apocalypse.mp3

Kαλή επιτυχία Μαρίνα, σ'αγαπάμε! (και κάποιοι συνάδελφοί σου εύχονται να αποτύχεις για να βγάλουν τη χολή τους για μια εβδομάδα στα κουτσομπολάδικα της Καινούργιου?)

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ ξέρω πως στέλνουμε top performer και top υλικό φέτος και δεν κοροϊδεύω για να είμαι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ

Τους στέλνουμε βόμβα!!!

Θα σαρώσουμε!!!!

Και αφού φέρουμε το  βραβείο θα βουλιάξουμε και  στους τουρίστες φέτος.

Πέστε τους να έχουν στην τσέπη πενηντάευρα για τα σετ με τις ξαπλώστρες. ?

Ένα από αυτά που θα θυμάμαι είναι αυτό του 2009 που νίκησε κιόλας και του  άξιζε

"Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία."???

- Έφη Θώδη

Από μικρό κι από τρελό...?

- Πείτε μου αγαπητέ, πότε καταλάβατε ότι φλερτάρετε με την κατατονία;

- Ένα απόγευμα Παρασκευής γιατρέ μου, διαπίστωσα πως συμφωνώ κατά 87% με τη Θώδη.

- Χμμμμ... μα η κα. Θώδη έχει διαγνωσθεί με ψυχιατρικά προβλήματα...

- Ναι, γιατρέ μου, θα το προλάβουμε ή όχι;

Είναι σοφές οι παροιμίες Trolley.? Μπορώ να συμφωνήσω με τον χειρότερο άνθρωπο ή τον πιο παλαβό, αν αυτό που λέει έχει βάση.

"Δεν έχει σημασία ποιος λέει τι, αλλά τι λέει ο ποιος!☝️"

- Waterfall-K - 2024 A.D. image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back