- Πόντοι
- 38
Φιλε συμφωνώ εν μερη με αυτά που λες...αλλά σίγουρα δεν εχουν σχέση η σειρά studio και special με τις standard c.s και vos...Lord_Goumis είπε:Αν θες πραγματική les paul με κεφαλαία γράμματα όπως έγραψες, δεν θα πήγαινες σε traditional αλλά σε custom shop (VOS κ.τ.λ.). Δηλαδή πάνω από 3 χιλιάρικα. Από κει και πέρα, αν θες μια les paul είτε limited 60's, είτε standard είτε traditional αυτό εξαρτάται από το πορτοφόλι σου και τα features που θες να έχει. Ίδια ποιότητα έχουν όλες αυτές δεδομένου ότι όλες φτιάχνοναι μαζικά στο ίδιο εργοστάσιο.
Υ.Γ. όταν λέω ίδια ποιότητα ΔΕΝ εννοώ ότι είναι όλες ίδιες κιθάρες έτσι??
εννοείς οτι αυτό έιναι αρνητικό???? νομίζω οτι οι πλάτες πολλών θα διαφωνήσουν...lofring είπε:οι GIBSON CS έχουν chamberd body
thanks!odis13 είπε:Mεγειες, μεγειες! Το χρωμα τελικα ειναι ωραιοτατο, φαινεται πιο "smooth" στις φωτο σου απο οτι το περιμενα.
μην ξεχνάς πως είναι studio, άρα και που έχει το maple καπάκι που στις άκρες του δίνει μια όψη (σαν) binding, πάλι καλά! (για να μην αναφέρω πάλι το πόσο κάνει καινούργια! πιο φθηνα απο faded!!!)fenderiarhs είπε:Με γειες.....αλλα les paul χωρις binding ειναι σαν σκορδαλια χωρις σκορδο
Eγω να σου πω την αληθεια προτιμω μακραν αυτο το maple lining απο το κλασσικο binding, σε οποιαδηποτε κιθαρα.frunobulax είπε:μην ξεχνάς πως είναι studio, άρα και που έχει το maple καπάκι που στις άκρες του δίνει μια όψη (σαν) binding, πάλι καλά!
εμένα πάλι, ανάλογα το χρώμα της κιθάρας μου κάνει ή δεν μου κάνει το binding... ας πούμε, μαύρη les paul χωρίς binding δεν μου αρέσει (οι 50s και 60s tribute υπάρχουν σε μαύρο χωρίς binding φυσικά, και δεν το βρίσκω ωραίο). Στο honeyburst (και στο λευκό) μου αρέσει χωρίς binding.odis13 είπε:Eγω να σου πω την αληθεια προτιμω μακραν αυτο το maple lining απο το κλασσικο binding, σε οποιαδηποτε κιθαρα.
Thanks! η αλήθεια είναι πως -ειλικρινά- δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση για να τιθασεύω και να κυκλοφορώ με goldtop..!! δεν μπορούσα να με φανταστώ με χρυσή κιθάρα!! ;D ;D Γιαυτό λοιπον πήρα το πιο "ώριμο" κορίτσι (το οποίο έχω ήδη στρώσει στο παίξιμο, την έχω 6 μέρες και πάει σήμερα για 3ο gig και έχει φάει 2 αλλαγές χορδών)bihlas87 είπε:Πιο ώριμη και ''κυρία'' η honeyburst, πιο προκλητική η goldtop, θέλει άνδρα με δυναμισμό
και αυτοπεποίθηση για να την τιθασεύσει αλλά μάλλον αποζημιώνει ;D. Πολύ ωραίες και οι
δύο, εγώ ίσως ρίσκαρα με την goldtop διότι... μια ζωή την έχουμε.
Να σου ζήσει, φαίνεται κορίτσι για σπίτι
Ναι, δεν είναι τόσο κόκκινη όσο φαίνεται... γενικά κυριαρχεί το "μελί" σε διάφορες αποχρώσεις.bluesscholar είπε:Με 'γειά η κιθάρα! Η honeyburst ήταν η επόμενη επιλογή μου αλλά τελικά επικράτησε η goldtop ;D
Φαντάζομαι πως είναι ο φωτισμός στη φωτογραφία, αλλά βλέπω το κόκκινο να επικρατεί αρκετά στο χρώμα. Από ό,τι θυμάμαι οι κύριες διαφορές μεταξύ 60's & 50's είναι το μπράτσο και τα Orange caps που έχει η 50's. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν πράγματι κάνουν διαφορά.
Και πάλι καλόπαιχτη!