Aυτό δεν μπορεί να γίνει...!!! πως να συμφωνήσουμε όλοι? πίστεψέ με, αυτό στο οποίο όλοι θα συμφωνήσουν είναι να αγοράσεις λαμπάτο ενισχυτή (μόνο επειδή μιλάς για αναβάθμιση) και πως πρέπει έχοντας σαν δεδομένο αυτό - πως είναι η σωστή απόφαση δηλαδή αυτή, να αποφασίσεις εσυ ποιον θέλεις.Sara είπε:Μπορείτε πανω κάτω να συμφωνήσετε όλοι σε τι να καταλήξω?
Οκ, λαμπάτο να πάρω αλλα τα λεφτά που διαθέτω είναι 400 ευρω δυστυχώς!
Δεν μπορώ παραπάνω πραγματικά!
Και δεν μπορώ να άρω σβάρνα τα μαγαζιά και να δοκιμάζω εναν εναν τους ενισχυτές!
Αν γινεταί εσείς που ειστε πιο ψαγμένοι και έχετε ακούσει αρκετους να καταλήξετε αντικειμενικά σε έναν συγκεκριμένο!
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα απο όλους σας!
Ευχαριστώ!
Ναι αλλά επίσης ισχύει το ότι αν ξέρεις τι να πληρώσεις, αξιοποιείς τα χρήματά σου πολύ, μα πολύ καλύτερα από άλλες περιπτώσεις... Τώρα όσον αφορά στις προτάσεις, έγιναν τρεις πολύ καλές και θα τις δεις αν ανατρέξεις στην αρχή του θρεντ.Sara είπε:Μάλλον οτι πληρώσεις παιρνεις τελικά. Ο πιο ισχυρός και ακλόνητος νόμος της αγοράς...
Μα πως μπορείς να περιμένεις μια αντικειμενική πρόταση σε κάτι που είναι τόσο υποκειμενικό όσο η αίσθηση που προκαλεί ο ήχος. Είναι ποτε δυνατόν να συμφωνήσουν οι κιθαρίστες ?Sara είπε:Μπορείτε πανω κάτω να συμφωνήσετε όλοι σε τι να καταλήξω?
Οκ, λαμπάτο να πάρω αλλα τα λεφτά που διαθέτω είναι 400 ευρω δυστυχώς!
Δεν μπορώ παραπάνω πραγματικά!
Και δεν μπορώ να άρω σβάρνα τα μαγαζιά και να δοκιμάζω εναν εναν τους ενισχυτές!
Αν γινεταί εσείς που ειστε πιο ψαγμένοι και έχετε ακούσει αρκετους να καταλήξετε αντικειμενικά σε έναν συγκεκριμένο!
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα απο όλους σας!
Ευχαριστώ!
Στο δικό μας έψαξες; Eγώ τον έχω δοκιμάσει αρκετά και τον θεωρώ μέγιστη απάτη και καπηλεία του κλασσικού παλιού ιστορικού ονόματος του πρώτου Champ (όχι τέτοιο μαύρο χάλι όσο ο Vibro Champ XD αλλά πλησιάζει). Oύτε ζωγραφιστό δεν θέλω να τον βλέπω.Angelos είπε:Εγω, ας πουμε, σκέφτομαι να πάρω εναν Fender Super Champ XD, χωρίς να τον έχω ακούσει, ετσι για πείραμα να δω πως ακούγεται. Οι κριτικές στα φόρουμ είναι πολυ καλές ( δες εδω πχ τι γίνεται) ...
Ο κατάλογος αυτός φτάνει μέχρι τα 4100 ευρώ. Αν έχεις τόσα, τι κάθεσαι και μας ρωτάς;;!; ;D
Μα αυτό ακριβώς εννοώ, ότι δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα, γιατί ...bloody_sunday είπε:Στο δικό μας έψαξες; Eγώ τον έχω δοκιμάσει αρκετά και τον θεωρώ μέγιστη απάτη και καπηλεία του κλασσικού παλιού ιστορικού ονόματος του πρώτου Champ. Oύτε ζωγραφιστό δεν θέλω να τον βλέπω.Εγω, ας πουμε, σκέφτομαι να πάρω εναν Fender Super Champ XD, χωρίς να τον έχω ακούσει, ετσι για πείραμα να δω πως ακούγεται. Οι κριτικές στα φόρουμ είναι πολυ καλές ( δες εδω πχ τι γίνεται) ...
Παρόλη την ηλικία μου, δεν έτυχε ποτέ να τον ακούσω ... ή δεν το θυμάμαι πια :bloody_sunday είπε:Δεν αντιλέγω βρε Άγγελε, αλλά όσον αφορά στο (1) θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει γιατί ο παλιός Champ ήταν διαμάντι...
Είναι τρανζίστορ, νομίζω είναι valvestate... έχει τα μειονεκτήματα που σου είπα και σε άλλα post, αλλά αφού καταλαβαίνω πως θα κινηθείς αναγκαστικά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, δεν νομίζω πως πρέπει να δώσεις περισσότερο απο 200 ευρώ για την κεφαλη αυτή (maximum).Sara είπε:Ένας γνωστός του αδερφού μου πουλάει μια κεφαλή Marshall G100RCD και μια καμπινα με 4Χ12".
Δεν μου είπε ακόμα τιμή. Απλά οτι ειναι σε αψογη κατάσταση.
Τι γνώμη έχετε για αυτόν και σε τι τιμή θα παίξει για να μην με πιάσει κότσο?
Τον άκουσες με την κιθάρα σου να δείς αν σου αρέσει ?Sara είπε:Ένας γνωστός του αδερφού μου πουλάει μια κεφαλή Marshall G100RCD και μια καμπινα με 4Χ12".
Δεν μου είπε ακόμα τιμή. Απλά οτι ειναι σε αψογη κατάσταση.
Τι γνώμη έχετε για αυτόν και σε τι τιμή θα παίξει για να μην με πιάσει κότσο?