- Πόντοι
- 6
Δεν παιζει με αυτη αλλα με μια original πλαστικη Airline που ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη.... ;DΜε αυτην παιζει κ ο white..
Eιναι πολυ ωραιες κοπιες των Mosrite.Αν σου αρεσει ο ηχος των Ventures χτυπα την.xrisosmike21 είπε:Superfunk ποια η γνωμη σου για τις sidejack?
Ολες οι Eastwood ειναι πολυ προσεγμενες οποτε δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα,προσωπικα η Tuxedo που εχω ειναι εκπληκτικη απο πλευρας κατασκευης & ηχου (βεβαια με ενα σετακι Lolars απογειωθηκε και αλλο ηχητικα,αλλα και οι στοκ μαγνητες σουπερ ηταν).επισης ποια θεωρεις την καλυτερη κιθαρα απο πλευρασ ποιοτητας?
Και οι άλλες τρεις?Superfunk είπε:Ολες οι Eastwood ειναι πολυ προσεγμενες οποτε...
Δεν προσέχουμε στην παράδοση; ;Dhadgi είπε:Βασικά,αν και μια αγορά κιθάρας δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου,πρέπει να ομολογήσω ότι τόσο οι Eastwood όσο και οι Reverend είναι απλά πειρασμός και για να βάλω και άλλες δύο εταιρίες στο παιχνίδι,το ίδιο όμορφες και είναι οι Kay και οι Harmony.
H απορία που έχω είναι,στα ίδια χρήματα(~700ευρώ) σε ποιά από αυτές τις μάρκες να κινηθεί κάποιος;
edit:από άποψη ποιότητας κατασκευής
Είναι στα σχέδια του όχι και τόσο άμεσου μέλλοντος να πάρω μια semi-hollow κιθάρα γύρω στα 600 ευρώ και θέλω να ξεφύγω της πεπατημένης(βλέπε Epiphone,Ibanez etc).Θα ήθελα κάτι σε Reverend(Manda Ray hb),Eastwood(Classic 6),Harmony(H54 rocket),Kay guitars(Jazz II ή Barney Kessel),αν και οι 2 τελευταίες υποψιάζομαι πως ξεφεύγουν αρκετά σε τιμή.hadgi είπε:Και οι άλλες τρεις?