Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Το ενδυματολόγικο, η μόδα είναι τέχνη. 

H Σάττι με το τραγούδι αυτό αλλά και το video clip μας δείχνει  πως η τέχνη της είναι ΜΟΔΑ  που θα λιώσει τις καρδιές ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ στον φετινό διαγωνισμό. ΠΡΩΤΙΑ μυρίζομαι? το ένστικτό μου μου λέει πλέον καθαρά πως θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! GO SATTI, GO!!!?

• Haha
Reactions: LK
Τα ρούχα φθηνά είναι. 

Ούτε ένα  ΜΙΣΟ κοστούμι της προκοπής δεν ράβεις με 3Κ.

κορεκτεντ (Πρεπει να παμε μαζι ενα ταξιδακι στη Ναπολι εχω ακρες ΜΕΣΑ στο ραφταδικο και τα παιρνω μιση τιμη  ?  )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ  (Πρεπει να παμε μαζι ενα ταξιδακι στη Ναπολι εχω ακρες ΜΕΣΑ στο ραφταδικο και τα παιρνω μιση τιμη  ?  )
Είμαι οκ με κοστούμια.......υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα βάλω γραμμάριο ?

'Έκανα τη ΜΑΛΑΚΙΑ βέβαια.....στην τριπλή μετακόμιση που έκανα πριν 2 1/2 χρόνια.....να πετάξω 2 κλασσικά κομμάτια πάνω στα νεύρα μου και την κούραση.

Ένα βελούδινο μαύρο dinner jacket και ένα checked suit ...... θα αναπληρωθούν όταν βρω κάτι που θα μου "μιλήσει" ?

Έχει προσφορές στο bertolucci με 90 ευρώ. Εγώ που ήμουν πάντα ωραίος ότι και να φορέσω μου πάει και ξεχωρίζω. Γι αυτό με φθονουν οι φραγκατοι και με λατρεύουν οι γυναίκες τους . Hollywood Material. Go Satti! ?

Έχει προσφορές στο bertolucci με 90 ευρώ. Εγώ που ήμουν πάντα ωραίος ότι και να φορέσω μου πάει και ξεχωρίζω. Γι αυτό με φθονουν οι φραγκατοι και με λατρεύουν οι γυναίκες τους . Hollywood Material. Go Satti! ?
Και εγω ό,τι και να βάλω μου πάει...και ακόμα καλλίτερα όταν δεν βάλω. ?

Αλλά ειδικά στο κοστούμι....το φθηνό φαίνεται.

Και μολονότι τα πατρόν είναι πολύ καλά στα φθηνά πλέον.....το πανί......δεν.

Και εγω ό,τι και να βάλω μου πάει...και ακόμα καλλίτερα όταν δεν βάλω. ?

Αλλά ειδικά στο κοστούμι....το φθηνό φαίνεται.

Και μολονότι τα πατρόν είναι πολύ καλά στα φθηνά πλέον.....το πανί......δεν.
Φέρτε ότι θέλετε να το φορέσω, ακόμα και γυναικεία ρούχα και θα δείτε πως σε εμένα θα φαίνεται ωραίο. Αρκεί να είναι το σωστοί μέγεθος. Ιδιαίτερα για πιο παλιά που είχα κορμαρα........ 

Αλλα και τώρα θα το καταλάβετε μόλις με δείτε από μόνοι σας. Πραγματικά αυτό που μου έδωσε χαρά στη ζωή μου είναι το ότι ήμουν ωραίος άντρας και είχα όλα αυτά τα προνόμια που σου δίνει το γεγονός. Να σς κοιτάνε ακόμα και οι ψηλές γυναίκες και να φαίνεσαι, να επιβάλλεται με το 1.86 που είναι ύψος τόσο όσο. Γιατί πιο ψηλά μετά, ε, είναι άχαρο. ? Και μου λένε πως ο γιος μου είναι πιο ωραίος. Φαντάσου. Και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο πως θα περάσει και αυτος καλά. Γιατί θα τον θέλουν οι γυναίκες. Ήδη τον κυκλωνουν. Και να ξέρετε πως έχω κάψει και καρδιές πολλων αντρών. Τέλος πάντων το θέμα είναι για εμένα πως μόδα είναι ότι σου πάει και πως αν είσαι ωραίος με κορμαρα διάβαινε. Φόρα και λαμπατέρ. Και ο πιο πλούσιος στο δωμάτιο είναι ο πιο χύμα. Έχω δει κοστουματους με καλά κοστούμια που δεν έχουν 20 αρχικό στην τσέπη και τους κυνηγάνε οι εισπρακτικες κσι η εφορία. Ουουου. Χόρτασα ? και εγώ κυκλοφορώ με ένα χιλιάρικο στην τσέπη για να έχω ψιλά. ?Σατι, όρμα και φατους όλους. Ότι και να φορέσεις σου πάει! 

• Haha
Εμ, πάμε στην Eurovision με τέτοιοο κομμάτι ενώ μπορούσαμε να πάμε με ένα που αναδεικνυει τον πραγματικό σύγχρονο, τον σημερινό ελληνικό πολιτισμό μας και τη φιλοξενία μας. 

https://www.facebook.com/share/r/p6SjJmhAWXWdQsht/

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στα στοιχήματα ανεβαίνουμε- από 14 φτάσαμε στο 7, ενώ κάποιοι μας δίνουν και ψηλότερα. ? 

Εμ, πάμε στην Eurovision με τέτοιοο κομμάτι ενώ μπορούσαμε να πάμε με ένα που αναδεικνυει τον πραγματικό σύγχρονο, τον σημερινό ελληνικό πολιτισμό μας και τη φιλοξενία μας. 

https://www.facebook.com/share/r/p6SjJmhAWXWdQsht/
Τι είναι αυτό που βλέπουμε στο λινκ? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο επεξηγηματικός?

Ψυχραιμία κύριοι... 100 σελίδες thread κρίμα είναι να πέσει λουκέτο ?

Κόψε το ειρωνικό υφάκι σε μένα.

Ποιο ειρωνικό υφάκι; Σε ρώτησα τι σε νοιάζει εσένα πόσο κάνουν τα ρούχα της;

Εμένα, π.χ., δεν με νοιάζει, ούτε είδα να νοιάζει κανένα άλλο εδώ μέσα τουλάχιστον.

Μόνο εγώ θα τσακώνομαι μαζί του.

Έτσι.

κρίμα είναι να πέσει λουκέτο

Να πέσει λουκέτο επειδή με έβρισε ο Διαλόγου;

Ε, όχι δα.

Έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη., π.χ. πόσο έκανε το κομμωτήριο της Σάττι, αν παίζει με Μοντάζ κλπ.

Ψυχραιμία κύριοι... 100 σελίδες thread κρίμα είναι να πέσει λουκέτο ?
Problem solved

malakas blocked.jpg

Αυτός ο μονδεράτορας μόνο να χαμογαλά ξεύρει?

Ένα αμπελαλέ, καλέ αγνοείτε άνθρωπας.

Οκ ανευρεθεί φίουυυυυυυυυυυ

Τι είναι αυτό που βλέπουμε στο λινκ? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο επεξηγηματικός?
Νόμιζα πως ήταν εικόνα αλλά τελικά ήταν βίντεο... Έχω να επισκεφτώ το facebook πολλά χρόνια

Και τα κόκκινα παπουτσάκια πάνε κοντά στο χιλιάρικο, οπότε νατο το 3χίλιαρο

ψιχουλα δηλαδηΣ.... οσο μιση γοβα της Μαρινελλας στα ντουζενια της...

παντως 1000 ευρω για αΦτα τα παπουτσια ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ δεν εδινα που να...μου τα χαριΖες ?

• Haha
Reactions: MGs
Αυτά είναι. Φτιάχνεις ένα "παπούτσι" με €5-10, το πουλάς στα ψώνια κάνα χιλιάρικο και τέλος. Εκεί είναι τα λεφτά, στην ένδυση και στην υπόδηση, άντε και στα ναρκωτικά...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back