- Πόντοι
- 38
Να ενημερωσω φιλε μου οτι εχω 8 κιθαρες αυτην την στιγμη τις οποιες απεκτησα ΟΛΕΣ απο ελληνικα μαγαζια και οχι απο γερμανο.... Το μονο που εχω αγορασει απο γερμανο ειναι ενας μαγνητης σε κρεμ χρωμα που στην Ελλαδα δεν υπαρχει... Στηριζω την Ελληνικη αγορα και συμφωνω οτι πρεπει να ψωνιζουμε κατα το δυνατο απο εδω...taq είπε:Το bon studio Aris, είναι αντιπρόσωπος και έχει τιμές καταλόγου. Αυτές που άκουσες σαν τιμές είναι οι τιμές καταλόγου χωρίς καμία έκπτωση. Τα μαγαζιά που προμηθεύει κάνουν εκπτώσεις που φθάνουν σε πολλά είδη και το 25% το έχω διαπιστώσει πολλές φορές μέσα από τις δικές μου αγορές. Εγώ στη θέση σου απλά θα επισκεπτόμουν όσα μαγαζιά μπορούσα στο κέντρο και θα έλεγα χωρίς καμιά περιστροφή, θέλω να βρώ μιά Gibson strd ή traditional διαθέτω 2000 ευρώ και στην αντιπροσωπεία μου είπαν τάδε τιμές, υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης σε εσάς? Μπορώ να δοκιμάσω κάποιες? Να σαι σίγουρος ότι δεν θα σου πει κανείς όχι.
Μα θα πρεπει να ειναι και ηλιθιος καποιος , ωστε να βρισκει κατι εδω σε κανονικες τιμες και να προτιμησει να το παρει απο εξω περιμενωντας 15 μερες και οταν ερθει το πραγμα να ρισκαρει να ειναι φωλα... Πιστευω οτι ολοι απευθηνομαστε στον τομαν οταν δεν εχουμε αλλη επιλογη.
Στο μπον στουντιο λοιπον ειναι αντιπροσωπος και δεν ξερω ακριβως τι παιζει και γιατι δεν κανει καλυτερες τιμες... Ομως και η BCRICH εχει αντιπροσωπια στην Ελλαδα ( alvertos ) και μια χαρα εκπτωσεις κανει . Και η σεχτερ επισης και χτυπαει καλυτερες τιμες απο τομαν. Μα και η φεντερ και η τζακσον ακομα και η ξεχασμενη dean εχουν αντιπροσωπους στην Ελλαδα και μια χαρα εκπτωσεις κανουν... Δεν θελω να κατηγορησω απλα αν ξερετε κατι παραπανω πειτε το... Γιατι ποιος μπορει να παρει την στανταρντ 2800 ?
Ασε που δεν εχει και την traditional pro...και ουτε προκειται να την φερει γιατι λεει ειναι σαν την studio ( ασχολιαστο )...
και να η αποδειξη... Με τον φιλο τον μαγαζατωρα εγινε η εκπτωση ... και δεν νομιζω να του την εδωσε χοντρικη... Απλα σαν γνωστος λογικα θα εκανε καποια στρογγυλοποιηση...δεν διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος παρα μονο την τελευταια΄ υπαρχει και η επιπλεον εξης επιλογη την οποια εχω κανει : συννενοηθηκα με καποιο καταστημα του οποιου πηγαινω και πηγα μαζι με τον ιδιοκτητη του στο Βον (αφου προηγουμενως, στο περιπου συννενοηθηκα μαζι του για τις τιμες) και στο Βον επειτα απο διαφορες δοκιμες κατεληξα σε μια, η οποια δοθηκε στον καταστηματαρχη του μαγαζιου που πηγαμε μαζι και επειτα τα κανονισαμε μεταξυ μας : τυχον δοσεις και λοιπα.
επιπλεον εχω αγορασει και μεσω ebay 2 Standards second hand και γενικα εχω μεινει ευχαριστημενος.
Επαναλαμβανω ομως οτι αυτο δεν ειναι ο κανονας... τα ελληνικα μαγαζια μια χαρα φερονται πλεον , και να δοκιμαζσεις σε αφηνουν και ευγενεστατοι ειναι και καλες τιμες υπαρχουν... Οι εξερεσεις υπαρχουν παντου... Εν τω μεταξυ να πω και κατι καλο οτι στο μπον στουντιο με αφησαν και δοκιμασα με την ησυχια μου χωρις να μου πουν τιποτα...
Ασχετα που στο τελος που ειπα για καλυτερη τιμη μου ειπαν οτι δεν μπορουν και να αποταθω σε καποιο αλλο μαγαζι που προμηθευουν... Τωρα γιατι δεν μπορει συγκεκριμενα ο μπον στουντιο να κανει εκπτωσεις πραγματικα δεν ξερω...