Gibson vs Fender. Η σύγκρουση των γιγάντων. Η τιτανομαχία.

Gibson ή Fender

• Σύνολο ψηφοφόρων
    39
Είμαι Στρατοκαστεράκιας, αλλά ….. τίποτα άλλο να μην έφτιαχναν οι Γίβσονες, η LP junior με τον έναν μαγνήτη , μόνη γέρνει την ζυγαριά. Τόσα χρόνια οι  Φεντεριάρηδες να ντρέπονται να βγάλουν μια φθηνή της προκοπής Νοκάστερ μονοπήνια, ΝΤΡΟΠΗ !
Το όνειρο μου είναι μια χτυπημένη από παντού melody maker.

Χρειάζεσαι και αυτο

1963-Fender-Bassman-004.webp

E, δεν είσαι τυχερός σήμερα. Θα μπορούσες να χτυπήσεις αυτή (1959), στην προνομιακή τιμή των 4.495 δολαρίων, αλλά σε πρόλαβαν.  ?

Melody Maker.jpg

Χρειάζεσαι και αυτο

Προβολή συνημμένου 48047
Για να την χτυπήσω πάνω; ?

E, δεν είσαι τυχερός σήμερα. Θα μπορούσες να χτυπήσεις αυτή (1959), στην προνομιακή τιμή των 4.495 δολαρίων, αλλά σε πρόλαβαν.  ?

Προβολή συνημμένου 48048
Έπαιζε μια στις αγγελίες,  αλλά....

Χρειάζεσαι και αυτο

Προβολή συνημμένου 48047
Είδες πόσο επίκαιρο τελικά είναι το ερώτημα σου σε διπλανό νήμα; ?

Μετά θα χτυπήσεις και ένα τέτοιο... Σηκώνει μέχρι 250 κιλά, θα είσαι τζετ

ΥΓ: Ματσάρει και στο χρώμα ?

πλατφόρμα.jpg

H fender έχει την Jazzmaster,η gibson *ψήφο μόνο για τις Epiphone.

Φόρο τιμής στον κύριο Επαμεινώνδας Σταθόπουλο.

Epiphone by Gibson*.

Προβολή συνημμένου 48050
+100 απο εμένα για τον Επαμεινώνδα

Και για τον μπαμπά του Αναστάσιο, εκ Καστανιάς Λακωνίας, που ξεκίνησε τη δουλειά

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Αθάνατος

(Έχω δει και πιάσει μαντολίνο του. Άριστο σε όλα)

Εγώ πάντως πάνω στη σκηνή μόνο στρατ θυμάμαι να σπαγανε και να καιγανε, τις LP τις πρόσεχαν πάντα & τις σεβόντουσαν... ?
Οι LP σπάνε και μόνες τους, αν παρεξηγηθούνε με τον παίχτη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και η κόκκινη strat ήταν η trademark κιθάρα του την εποχή του victims of the future, καθώς και σε μεταγενέστερες εποχές?

Η αγαπημένη του αν δεν κάνω λάθος ήταν η greeny LP που έχει τώρα ο Χαμμεττ (και παίζει ακόμα στα live)!!!

Η αγαπημένη του αν δεν κάνω λάθος ήταν η greeny LP που έχει τώρα ο Χαμμεττ (και παίζει ακόμα στα live)!!!
O μακαρίτης είχε μεγάλη λατρεία για τον άλλο μακαρίτη (Green). 

Αυτοί οι κανάγιες Hammett - Trujillo, ο ένας με την Greeny και ο άλλος με το Bass of Doom ?

O μακαρίτης είχε μεγάλη λατρεία για τον άλλο μακαρίτη (Green). 

Αυτοί οι κανάγιες Hammett - Trujillo, ο ένας με την Greeny και ο άλλος με το Bass of Doom ?
Δε λετε καλύτερα που πήγανε τα όργανα σε ανθρωπους που ξέρουνε τι έχουνε και θα τα προσέξουν....?

Εγώ πάντως πάνω στη σκηνή μόνο στρατ θυμάμαι να σπαγανε και να καιγανε, τις LP τις πρόσεχαν πάντα & τις σεβόντουσαν... ?

Eνταξει έφαγαν και οι LP τις φαπες τους 

Δε λετε καλύτερα που πήγανε τα όργανα σε ανθρωπους που ξέρουνε τι έχουνε και θα τα προσέξουν....?
Εγώ θα το έθετα λίγο διαφορετικά... Δεν λέτε που δεν τα μάζεψε και αυτά ο... Μασαμπούκας (Bonamassa) που έχει μαζέψει ότι vintage κούτσουρο κυκλοφορεί; ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
12 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Eνταξει έφαγαν και οι LP τις φαπες τους 

Έχουμε κάνει κάναν υπολογισμό (σε σημερινές τιμές και με βάση την παλαιότητα των οργάνων που έσπασε) τι... λογαριασμό έκανε; 

Πάμε και στο υποερωτημα για μικρότερο budget. 

Epiphone vs Squier. Η σύγκρουση των ταληροπαγίδων. Η τιτανομαχία των φραγκοφονιάδων. 

Εδώ σας θέλω, για πάρτε θέση 

Πάμε και στο υποερωτημα για μικρότερο budget. 

Epiphone vs Squier. Η σύγκρουση των ταληροπαγίδων. Η τιτανομαχία των φραγκοφονιάδων. 

Εδώ σας θέλω, για πάρτε θέση 
Φτιάξε poll ?

Η λογική λέει ότι όποιος πήγε με Fender θα υποστηρίξει Squier και όποιος πήγε με Gibson θα υποστηρίξει Epiphone. Ε;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back