Πιστεύω πως ίσως να είναι καλύτερο να πάρεις το long shaft για να έχεις, όπως λες, το κεφάλι σου ήσυχο. Όσον αφορά στους Rebel Yell, πάρε και τη γνώμη του ίδιου του Tim που τους φτιάχνει στέλνοντας ένα email στην Bare Knuckle. Θα σου απαντήσει λακωνικά αλλά η συμβουλή του είναι πολύτιμη, αρκεί να είσαι πολύ συγκεκριμένος στην περιγραφή του σετάπ σου και τι ακριβώς επιθυμείς να πετύχεις.
Εδώ όμως θέλω να σημειώσω κάτι ακόμη: ήμουν πάντοτε κάθετα αντίθετος στην κλασσική νεοελληνική καγκούρικη συνήθεια - πολιτική "πάρε αμαξάκι, πέτα του φιλτροχοάνες, ζαντούλες, εξάτμιση και ένα πειραγματάκι στον εγκέφαλο κι είσαι τζετ". Συμβαίνει και σε κιθάρες-ενισχυτές κλπ, και το έχω δει άπειρες φορές και στο παρόν φόρουμ, και αλλού: πριν καλά-καλά κάποιος αγοράσει μια κιθάρα (δεν μιλάμε καν να την παίξει...) έχει παραγγείλει τα upgrades της, από μαγνήτες και nuts μέχρι ηλεκτρικά, γέφυρες, τάστα και δεν συμμαζεύεται. Σαν να μην τον ενδιαφέρει καν πια το πώς θα ακούγεται η κιθάρα χωρίς αυτά, έχοντας λάβει ως δεδομένο ότι η σούπερ ντούπερ καστομιά του θα "σπέρνει", παραβλέποντας εντελώς την πιθανότητα να του φανεί μια χαρά στην αρχή καθιστώντας τα upgrades άχρηστα. Εγώ προχώρησα στα upgrades περίπου δυο χρόνια μετά την αγορά της κιθάρας που συζητάμε, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τι θέλω να αλλάξω και γιατί, έχοντας πείρα πάνω στο ίδιο το όργανο.
(Δεν το λέω συγκεκριμένα για σένα αλλά γενικά. Θινκ αμπάουτ ιτ... ραντ όβερ)