Gibson 335 - ερώτηση!

Εχεις δίκιο! Σκεφτόμουνα κατι για την περιπέτεια.

22049661_1.jpg

Superfunk είπε:
Παντως ειστε συντηρητικοι παλιογεροι..παρτε ρε κανα πιο περιπετειωδες σκαφος...
Πόσο πιό περιπετειώδες?.... ;D ;D

EAS51-2T.jpg

Την άλλη εβδομάδα θα το πάω στον Νέστορα για δοκιμή

Να και η δικια μου η ασχημη    ;D

HPIM2934.jpg

Eνταξει η 355 ειναι σαφως η ωραιοτερη Gibson που υπαρχει,αν ειναι να παρεις Gibson ο εβενος,τα φιλετα και οι περλες ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ...ΟΧΙ ομως η...σερβαντα (flame/quilt)... ;D

Ωραια η 70s 355 που εχεις (οι μονες 70s Gibson που πραγματικα αξιζουν)

zoo είπε:
Να και η δικια μου η ασχημη    ;D
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.

ΚΙΘΑΡΑ

Ωραία η 355 zoo αλλά μαύρη... ;)

Eνταξει η 355 ειναι σαφως η ωραιοτερη Gibson που υπαρχει,αν ειναι να παρεις Gibson ο εβενος,τα φιλετα και οι περλες ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ...ΟΧΙ ομως η...σερβαντα (flame/quilt)... Ωραια η 70s 355 που εχεις (οι μονες 70s Gibson που πραγματικα αξιζουν)
Μα τι λες ρε ΣΟΥΦΟΥ... Οι Kay που μας υπέδειξες είναι κλασσικό αμερικάνικο τραπέζι 50'ς με μέταλλο και άλλα "ευγενή" υλικά όπως plastic... αλλά και... πλαστικό τιγρέ! Κάτι έχεις εσύ με τα slabs... ;D

Οσον αφορά την σειρά 3 να πω πως κι εγώ τη δεκαετία του 80 είχα μια εξαιρετική 345 stereo του 70, αλλά ήμουν ανώριμος και ροκάς και την άφησα να φύγει. Μου την έσπαγε το varitone για να λέμε την αλήθεια. Ολα αυτά τα heavy metal υλικά πάνω στο ξύλο (βακελίτες, χρώμια, bigsby, mother-of-toilet-seat και λοιπές πλαστικούρες) μου θυμίζουν την κακόγουστη αμερικανιά (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) των Harley Davidson του τότε. Η απλότητα της 335 με τα dot και την αισθητική βιόλας / τσέλο, πάντα με προσελκούσε. Το χρώμα έφερνε περισσότερο προς Chevrolet...  ;)

μου θυμίζουν την κακόγουστη αμερικανιά (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα)
ποιος τα μαμει τα ευρωπαϊκα δεδομενα... ;D

αν η κιθαρα δεν θυμιζει ενα.....απλο & συμμαζεμενο design σαν και αυτο...

mst2066.jpg

δε λεει... ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Γι αυτό σε πάω! Γιατί έχουμε την ίδια άποψη περι λιτού κι απέριττου!

Οταν γερνάμε όλοι το γυρνάμε στο "build for comfort and not for speed". ;)

Και που να βρεις το speed τέτοια εποχή θα μου πεις.

Το φαγαν ολο οι μπηποπάδες  ;D :P

σορρυ για το οφ τοπικ

αλλα εχω  σπιτι μια Gibson 335 cherry 1981 usa kalamazoo και θελω να την πουλησω .

Περίπου σε τι τιμή μπορεί να μπει ?

η φωτογραφία ειναι λιγο άθλια αλλα αυτη εχω στο κινητό  :)

335.jpg

yameth είπε:
Ολα αυτά τα heavy metal υλικά πάνω στο ξύλο (βακελίτες, χρώμια, bigsby, mother-of-toilet-seat και λοιπές πλαστικούρες) μου θυμίζουν την κακόγουστη αμερικανιά (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) των Harley Davidson του τότε. Η απλότητα της 335 με τα dot και την αισθητική βιόλας / τσέλο, πάντα με προσελκούσε.
Άρα έβγαλες το ένα σου απωθημένο με την αγορά της συγκεκριμένης κιθάρας...να μαντέψω και τι μηχανή θέλεις να πάρεις? ;D ;D

Eιναι το original εργοστασιο της Gibson,η Norlin αγορασε την Gibson στα late 60s &  στα 70s & 80s αρχισε να μεταφερει την παραγωγη στο νεο εργοστασιο στο Nashiville,λιγο πριν η εταιρεια χρεωκοπησει αγοραστηκε το 1986 απο τον σημερινο ιδιοκτητη της Henry Juszkiewicz που ηταν υπαλληλος της,  ο οποιος και την εσωσε και την εχει φερει σημερα στο υψηλοτερο εμπορικο σημειο της ιστοριας της ever (η πλακα ειναι οτι ακριβως το ιδιο εγινε και στη Fender)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back