ειναι μια Deluxe tele φτιαγμενη γυρω στο 2000-2001,εχει noiseless μαγνητες (απαισιοι) και μεσαιο μαγνητη για ψευτοστρατ ηχους,καθολου ασχημη (αν βεβαια αλλαξεις μαγνητες)johnny69 είπε:Εμένα όμως μου κίνησε την περιέργεια αυτή με τους τρεις μαγνήτες......
http://www.guitarsandeffects.com/guitarimages2008/crmisTdlxN/1dlxREDteloo_009.jpg
Τι "παίζει" εσείς που ξέρετε από Tele?????![]()
![]()
![]()
Όχι βρε, το κόντυνε ο SFmscmkr είπε:Μου άρεσε περισσότερο πριν...
Λίγο άσχετο αλλά μόλις πρόσφατα διάβασα / συνειδητοποίησα ότι τα κέρατα μιας SG δεν είναι ίδια, όπως νόμιζα... Το κάτω είμαι μικρότερο. Το ξέρατε και μου το κρύβατε ε;![]()
δυστυχως ο..κατοχος της δεν αγαπαει τα Bigsby (και δεν ακουσε τη συμβουλη μου μια και το ειπα οτι το Bigsby εκτος του οτι δουλευει μια χαρα ,αν το ρυθμισεις σωστα,εχει και καλυτερο ΗΧΟ....απο οποιοδηποτε surface mounted tremolo) ;D ;D ενω βεβαια η Vibrola ειναι...ΑΝΕΚΔΟΤΟ ως trem system....bloody_sunday είπε:Aς έχει χάρη ο απεριόριστος θαυμασμός που τρέφω για τον ιδιοκτήτη της (και προς εσένα SF)... αλλά αυτό το stetsbar... είναι πολύ ΜΠΛΙΕΑΧ εμφανισιακά... μια κλασσική vibrola ή έστω ένα Bigsby θα μετρίαζε τις εντυπώσεις από ετούτη τη μεταμόρφωση μιας guitar of the week... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Είναι έτσι για να έχει ποιο ανισόρροπη βρώμαstudio54GR είπε:Όχι βρε, το κόντυνε ο SF![]()