Είναι σοφές οι παροιμίες Trolley.? Μπορώ να συμφωνήσω με τον χειρότερο άνθρωπο ή τον πιο παλαβό, αν αυτό που λέει έχει βάση.
Η γνώμη της έχει τόση αξία όση έχει και του κάθε υγιέστατου ψυχικά συν ότι είναι και μια ζωή τραγουδίστρια.
Τα φετινά θυμίζουν επικίνδυνα 2002
Θα μπορούσε... Όχι, αλλά είχαμε μέγα πλήθος... τοποθετήσεων! Αλλά και τώρα η τοποθέτηση πάει σύννεφοΕίχε τοποθετηθεί και τότε η Θώδη;
Γιατί πριν στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης φράσης σου μου απαντάς:Καλά, πλάκα κάνουμε, τι μου απαντάς σοβαρά;
Αν κάποιος κάνει πλάκα σ'αυτό το θρεντ, σίγουρα δεν είσαι εσύ.? Μόνο εσύ και 2-3 άλλοι έχουν πάρει στα σοβαρά και αναλύουν αυτό το "πράμα" που στέλνουμε στον "θεσμό" της Eurovision. 103 σελίδες φτάσαμε και ακόμα έχουμε 22 Μαρτίου. Έχουμε πολύ κουπί ακόμα σύντροφοι, κουράγιο!Εγώ απ' την άλλη, όχι. Προτιμώ να συμφωνώ με λογικούς ανθρώπους.
(σ.σ. πολλές παροιμίες είναι απλά ανόητες, δεν ισχύει η γενίκευση ότι είναι όλες σοφές, όπως άλλωστε δεν ισχύει ποτέ καμία γενίκευση).
Αν κάποιος κάνει πλάκα σ'αυτό το θρεντ, σίγουρα δεν είσαι εσύ.
Ίσα ίσα, ξέρω ακριβώς ποιοι* και πόσοι* ασχολούνται με αυτή τη βλακεία και τα της Eurovision γενικότερα.?έχεις λάθος εικόνα για το πόσοι ασχολούνται και το έχουν πάρει σοβαρά
* ολόκληρη η LGBT κοινότητα και η πλειονότητα του πληθυσμού, η οποία αποτελείται από μουσικά καρα-άσχετους και τραγικά κακόγουστους
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι άλλο από αυτο που έγραψα? Πολύ θα ήθελα να το ακούσω.Άσε τις γενικεύσεις
Δεν μας λες με λίγα λόγια σε τι συμφωνείς, γιατί 13 λεπτά βίντεο με την Βενετία (?) δεν...Εγώ συμφωνώ με την Βενετία.
Έχει και στα δεξιά του πλάνου Coco Chanel coffee table book.
Δεν το είδα το video....δεν ξέρω καν τι λέει...αλλά συμφωνώ ?Δεν μας λες με λίγα λόγια σε τι συμφωνείς, γιατί 13 λεπτά βίντεο με την Βενετία (?) δεν...
Οι ταινίες του Βέγγου είναι υποδειγματικά κακός κινηματογράφος, με υποδειγματικά κορυφαίο χιούμορ.Πιστεύω ότι οι ταινίες του Βέγγου είναι υποδειγματικά κακός κινηματογράφος.
Και ποιος είπε ότι θέλει να πάψει να υπάρχει η Eurovision? (όχι ότι θα έτρεχε και τίποτα αν αύριο σταματούσε να υπάρχει, ίσα ίσα...) Να πάψουν να χαλάνε τα λεφτά των Ελλήνων σε μαλακίες, αυτό λέμε. Ας μπουν χορηγοί κι ας στέλνουν τραγουδάκια για 12χρονα κάθε μήνα. Μακριά απ'την τσέπη μας μόνο.Όμως θα έπεφτα σε βαθειά κατάθλιψη αν κάποιος αποφάσιζε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και να προβάλλονται
Από τους καλύτερους ρόλους του ever IMHO.?Το "Θε σε κάνω Βασίλισσα" και το "πολυτεχνική και ερημοσπίτης" ήταν αριστούργηματα.
Δεν το είδα το video....δεν ξέρω καν τι λέει...αλλά συμφωνώ