- Πόντοι
- 38
Έχω παίξει με διάφορα μπάσα (έχω και 5-6) όμως το καλύτερο (μπορείς να φτιάξεις ΌΤΙ ήχο θέλεις) ήταν ένα TRB Yamaha signature #33, με την καμμία δεν το έφταναν όλα τα υπόλοιπα με δεύτερο ένα partmade JazzBass και το ARIA μου
http://www.dhgate.com/new-style-hand-carved-hollow-high-quality/p-ff8080812b2e44e5012b3fb3fcfe5074.htmlEvilnye είπε:Ωραίο το τρύπιο
Περισσότερες πληροφορίες γι αυτό;
Έχεις πολύ δίκιο. Το μόνο όργανο που έχω παίξει και έκοβε απιστευτα μέσα στη μπάντα χωρίς να χάνεται τίποτα από τον ήχο του και τις αρμονικές του ήταν ένα ακριβό Yamaha signature. Νομίζω του Nathan East. Κρίμα που δεν ήταν δικό μου. Είναι λίγο ακριβά όργανα, αλλά τανκ στην κατασκευή και με συγκλονιστικό ήχο. Συναγωνίζονται πολύ ακριβά χειροποίητα όργανα.studio54GR είπε:Έχω παίξει με διάφορα μπάσα (έχω και 5-6) όμως το καλύτερο (μπορείς να φτιάξεις ΌΤΙ ήχο θέλεις) ήταν ένα TRB Yamaha signature #33, με την καμμία δεν το έφταναν όλα τα υπόλοιπα με δεύτερο ένα partmade JazzBass και το ARIA μου
φιλε μου εγω εχω 2 οργανα του αντωνη και ειμαι υπερευχαριστημενος με το αποτελεσμα της δουλειας του,τον ηχοχρωμα,την τιμη,το αποτελεσμα στις ηχογραφησεις και την αντιμετωπιση του αντωνη σαν κατασκευαστης....ποια ειναι η γνωμη σας?
εγω εχω παιξει και πιστευω πως ειναι πολυ καλα... 8)
καλο ειναι να υπαρχουν γνωμες για καποιο μαστορα κ ας εχουν περασει χρονια απο το ποστ!Να τσεκαρουμε τη δουλεια του βρε αδερφε! ;DVartanis είπε:Αμα περιμενεις απαντηση απο καποιον, μετα απο 5 χρονια,ειναι καπως ;D