Ποτε θα ανεβασεις κανα κλιπ με τις μοντες?Επισης ποσο στοιχισανε αν επιτρπεται?kkmspm είπε:Είναι καθαρά μεταλοενισχυτης. Είναι φουλ κομπρεσαρισμενος με ατέλειωτο gain. Πολύ ευέλικτος ηχητικά και στα λεφτά του κλέβεις Εκκλησία.
Αν ασχολείσαι με mods μπορείς να μετατρέψεις το od2 σε dual rec. Άσε που το od1 παίζει μια χαρά μέταλ.
Έχω τον 205 και μιας και δεν τον ήθελα μόνο για μέταλ έχω κάνει 3 πανεύκολα mods ώστε να κάνω ποιο δυναμικά τα crunchy κανάλια ενώ έχω αφήσει κομπρεσαρισμενο μόνο το od2 red.
Επίσης ο ενισχυτής είναι μάνα για downtuning.
Υπαρχει dual rec mod για το OD2? Πρώτη φορα το ακουω...kkmspm είπε:Αν ασχολείσαι με mods μπορείς να μετατρέψεις το od2 σε dual rec. Άσε που το od1 παίζει μια χαρά μέταλ.
Δεν ψαχνω κλασσικο marshall ηχο. Οπως ανεφερα και παραπάνω παιζω κυριως μεταλ και με απασχολει το OD2 γιατι ειχα ακουσει πολλα αρνητικα για το καναλι.Αν ψαχνεις τον κλασσικο marshallοηχο δε θα τον βρεις εκει...
Αν θελεις ενα μεταλλοενισχυτη που να μπορει να παιξει πολλα πραγματα με "κατι" απο παλια, τον βρηκες...
Τι ακριβως θελεις να παιξεις και γιατι σε απασχολει το OD2?
Ο ενισχυτης εχει 4 καναλια και αυτα με τη σειρα του απο 3 modes...manoz_rhm είπε:Δεν ψαχνω κλασσικο marshall ηχο. Οπως ανεφερα και παραπάνω παιζω κυριως μεταλ και με απασχολει το OD2 γιατι ειχα ακουσει πολλα αρνητικα για το καναλι.
Παρολαυτα νομιζω εχει τρομερο touch και μεταφραση παιξιματος ειδικα στα καθαρα τουkkmspm είπε:Είναι καθαρά μεταλοενισχυτης. Είναι φουλ κομπρεσαρισμενος με ατέλειωτο gain.
μπορεις να κανεις και τα δυο που περιγραφεις...sakourtele είπε:Μια τελευταια διευκρινηση.. Στο 4αρι footswitch του 205 μπορω αν θελω να αποθηκευσω π.χ. στο 3 το orange mode του OD,στο 4 το red mode του OD και στο 2 το red mode του Clean ή τα καναλια του switch 3 και 4 ειναι αποκλειστικα για master volume και reverb αντιστοιχα?