Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Η γνώμη της έχει τόση αξία όση έχει και του κάθε υγιέστατου ψυχικά συν ότι είναι και μια ζωή τραγουδίστρια. Από μετριοφροσύνη πάσχει και αυτή λίγο αλλά στην Ελλάδα είμαστε

Είναι σοφές οι παροιμίες Trolley.? Μπορώ να συμφωνήσω με τον χειρότερο άνθρωπο ή τον πιο παλαβό, αν αυτό που λέει έχει βάση.

Καλά, πλάκα κάνουμε, τι μου απαντάς σοβαρά;

Εγώ απ' την άλλη, όχι. Προτιμώ να συμφωνώ με λογικούς ανθρώπους.

(σ.σ. πολλές παροιμίες είναι απλά ανόητες, δεν ισχύει η γενίκευση ότι είναι όλες σοφές, όπως άλλωστε δεν ισχύει ποτέ καμία γενίκευση).

Η γνώμη της έχει τόση αξία όση έχει και του κάθε υγιέστατου ψυχικά συν ότι είναι και μια ζωή τραγουδίστρια.

Καλά, και οι οδηγοί ταξί όταν κάνουν κάποια πατάτα στο δρόμο, χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι είναι "επαγγελματίες". Δεν πείθομαι, συνήθως.

Το είπα νωρίτερα... Τα φετινά θυμίζουν επικίνδυνα 2002 ?

Είχε τοποθετηθεί και τότε η Θώδη;
Θα μπορούσε... Όχι, αλλά είχαμε μέγα πλήθος... τοποθετήσεων! Αλλά και τώρα η τοποθέτηση πάει σύννεφο 

Καλά, πλάκα κάνουμε, τι μου απαντάς σοβαρά;
Γιατί πριν στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης φράσης σου μου απαντάς:

Εγώ απ' την άλλη, όχι. Προτιμώ να συμφωνώ με λογικούς ανθρώπους.

(σ.σ. πολλές παροιμίες είναι απλά ανόητες, δεν ισχύει η γενίκευση ότι είναι όλες σοφές, όπως άλλωστε δεν ισχύει ποτέ καμία γενίκευση).
Αν κάποιος κάνει πλάκα σ'αυτό το θρεντ, σίγουρα δεν είσαι εσύ.? Μόνο εσύ και 2-3 άλλοι έχουν πάρει στα σοβαρά και αναλύουν αυτό το "πράμα" που στέλνουμε στον "θεσμό" της Eurovision. 103 σελίδες φτάσαμε και ακόμα έχουμε 22 Μαρτίου. Έχουμε πολύ κουπί ακόμα σύντροφοι, κουράγιο!✊?

Αν κάποιος κάνει πλάκα σ'αυτό το θρεντ, σίγουρα δεν είσαι εσύ.

Πλάκα κάνω στο ότι έβαλα τη Θώδη και απαντώ στα περι-Θώδης σχόλια.

Όχι στα υπόλοιπα.

Όσον αφορά το "Ζάρι", δύο σχόλια: α) έχεις λάθος εικόνα για το πόσοι ασχολούνται και το έχουν πάρει σοβαρά (έγραψε νωρίτερα ο Τέρη για το πόσο έχει ανέβει στους στοιχηματζήδες), β) μάλλον δεν έχω μεταφέρει αυτούσια την πεποίθησή μου ότι είναι μία από τις καλύτερες συμμετοχές που θα είχαμε να στείλουμε, και ότι στηρίζω κατά 105%.

Τώρα, εσύ (και άλλοι) έχετε πρόβλημα να καταλάβετε πως κάποιος που ξέρει από μουσική και ήχο, δεν έχει επαγγελματική ή άλλη σχέση με το διαγωνισμό, και είναι 58 ετών, στηρίζει αυτή τη συμμετοχή. Δεν πειράζει, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε σε όλα.

έχεις λάθος εικόνα για το πόσοι ασχολούνται και το έχουν πάρει σοβαρά
Ίσα ίσα, ξέρω ακριβώς ποιοι* και πόσοι* ασχολούνται με αυτή τη βλακεία και τα της Eurovision γενικότερα.? 
Είμαστε μειοψηφία, το έχω εμπεδώσει αυτό εδώ και δεκαετίες. Ζούμε ανάμεσα τους...?

* ολόκληρη η LGBT κοινότητα και η πλειονότητα του πληθυσμού, η οποία αποτελείται από μουσικά καρα-άσχετους και τραγικά κακόγουστους

* ολόκληρη η LGBT κοινότητα και η πλειονότητα του πληθυσμού, η οποία αποτελείται από μουσικά καρα-άσχετους και τραγικά κακόγουστους

Άσε τις γενικεύσεις λέμε, είναι πάντα άδικες.

Δεν έχει σημασία αυτό που γράφεις, εφ' όσον ο καθένας μας είναι ελεύθερος να ακούει και να επιλέγει ότι θέλει.

Επίσης, οι καυγάδες και οι λεκτικές αιματοχυσίες ανάμεσα σε "ψαγμένους", όπως σίγουρα ξέρεις, είναι θλιβερό και επαίσχυντο θέαμα, οπότε δεν διακρίνω κάποια ανωτερότητα εκεί.

Το κλειδί είναι να ξέρει καθένας τη θέση του. Για τον εν' λόγω διαγωνισμό, χρειάζεται συγκεκριμένος τύπος συμμετέχοντος και συγκεκριμένη διάθεση εκ' μέρους των παρακολουθούντων.

Εγώ συμφωνώ με την Βενετία.

Έχει και στα δεξιά του πλάνου Coco Chanel coffee table book.

51hkgGg-chL._AC_SL1259_.jpg

Άσε τις γενικεύσεις
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι άλλο από αυτο που έγραψα? Πολύ θα ήθελα να το ακούσω.

Πιστεύω ότι οι ταινίες του Βέγγου είναι  υποδειγματικά κακός κινηματογράφος.

Όμως θα έπεφτα σε βαθειά κατάθλιψη αν κάποιος αποφάσιζε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και να προβάλλονται, διότι δεν είμαι μόνο εκείνο το πρόσωπο που ξέρει τα κέρατά του από καλό κινηματογράφο (που είμαι), αλλά είμαι και ο τύπος που θέλει να ακούει το Βέγγο να κάνει μαλακίες την ώρα που γράφω κώδικα ή την ώρα που τρώω πίτσα.

Δεν είναι ο ένας αληθινός και ο άλλος ψεύτικος, είναι αληθινοί και οι δύο. Στο σωστό listening mode, το "Ζάρι" είναι ένα ποπ κομψοτέχνημα. Στο λάθος listening mode είναι κάτι ανάξιο λόγου.

Εγώ συμφωνώ με την Βενετία.

Έχει και στα δεξιά του πλάνου Coco Chanel coffee table book.
Δεν μας λες με λίγα λόγια σε τι συμφωνείς, γιατί 13 λεπτά βίντεο με την Βενετία (?) δεν...

Στα 35" πάτησα Stop.?

Δεν μας λες με λίγα λόγια σε τι συμφωνείς, γιατί 13 λεπτά βίντεο με την Βενετία (?) δεν...
Δεν το είδα το video....δεν ξέρω καν τι λέει...αλλά συμφωνώ ?

Πιστεύω ότι οι ταινίες του Βέγγου είναι  υποδειγματικά κακός κινηματογράφος.
Οι ταινίες του Βέγγου είναι υποδειγματικά κακός κινηματογράφος, με υποδειγματικά κορυφαίο χιούμορ.

Όμως θα έπεφτα σε βαθειά κατάθλιψη αν κάποιος αποφάσιζε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και να προβάλλονται
Και ποιος είπε ότι θέλει να πάψει να υπάρχει η Eurovision? (όχι ότι θα έτρεχε και τίποτα αν αύριο σταματούσε να υπάρχει, ίσα ίσα...) Να πάψουν να χαλάνε τα λεφτά των Ελλήνων σε μαλακίες, αυτό λέμε. Ας μπουν χορηγοί κι ας στέλνουν τραγουδάκια για 12χρονα κάθε μήνα. Μακριά απ'την τσέπη μας μόνο.

Το "Θε σε κάνω Βασίλισσα" και το "πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" ήταν αριστούργηματα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Attachments

• Vegos ypologismoi dolaria-draxmes.mp4
    11.5 MB
Υπάρχει όντως χιούμορ (γνήσιο) σε μερικές ταινίες του. Στις πιο πολλές όμως υπάρχουν χοντράδες, με τις οποίες εμείς γελάμε βέβαια, για τους δικούς μας λόγος και διότι είμαστε στο σωστό viewing mode. Άμα θες να δεις τον "Πόλεμο των Άστρωνε" και σου βάλω Βέγγο, θα ξυνίσεις.

Τώρα για το περί "τσέπης μας" κλπ, παρ'ότι ο SF έφερε στοιχεία που δείχνουν ότι η ΕΡΤ μάλλον κερδίζει από την όλη ιστορία, περιορίζομαι να πω ότι αυτή είναι επί της ουσίας μία πολιτική συζήτηση, άρα τζιζ. Δε νομίζω πάντως ότι θα επέλεγε κανείς μας ποιον θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές επί τη υποσχέσει ότι θα σταματήσουμε να στέλνουμε συμμετοχές στη Eurovision, οπότε δε μας απασχολεί και τόσο όσο λένε ότι μας απασχολεί.

Δεν το είδα το video....δεν ξέρω καν τι λέει...αλλά συμφωνώ

Επιτέλους, μία λογικιά άποψις.

• Like
Reactions: LK
Άμα θες να δεις τον "Πόλεμο των Άστρωνε" και σου βάλω Βέγγο, θα ξυνίσεις.
Ξινίζω επίσης όταν θέλω να παίξω λίγο Assassin's Creed Mirage και ο Trolley με επαναφέρει στο θρεντ της Eurovision.?

Λοιπόν, ξεκινάμε.?

image.png

Και εμένα όταν  παίζω λίγο Battlefield 2042.

Battlefield 2042_2024.03.22-20.09_1.mp4

Κερδίζουμε από τη Eurovision.

Κάπου αλλού θα τα πετούσαν τα χρήματα.

Τουλάχιστο πάνε για την προβολή της χώρας, θετική για εμένα για αυτή την περίοδο και θα πάει και πολύ καλά.

Και πάνε σε τσέπες επαγγελματιών.

Εντάξει, θα μπορούσε καλύτερα να γίνει η επιλογή, με ψηφοφορία, με ΑΣΕΠ? whatever αλλά τόσα δίνουν για το τίποτα, τόσα εκατομμύρια πάνε σε τσέπες υπερτιμολογημένα για φονικές υποδομές με διορισμένους αγράμματους κουμπάρους?, τώρα πάμε για καλό σκοπό, ας είναι

Attachments

• Battlefield 2042_2024.03.22-20.09_1.mp4
    71.4 MB
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back