εγω δεν μπορω ακομη να τα μαζεψω απο τη συναυλια του waters στη μαλακασαgeorge956 είπε:Απλα προσπαθουμε να μαζεψουμε τα σαγονια μας....
Φουρειρα???????noe13 είπε:Προσπαθω να σκεφτω μια ελληνιδα που θα μπορουσε να το πει!!!
Από τον Waters σίγουρα τέτοιο αποτέλεσμα περιμένεις, από μια cover μπάντα όμως;raf είπε:εγω δεν μπορω ακομη να τα μαζεψω απο τη συναυλια του waters στη μαλακασα![]()
Μάλλον Aussie.Brit Floyd?
Mέσα είσαι. ;DΦουρειρα???????
πειτε μου εαν εχω πεσει μεσα γιατι θα σκασω.....
Και φαίνεται ο μαγαζάτορας ήταν ευχαριστημένος και τους έφερε ξανά και για πιο πολύ ώρα ;Dplayloud είπε:Σε μεγαλο μαγαζι παιζουνε και 'νταξ καλεσανε κοσμο. Θα το βγαλουν το μεροκαματο![]()
Για να τους στειλω καμμια νυξη γιατι παιζοντας τοση πολλη ωρα χαλαν' τη πιατσα ;Dalexmei είπε:Και φαίνεται ο μαγαζάτορας ήταν ευχαριστημένος και τους έφερε ξανά και για πιο πολύ ώρα ;D
Ειχα την εντύπωση ότι ειχαν αλλες γυναικειες φωνες οι Aussie. Αλλα και οι Brit δεν ειναι, γιατι τώρα θυμηθηκα ότι εκεινoι το εχουν ξεφτυλίσει σε πιστότητα.Nestoras είπε:Μάλλον Aussie.![]()
Χιχιχι.. ;Dneeq είπε:Εχουν μέχρι και 2 keyboardists, με ίδια σχεδον διαφορα ηλικιας που ειχαν οι Wright-Carin![]()
χεχε, κοίτα Τάκη (τώρα που συνειδητοποίησα ποιος είσαιplayloud είπε:Για να τους στειλω καμμια νυξη γιατι παιζοντας τοση πολλη ωρα χαλαν' τη πιατσα ;D
Εγω θα ελεγα ωραιο,αλλα οπως το ειπε η sam brown στο pulse μαρεσε περισσοτερο.Nestoras είπε:Kαι τώρα τι λέμε εδώ;