Gibson SG Classic (βλ. P90's) για heavy, thrash;;;

EDIT

Φιλε μου συγνωμη για το μπερδεμα αλλα μολις ειδα οτι η Gibson SG Classic ΔΕΝ φοραει διπλους μαγνητες αλλα Ρ-90....

αυτο σημαινει οτι οι Ρ-rails που σου προτεινα ΔΕΝ μπαινουν την κιθαρα χωρις μετατροπες....

σορρυ για το μπερδεμα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
No problem :) Να βοηθήσεις ήθελες και αυτό κρατάω. Θενξ!

Εν κατακλείδι, νομίζω ότι αφού καταφέρνω να παίζω thrashιές με την american deluxe tele μου , κάτι θα καταφέρω και με την SG Classic  ;)

Θα επιστρέψω με τα συμπεράσματά μου με κάποιο κλιπ (μόλις χτυπήσω το κιθαρόνι).

kleinmeiner είπε:
Εν κατακλείδι, νομίζω ότι αφού καταφέρνω να παίζω thrashιές με την american deluxe tele μου , κάτι θα καταφέρω και με την SG Classic  ;)
Ναι αλλά οι μαγνήτες της tele σου είναι stacked humbuckers, με p90 και το βρωμόγκαζο

που θα χώσεις για thrash θα βουίζει (και θα ξυρίζει) ανελέητα...

Αφού έχεις πάρει την απόφασή σου, ποιος ο λόγος να ρωτάς και να απαντάμε; Πάρε αυτό που γουστάρεις και τέλος. Όλα παίζονται με όλα αν το θες εσύ.

Δεν έχω ακούσει από κοντά P90's με πολλή παραμόρφωση και λέω μήπως πάω να κάνω μεγάλη πατάτα.  :(

Άντε πάλι. ΝΑΙ. ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΑ. Στο έχουν πει όλοι με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλά εφόσον εσύ το θέλεις, δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας. Έχει;

οπως σωστα σου ειπε ο mscmkr ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΑ, εσυ όμως παρόλα αυτα θες να την αγοράσεις. Το οξύμωρο ειναι οτι στον φαύλο κύκλο σου καταλήγεις να σε νοιάζει τι λενε οι αλλοι και μολις δεν πάρεις την απάντηση που θες, ΦΤΟΥ κ από την αρχη.

Για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να θυμηθεί αν το 'Άσε με να κάνε λάθος' έχει thrash στοιχεία και αν ο κιθαρίστας του Βασίλη έχει P-90...

Μετά συνήρθα. :D ;)

Καλά, μη βαράτε κιόλας. Την επόμενη φορά θα κάνω σε άλλο φόρουμ τις ενοχλητικές ερωτήσεις μου. :-X

Οι ερωτήσεις σου δεν είναι ενοχλητικές. Ενοχλητική είναι η επιμονή σου να θέλεις, πάση θυσία, να πάρεις την απάντηση που σε βολεύει.

Απλά δε μου εξήγησε ακόμη κανείς το ηχητικό αποτέλεσμα των video, αλλά μην ξαναμπούμε σ'αυτό τον προφανώς φαύλο κύκλο.

Τι να σου εξηγήσουμε βρε Κl? Πρέπει να αντιληφθείς

(α) πως ένα ηχογραφημένο κλιπ πχ. σε άλμπουμ έχει τριακόσιους χιλιάδες παράγοντες που το επηρεάζουν, από το μικρόφωνο/μικρόφωνα που χρησιμοποιήθηκαν και το σημείο που τοποθετήθηκαν, τον ενισχυτή, τους προενισχυτές μικροφώνου, τους κομπρέσσορες κλπ.

(β) πως το να περιμένεις να σχηματίσεις γνώμη για μια... κιθάρα από κάτι τέτοιο, και μάλιστα από το YouTube, είναι εντελώς μάταιο.

Από κει και πέρα βλέπω πως ορισμένες γνώμες παρατέθηκαν, οπότε αποφασίζεις και πράττεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back